2013. július 30., kedd

Egy kis "Niam" :)





Otthon fekszel a kanapén,relaxálsz,éppen a kedvenc albumodat hallgatod az Ipododon,amikor hirtelen érzed,hogy valaki kihúzza a füledből az egyik füldugót.Elfordítod a fejed abban az irányban és egy lágy nevetésbe ütközöl.
“Hey megijesztettelek?” egy erős ír akcentus vág bele a zenébe,ami még a másik füledben szól. Megpróbálsz nem rá figyelni,és visszateszed a fülhallgatót.
“Most,most.” lágyan suttog, “Nem akarod megsérteni az érzéseim,ugye?” Nem teszel mást,csak élvezed a nyugalmat,ahogy köröket rajzolgat végig le a karodon.
“Néha elvetem a sulykot .” suttog, “Nem akartam,hogy bármi is történjen veled.” Aztán érzed,hogy a másik fülhallgatód is kihúzzák és egy lágyabb hang szólal meg,
“Figyelj rá,édes. Nem akartunk bántani.” Felfigyelsz rá,hogy két szempár néz le rád.Mindkettejük arcán önelégült vigyor terül szét.
“Liamnek igaza van. Nem akartunk bántani…az túl rossz.” Érzed ahogy Niall karjai körül ölelnek és a légzésed felgyorsul.
“Tudsz kezelni egy kis fájdalmat.Nemde bébi?” Niall megcsípi a karod és te visszaadod neki.
“Mmmm, egy ártatlannal van dolgunk Liam.” felnézel és látod ahogy egymásra vigyorognak
“Gyerünk kicsim.Engedd,hogy felvigyünk.” Liam kicsit meghúzza a hajad és te becsukod a szemed,reménykedve hogy elmennek. “Csinálhatjuk durván és gyengéden is.” Liam suttogja
“[T/N]” szólít Niall gyengéden . “Szeretnél jönni és játszani?” Egyre jobban ráz a hideg,de a gyomrodat melegség tölti el.
Az Ipodod kiesett a kezedből. “Minél tovább váratsz minket,annál hangosabban kell majd sikítanod.” Liam erősebben húzza a hajad és felnyögsz.
“Nagyon jól fogod magad érezni bébi.” Niall lágyan nevet
“És ez csak egy kis fájdalomba kerül,hogy megkapd.” Liam újra meghúzza a hajad
“Kérlek…” ez minden amit suttogsz,mielőtt Niall felkapna és felvinne a szobába Liammel a sarkában.
Niall olyan gyorsan szalad,hogy bevered a fejed az ajtóba mielőtt kinyithatná. Kiengedsz egy kis sóhajt,s érzed ahogy Niall kacagása végig vibrál a mellkasán.
“Oh, bébi.Remélem jobban tudod majd kezelni a dolgokat,mint ezt.” kinyitja az ajtót és ledob az ágyra. Felvezeti a kezeit a lábadon és lehúzza a farmered .Hallasz egy halk pattanást.s ő kigombolja az egyik gombot. Lerángatja teljesen a nadrágod,mielőtt panaszkodhatnál,majd eldobja a nadrágot.
“Merre van Liam?” suttogod
“Oh, baby.Tessék.Már megint megsértetted az érzéseim” megragadja a bokáid és lejjebb húz az ágyon“Ha Liam nem kedvelne téged ennyire,most bezárnám az ajtót és addig dugnálak amíg bocsánatot nem kérnél.”
Felvezeti a kezeit a lábadon és jó szélesre tárja őket. Tudod,hogy ez meg fog látszani holnapra.   
Nyögsz és ez újra lágy nevetésre készteti őt. “Megijesztettelek bébi?” lágyan suttog
“Nem.” tudod,hogy nem ez volt a válasz amit hallani akart,főleg mikor felhúz az ágyról“Oh bébi,pedig kéne. Had mutassak valamit.” Mielőtt rájöhetnél mi az,leül az ágyra és az ölébe húz. “Mi a kedvenc számod?” nehezen hallod a hangos szívverésedtől
“Um….hé-“ mielőtt kimondanád egy hangos csattanás hangzik végig a szobán.Kiengedsz egy halk sikolyt
“Mi volt az? Hetven?” újabb visszhang
“Most.. Niall…Azt hittem a szabályok szerint játszunk.” Nem látod őt,de tudod,hogy Liam a szobában van. Megkönnyebbülten sóhajtasz
“Oh édesem.Még nem relaxálok.” Liam odamegy hozzád és kiránt Niall térdei közül. Egy furcsa hangot hallasz,és észre veszed,hogy megbilincseltek.De csak az egyik kezeden.
“Na édesem.Ha jól viselkedsz.Nem fogom ezeket használni.” Liam óvatosan hátrál veled az ágyig és te gyengén huppansz rajta.
“Most vetkőzz. Van harminc másodperced.” Liam most már nem édesen néz rád. Igyekszel és gyorsan levetkőzöl,amíg Liam kimondja,hogy huszonnyolc. Mire felnézel Liam és Niall is meztelen és egymásra vigyorognak.
“Készen állsz bébi?” Niall édesen nevet, “Csukd be a szemed és számolj el tízig.”
“Egy…”suttogsz alig hallhatóan. Hallod ahogy közelednek,és nem tudsz mást tenni,csak egy kicsit leselkedni. Hirtelen megérzed magadon Liam karjait,ő pedig lerak az ágyra.Érzed őt magad felett és teljesen elönt a meleg.
“Most minden szépet fogunk tenni és meglátjuk,hogy elég nedves vagy-e.” Hallod a zavarodottságot Niall hangjából.
“Tíz.” Liam suttogja,ahogy beléd hatol.Kiengedsz egy hangos nyögést és ő gyorsítja a tempót feletted. “Ne izgulj picim.” Érzed,hogy besüpped melletted az ágy és a résnyire nyitott szemeiden át látsz egy szőke villanást
“Nyisd ki bébi.Itt az idő bocsánatot kérni.”Mielőtt szabályozhatnád a légzésed a Liam okozta lökések miatt,Niall már teljesen a szádban van. Próbálod megragadni Niall kezét egy kis segítségért,de ő ellöki azt. „Jobb ha viselkedsz.” suttogja, “Már elvesztetted a szerencsédet.”
Érzed,hogy közeledik az orgazmusod,ahogy Liam dörzsölgeti a duzzadt csiklód. Nem tudod elhinni,hogy Liam még mindig tartja a gyors tempót. Nem tudsz normálisan lélegezni.És ahogy ívbe feszülne a hátad,Niall visszafog és az ágyon tart.Ez megnehezíti,hogy az élvezetre koncentrálj,s elkezdesz fulladozni. Amint meghallod Niall lágy nevetését,rájössz,hogy ez volt a célja.
Még mindig fuldokolsz,amikor Niall beléd csusszan. Nem mozogtok már,csak lefog,amíg Liam a vállára teszi az egyik lábad ,hogy mélyebbre hatolhasson. Még mindig fulldokolsz,Niall nem húzza ki magát a szádból,a torkod hátulját üti.
“Niall.” Liam morog. Niall elenged és levegő után kapkodsz
“Shhh, kicsim,minden oké.” Liam suttog,ahogy egy mélyebb lökést ad. Felsikítasz,ahogy újra ívbe feszül a hátad és átadod magad az élvezetnek.
Liam kihúzza a farkát,amíg a másik lábad is a vállára teszi.
“Most,most Liam…tudod,hogy nem engedjük ennek a kurvának,hogy elélvezzen..Ő az enyém.” Felnyögsz,ahogy Liam ténylegesen kicsúszik belőled. A hideg levegő megüti a meleg központodat..Felnyögsz az érzéstől.
“Fel,most! Ötig számolok. Egy…” Niall most már a közeledben áll. Felpattansz az ágyról,olyan gyorsan,hogy Niallnek csapódsz
“Hi.” lágyan suttog. “Még nem kértél bocsánatot. Fordulj meg.” Bámulod őt,reménykedve,hogy meglágyul. Mikor megforgatja a szemeit megfordulsz,tudva,hogy nem fog megtörténni.
“Kezeket az ágyra.” Úgy teszel ahogy mondja,majd megérzed a lélegzetét és azt,ahogyan dörzsölgeti a csiklód.
“Velem nem leszel tiszteleten mint Liammel..A nevemet fogod sikítani.” Olyan szorosan fogja a csípőd,hogy jobban belesüppedsz az ágyba. “Maradj nyugton…” megteszed és vársz,várod,hogy megdugjon
“Niall…” hallod Liam hangját,ahogy veled szemben az ágyra térdel.
“Fogd már be Liam” Niall mondja ahogy beléd hatol,olyan erővel,hogy a fejed Liam mellkasának ütközik. Hangosan felkiáltasz,és egy reszelős nevetés a válasz rá.
“Tetszik ez te kurva?” Niall suttogja. Erősen megmarkolja a csípődet,hogy még jobban beléd nyomulhasson.Erősen hatol be,majd húzza magát ki.
Liam lágyan simogatja a hajad és az arcod. Felnézel rá,teljesen békés az arckifejezése. “Figyelmeztettelek,hogy viselkedj édes.” mondta lágyan
“És…” lökés “Mondtam…” lökés „én mondtam” két lökés “hogy indulatos vagyok” Niall morog
Liam farka hegye találkozik az ajkaddal és hallod,ahogy egy halk sóhaj elhagyja a száját.A saját tempódban mozogsz,ahogy Niall hagyja.
“Nem hallak bébi.” Niall morogja,ahogy erősen rácsap a fenekedre
Kiengedsz egy halk visítást és Liam lábaiba kapaszkodsz támogatásért.
“Azt mondtam,hogy kurvára nem hallak.Sikíts ribanc!” Niall megragadja mind két kezed,és olyan mélyen hatol beléd,hogy csak sikítani tudsz, „Sajnálom! Kibaszottul sajnálom!”
Liam farka csúcsa ismét a szádat érinti,a szádba veszed és olyan keményen szopod,ahogy csak tudod “Oh, bassza meg.” Liam liheg,s nemsokára a szádba élvez. “J-jobb ha ezt nem vesztegeted el.” Liam tartja a fejed,amíg Niall még gyorsabb tempóval dönget.
“Végeztem vele Az egész a tied.” Érzed,hogy Liam kiszáll az ágyból,és felnyögsz a gondolatra,hogy ismét kettesben vagy Niallel.
Niall reszelősen nevet és átfordít titeket. Mielőtt észrevennéd,ő már feletted van és az ajkaidba liheg.Egy lágy csókot lehet rá,nem teljesen a szádra,de a közelébe.
“Lehet,hogy Liam kedvel téged,de én kedvellek a legjobban.”
Niall az ágyvégébe dob és ismét beléd hatol. Az ujjaival köröket rajzol a csiklód körül.
“Hallani akarlak ribanc.” Niall még egyszer mélyen beléd hatol,ami sikításra késztet.
“Niall! Kérlek! Sajnálom!” szédülni kezdesz. Érzed,hogy bármelyik pillanatban elájulhatsz. És Niall megüt egy pontot,felsikítasz, “Oh…ISTENEM!” és a mosolya olyan pimasz,hogy azt kívánod bárcsak képen törölhetnéd.
Niall párat tol még rajtad,míg a hátad ívbe feszül. “Niall! El fogok…el….én” nem tudsz lélegezni,mivel újra keményen döngetni kezd. Akkora erővel söpör át rajtad az orgazmus,hogy Niallnek le kell fognia az ágyra.
“Mmmm, bébi….maradj nyugton” Niall morog,ahogy a nedve teljesen feltölt téged. Fogja a csípőd ahogy elélvez és te mocorogni kezdesz.
“Azt mondtam ne mozogj,tárd szét a lábaid.”
Teszed amit mondott,ő bámul és vár. “Liam!” kiabál és Liam frissen zuhanyozva belép a szobába. Az ágyhoz sétál és leguggol.
“Szép.” suttogja Liam,ahogy lehajol a csiklódhoz és mélyen végig nyal. Kiáltasz a jóleső érzéstől “Mindkettőtöknek remek íze van.’ Liam Niallre kacsint
“Harry meg ne hallja,hogy ezt mondtad.” Niall nevet
Érzed,ahogy felvesznek Mit szólnál egy zuhanyhoz?Szükséged lesz némi krémre is.”
Összeszedted a ruháid és lementél a nappaliba. Sántikáltál,ahogy meghallottad az Ír nevetést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése