2014. május 9., péntek

Zouis kaland


Már több hete nem láttad a barátodat Zaynt,és olyan mintha már évek teltek volna el. Hiányzik ahogyan megérint,ahogyan az arcodat simogatja,ahogy a hideg végig fut a gerinceden amikor a nyakadat csókolgatja. Tudja hol vannak a gyenge pontjaid. Arra gondolsz,hogy megcsókol ,ami ara késztet hogy ajkaidba harapj.Lefekszel az ágyra,ahol aludni szoktatok,majd elkezded melleidet masszírozni. A másikat bevezeted a bugyidba,majd lassan dörzsölni kezded a csiklódat.Elképzeled ahogy a hasadat csókolgatja. Egyik ujjadat felhelyezed majd ki-be mozdulatokat végzel.Kiengeded a nyögéseket és hallod ahogy nyílik az ajtó. Louis áll ott, mögötte Zayn. Csak néznek téged és vigyorognak.
"Bébi" Zayn odasétál hozzád. Összenéznek Louissal. Louis kiveszi a kezedet a bugyidból és az övét teszi a helyére.
"Azt hiszem,megérdemled a teljes kényeztetést" Zayn a füledbe suttog,majd csókolgatja a nyakadat és az ajkadba harap. Szemei megvannak telve vággyal.Megcsókol. Kiengedsz egy nyögést,amit a Louis által adott öröm okoz,ahogy ujjait mozgatja benned és nyalja a puncidat.Zayn leveszi magáról a pólót és a farmerét. Nézi Louis ujjait és ahogy ő nyalja a puncidat,amitől a hátad ívbe feszül és nyöszörögsz. Látod ahogy a dudor növekszik a boxerében és kezd kanossá válni. Odanyúlsz a boxeréhez,megfogod a farkát,majd fel-le mozdulatokat teszel. Becsukja a szemeit és az ajkát harapdálja. Ajkaiddal körbe fogod,majd végig nyalod a végét és fel-le mozdulatokat teszel és gyorsan szopni kezded.Zayn húzza a hajad miközben szopod őt és nyögdécsel. Louis kihúzza belőled az ujjait és Zayn magára ültet, és a férfiasságát a puncidba helyezi.Louis mögéd sétál és a fenekedbe nyomja magát. Mindketten ugyan abban a tempóban kezdenek,majd fokozatosan gyorsítanak. Megtámaszkodsz és megcsókolod Zaynt. Csókcsatába kezdtek és nyelveitek egymással harcolnak. Louis kezei a derekadon vannak,Zayné pedig a combjaidon.Segítenek neked lovagolni,hogy mélyebbre hatolhassanak.Sikítasz a gyönyörtől.A neveiket sikítod.Még egyszer megcsókolod Zaynt,majd áttérsz a nyakára. Louis magához húzza a fejed,miközben még mindig dönget és megcsókol téged,nyelvét a szádba döfi. Zayn nevét sikítod és körkörös mozdulatokat végzel a csípőddel,ami Zaynt nyögésre készteti.Minden lökésnél érinti a g-pontod.

 

"B-Bassza meg.El fogok menni" Zayn nyögi, kihúzza belőled péniszét, Louis is ezt tette,lefeküdtél közéjük és Zayn mellkasára hajtottad a fejed.
"Már hiányoztál Bébi" csókolta meg Zayn a homlokod
"Én is téged és üdv itthon" rámosolyogtál,
"szeretlek" mondod,ahogy a gyönyörű szemeibe nézel
"Én is szeretlek " ölel át Zayn
" Csináljuk újra" vigyorog Louis és Zaynnel egymásra mosolyogtok
"Megegyeztünk" Zayn válaszol

 

~E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése