2014. május 9., péntek

Készen állok


Reggel 5:30 ... Már 8 hónapja jártok Liammel és ő meglátogatott téged,mialatt turnén volt. Körülbelül két órával ezelőtt érkezett.
Mellette feküdtél az ágyban,a mellkasára dőlve. Ő szunyókált de tudatánál volt, apó köröket rajzolt a hátadra,de te közel sem voltál álmos.Úgy döntöttél,ez a nap lesz,AZ a nap. Csak nem tudtad, hogy mondjad el neki. A Nap elkezdett feljönni,és Liam arcának jobb oldalára sütött. Szeme megrándult egy kicsit a dologtól. A nap kiemelte a barna haját, és ahogy horkolt ,az imádnivaló. Odahajoltál és adtál egy puszit az orrára,amire ő kinyitotta,azokat a csodálatosan barna szemeit. A lenézett, és elpirult. "Sajnálom." suttogtad. Liam csak elvigyorodott, és gyengéden ajkait a tiédre nyomta. Visszacsókoltál,és hagytad,hogy a nyelvét átdugja a szádba. A nyelveitek elcsúsznak egymáson kecsesen és lassan. Kezét végig vezette hátadon egészen a fejedig,majd a hajaddal kezdett játszani. Puha, édes, tipikus Liam ... egyik kezét levezette a csípődre. A szíved majdnem kiugrott a helyéről. Most, most, most ... gondoltad. Hirtelen elhúzódtál. Kezét levette csípődről. "Én csináltam valamit rosszul?" kérdezte, egy kicsit félénken. Megköszörülted a torkod. "Nem ... nem, dehogyis ... de uhm ..." ajkadba haraptál. Közelebb húzódott. "[T/N] ...?" kérdezte halkan.
Vettél még egy mély lélegzetet és lehunytad a szemeid. "Készen állok." nagy nehezen sikerült kierőszakolni a szavakat a torkodon. Amikor kinyitottad a szemed,Liam ugyan abban a pozícióban volt,zavartan. "Liam ... kész vagyok ... hogy tudod" mormoltad az utolsó szavakat,teljesen elvörösödtél. Egyszerre volt jelen az arcán a megértés és az aggodalom. Meleg,puha kezét az arcodra tette. "Biztos vagy benne?" kérdezte.Lassan bólintottál. Arrébb gördültél és kinyitottad az éjjeli szekrényt. "Én uh ... A védekezés ..." mondtad halkan és lassan átfordultál a másik oldaladra,egy doboz óvszerrel a kezedben. Úgy érezted,a szíved mindjárt felrobban. Liam kuncogott a esetlenségeden, és egy hajtincset a füled mögé türt. "Annyira aranyos vagy bébi." mondta, miközben megcsókolta az arcod. A homlokát a tiednek döntötte. Te megmarkoltad a doboz óvszetr a mellkasodon. "Szóval ... mit csináljunk most?" suttogtad. Az egész tested remegett. Liam elvette a doboz óvszert a kezedből és sajátjába vette.
"Ha túlságosan félsz,nem kell ezt csinálnunk." biztosított téged,tekintete aggodalmat sugárzott. "Nem, Liam akarom ... akarlak. Azt akarom, hogy első alkalom veled legyen, mert szeretlek, és én biztonságban érzem magam melletted. "bökted ki. Szemeibe néztél. Azok a szemek, amitől elolvadsz,mégis felráznak és ez csodálatos érzés. "Kérlek, Liam. Veled akarom.Ma. "suttogtad. A Nap most már mindkettőtökre sütött. Liam az ajkaidat pásztázta. "Szeretlek, [T/N] ... annyira. Én csak nem akarlak bántani,és látni hogy fáj.Soha. "mondta,arca pár centire volt a tiedtől. Kicsit feljebb helyezkedett. "Te akarod ezt?" kérdezte szigorúan, hangja normális hangerőn volt. Te megint bólintottál. "Még soha nem volt ennyire biztos semmiben ... mit tegyek, igaz?" kérdezted,kicsit zavarba jöttél. Sosem feküdtél még le senkivel. Liam még csak a második igazi barátod, az első csak körülbelül két hónapig tartott.
Elmosolyodott. "Ez az első alkalom, [T/N]... hadd csináljak én mindent." mondta és levette a pólóját.Gyengén feküdtél a karjaidba,ő rád gördült,így a hátadon voltál. Ajkait a tiedre tapasztotta. Megnyalta az alsóajkad bejutásért. Kezét fel-le huzogatta az oldaladon,s lassan felcsúsztatta a pólód. Te felültél egy kicsit, míg levette a pólód és a melltartódat is kicsatolta. Kicsit megfeszültél. Arcát újra a tiedhez közelítette. "Te gyönyörű vagy, bébi. Ne félj. "Suttogta, mielőtt megcsókolt volna még egyszer. Keze masszírozta a melled. Száját átvezette a nyakadra és lefele csókolni kezdte.Éreztél egy meleg valamit a combjaid között. Liam megállt a nyakad tövében és szívni kezdte.Ajkadba haraptál,hogy visszatartsd a nyögést.Csókokkal vissza fele vette útját a nyakadon,majd újabb pontot kezdett szívni..ezúttal nehezebb volt visszatartani a nyögést.
Csalódottan elhúzódott és ajkait a füledhez emelve suttogott. "Ha élvezed, tudasd velem." Suttogta egy szexi, rekedt hangon. Érezted,hogy forrósodik a levegő.Liam lejjebb csúszott és a melledet csókolta. Amíg az egyiket szívogatta,a keze bebarangolta tested. A puha keze végig siklott a hasadtól,egészen a csípődig. Kigombolta a csdőfarmered egy kézzel, és cipzárat is lehúzta. A légzésed egy kicsit akadozott,ezért Liam megállt. "Ne hagyd abba, kérlek." mondtad. "Csak folytasd." Felemelte a fejét, és újra,szótlanul megcsókolt. Ő használta mindkét kezét hogy lehúzza a nadrágod és a bugyid is. Simogatta a combjaid, és lassan elhúzta őket egymástól. Hüvelykujja segítségével dörzsölni kezdte a csiklódat,a szájába nyögtél.Érezted,hogy a csókba mosolyog,majd gyorsabban kezdte dörzsölni. Ösztönösen jobban széttártad a lábad. Kihúzta a hüvelykujját és lecserélte azt a középső ujjával. Lassan tolta be "A fenébe, [T/N] rohadt szűk vagy .." suttogta. Te egyetértően bólintottál. Visszament, megcsókolt, a nyelve táncolni hívta a tiéd, miközben ki-be pumpálta ujjait. Hangosabban felnyögtél,tudatva vele,hogy többet akarsz. Lassan feltolta még egy ujját,a mutatóujját. Fájt egy kicsit, de tudtad. Ujjait gyorsabban kezdte mozgani. Még hangosabban nyögtél. Egyre nedvesebbnek érezted magad, és a fájdalom minden egyes mozdulatnál csökkent. Még sosem volt orgazmusod,de úgy gondoltad,ez valami olyannak a kezdete.
Még néhány mozdulat után, kihúzta az ujjait, és elkezdte kigombolni a farmerér. "Te teljesen biztos benne, hogy szeretnéd ezt?" Megkérdezte, utoljára. "Igen, Liam, ebben biztos vagyok!" kiáltottál. Kigombolta a farmerét és lehúzta, a boxerével együtt. Hallottál pletykákat az interneten 25 cm a farka, de soha nem hoztad fel,zavarba ejtő volt... Kiderült, hogy az internetnek igaza volt, és nem csak hosszú volt, de vastag is. Megvoltál rémülve. Liam elfordult és kivett egy óvszert a dobozból.Lassan kinyitotta a csomagolás, és szinte örökké valóságnak tűnt amíg legörgette az óvszert a varkán. A vége alig érintette a tövét. "Biztos vagy benne,hogy készen állsz, ugye?" Megkérdezte, utoljára. "Igen, Liam ... kész vagyok." mondtad.Nehezedre esett nem bámulni a "szörnyet" a lába között. Lehajolt, hogy megcsókoljon és a bejáratodhoz pozícionálta magát. Lassan tolta magát, és érezted a fájdalmat. "Oh!" nyöszörögtél.Az ágyba kapaszkodtál.Csak bámult azokkal a kiskutya szemeivel. "Én nem akarlak bántani." mondta,majd kihúzta magát. "Nem, Liam ... folytasd. Csak légy gyengéd. Kérlek! "könyörögtél. Liam ajkába harapott. "Rendben ..." mondta. Tekintetét az arcodon tartotta,majd újra behatolt. A fájdalom visszatért, ajkadba haraptál,próbáltál nem foglalkozni vele. Lassan félig betolta,majd kihúzta ... ő tette ezt újra és újra. Ajkai találkoztak tiéddel megint, és lassan tolt tovább. Te fészkelődöttél, arra törekedve, hogy a lábad minél szélesebbre nyissa,hogy csökkentse a fájdalmat.
Lassan mozgatta magát benned ki-be,lehetővé téve,hogy megszokd méretét. Minden alkalommal, egy kicsit beljebb hatolt. Végül teljesen kihúzta magát. "Rendben,[T/N]... most egy kicsit gyorsabban kezdem csinálni. Kérlek, mondd meg, lassítsak, vagy ha túlságosan fáj." mondta nyugodtan. Csípődet felétolod. "Liam, kérlek, csak csináld ... ez kezd jó érzés lenne." mondtad. Átölelted őt,majd a nyakát kezdted csókolgatni,ahogy ő is tette a tiedével. Felnyögött, ahogy megtaláltad a gyenge pontját."Rendben, rendben ... Csinálom." Motyogta. Te mosolyogtál, tudva te nyertél. Finoman megharaptad,amialatt ő újra beléd vezette magát,ezúttal teljes hosszát és gyorsan. Elakadt a lélegzeted az érzéstől. "Ó, Istenem!" felkiáltottál. Liam a csípőjét oda-vissza ringatta. Felült, és kezeit a csípődre helyezte, te pedig a lábaiddal átfogtad a derekát. Hátad ívbe feszült és a fejtámlába kapaszkodtál. "Liam ..." felnyögöttél. "Liam, gyorsabban."
Egy kicsit begyorsított,de még mindig félt,hogy fájdalmat okoz neked. Elkezdte növelni a sebességet. "Liam ..." felnyögötél. Még gyorsabban kezdett döngetni. Be és ki,már nem volt annyira ideges. "Liam, gyorsabban ..." könyörögtél. Lehajolt, és megcsókolta az orrod. "Kérlek, csak mondd meg, ha fáj ..." suttogta. "Liam, csak kurvára gyorsíts!" nyafogtál. Elmosolyodott, és megpuszilta a szád újra. "Csodálatos vagy." mondta, mielőtt újra a beléd tolta volna magát. "Készen állsz?" kérdezte. Te bólintottál. Tövig beléd hatolt"Ah!" sikoltottál egy kicsit, keveréke volt ez az örömnek és a fájdalomnak. Ő verte beléd, keményen és gyorsan. Úgy érezted,hogy teljesen be vagy indulva. "Liam, folytasd!" könyörögtél. Ő pontosan úgy tett,ahogy mondtad,majd egy furcsa érzés jelent meg az alsó régiódban. Sikoltottál az örömtől, ő kiengedett egy nyögést, egy utolsót tolt rajtad. Kinyitottad a szemed és foltokat láttál a szemed előtt táncolni. Kihúzta magát,és az óvszert kidobta.
Visszamászott melléd az ágyba és karjába vont . "Milyen volt?" Suttogta lágyan a füledbe. "Ez csodálatos volt ..." mondtad, keresve a csillogó barna szemeit. Kezét az arcodra tette és hüvelykujjával megsimította. "Szeretlek, [T/N]." Mondta. "Én is szeretlek." válaszoltad, mielőtt elaludtál volna a karjaiban, épen és egészségesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése