2014. május 9., péntek

Louis /Fordítás/



 

"Csak azt szeretném ha elmennél a francba.Megcsaltál, és azt várod hogy fussak vissza a karjaidba? "sziszeged,mikor Louis átöleli a derekad és a nyakadat csókolgatja. Eltolod magadtól, és ő a homlokát ráncolja. "Mondtam neked, [T/N]. Elbasztam.Ha tudnám visszaforgatnám azt az egyetlen éjszakát,megtenném.Te vagy az egyetlen akit akarok bébi.Óriásit hibáztam.Azt kivánom hogy megbocsáss nekem.Szeretlek.Jobban mint bármi mást. "Mondta. Érzed ahogy könnyek szöknek a szemedbe és az ajkadba harapsz. "Ugyan már, ne sírj [T/N]. Sajnálom. "Mondta "Esküszöl,hogy ez csak egy hiba volt?" kérdezed. Bólint és lenéz. Megöleled és felnézel rá ."Jól van akkor." mondtad. Egy hatalmas mosoly terül el az arcán és egy tökéletes csókot lehet ajkaidra. "Nem fogom elbaszni újra." Visszacsókolod őt és elmosolyodsz. Tudod,hogy hülyeség volt neki megbocsátani,de olyan reménykedőnek tűnt. És egy kicsit szexi volt.
Megfogod a kezét és az ágyhoz vezeted. Megöleled őt, és csókolni kezded lefele haladva a nyakát és érzed ahogy nagy kezei elkalandoznak a combodon és a fenekeden. kuncogott és azt mondod: "Van egy ötletem,hogy hogyan tudnál kibékíteni."Lehúzod róla csíkos pólóját és kezed a pocakjára teszed.Érzed ahogy férfiassága egyre nő,ahogyan csókolod a nyakát, játékosan szívogatva és rapdálva azt. Lehúzza a pólód ,leszedi rólad a melltartód és a szemeidbe néz. "Hoppá." mondod és az ajkadba harapsz. Csókolgatja a nyakad,egyre lefelé halad a mellkasod felé.Melled a szájába veszi és szivogatni kezdi a bimbót.Kiengedsz egy nyögést. Leveszed a nadrágod és a földre dobot. Utasítod Louist,hogy ugyanezt tegye. Lehúztad a boxerét,erekciója a hasát csapta. "A francba." nevetsz. "Vedd le azt a bugyit,és lovagolj meg" parancsolja. Engedelmeskedsz, és a szűk bejáratodhoz vezeted őt. Lassan fel-le kezdesz rajta mozogni,de észreveszed,hogy fáj Louisnak. "Bassza meg, próbáljuk újra" mondja. "Oké" vihogsz.

 

Te fölé hajolsz az ágyon és érzed,hogy teljes hossza benned van. "Looouuis" nyög. Gyorsan és kemény tol,mindegy egyes tolásnál érinti a G-pontod, közben dörzsöli a csiklódat az ujjaival. "Mondd a nevem!" morog közben. "Louu" kiáltasz. "Közel vagyok!" gyorsabb tol és úgy érzed, megüt az orgazmus, tested megvonaglik. Néhány másodperc múlva érzed, magadban Louis krémes váladékát, ami nyögést vált ki belőled. Csapkodja a segged, szembe fordulsz vele, befejezőleg durván csókolod. "Hogyan is békithetlek ki?" mondja, ahogy a csókba mosolyog.

 

~E

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése