2013. július 30., kedd

Egy kis "Niam" :)





Otthon fekszel a kanapén,relaxálsz,éppen a kedvenc albumodat hallgatod az Ipododon,amikor hirtelen érzed,hogy valaki kihúzza a füledből az egyik füldugót.Elfordítod a fejed abban az irányban és egy lágy nevetésbe ütközöl.
“Hey megijesztettelek?” egy erős ír akcentus vág bele a zenébe,ami még a másik füledben szól. Megpróbálsz nem rá figyelni,és visszateszed a fülhallgatót.
“Most,most.” lágyan suttog, “Nem akarod megsérteni az érzéseim,ugye?” Nem teszel mást,csak élvezed a nyugalmat,ahogy köröket rajzolgat végig le a karodon.
“Néha elvetem a sulykot .” suttog, “Nem akartam,hogy bármi is történjen veled.” Aztán érzed,hogy a másik fülhallgatód is kihúzzák és egy lágyabb hang szólal meg,
“Figyelj rá,édes. Nem akartunk bántani.” Felfigyelsz rá,hogy két szempár néz le rád.Mindkettejük arcán önelégült vigyor terül szét.
“Liamnek igaza van. Nem akartunk bántani…az túl rossz.” Érzed ahogy Niall karjai körül ölelnek és a légzésed felgyorsul.
“Tudsz kezelni egy kis fájdalmat.Nemde bébi?” Niall megcsípi a karod és te visszaadod neki.
“Mmmm, egy ártatlannal van dolgunk Liam.” felnézel és látod ahogy egymásra vigyorognak
“Gyerünk kicsim.Engedd,hogy felvigyünk.” Liam kicsit meghúzza a hajad és te becsukod a szemed,reménykedve hogy elmennek. “Csinálhatjuk durván és gyengéden is.” Liam suttogja
“[T/N]” szólít Niall gyengéden . “Szeretnél jönni és játszani?” Egyre jobban ráz a hideg,de a gyomrodat melegség tölti el.
Az Ipodod kiesett a kezedből. “Minél tovább váratsz minket,annál hangosabban kell majd sikítanod.” Liam erősebben húzza a hajad és felnyögsz.
“Nagyon jól fogod magad érezni bébi.” Niall lágyan nevet
“És ez csak egy kis fájdalomba kerül,hogy megkapd.” Liam újra meghúzza a hajad
“Kérlek…” ez minden amit suttogsz,mielőtt Niall felkapna és felvinne a szobába Liammel a sarkában.
Niall olyan gyorsan szalad,hogy bevered a fejed az ajtóba mielőtt kinyithatná. Kiengedsz egy kis sóhajt,s érzed ahogy Niall kacagása végig vibrál a mellkasán.
“Oh, bébi.Remélem jobban tudod majd kezelni a dolgokat,mint ezt.” kinyitja az ajtót és ledob az ágyra. Felvezeti a kezeit a lábadon és lehúzza a farmered .Hallasz egy halk pattanást.s ő kigombolja az egyik gombot. Lerángatja teljesen a nadrágod,mielőtt panaszkodhatnál,majd eldobja a nadrágot.
“Merre van Liam?” suttogod
“Oh, baby.Tessék.Már megint megsértetted az érzéseim” megragadja a bokáid és lejjebb húz az ágyon“Ha Liam nem kedvelne téged ennyire,most bezárnám az ajtót és addig dugnálak amíg bocsánatot nem kérnél.”
Felvezeti a kezeit a lábadon és jó szélesre tárja őket. Tudod,hogy ez meg fog látszani holnapra.   
Nyögsz és ez újra lágy nevetésre készteti őt. “Megijesztettelek bébi?” lágyan suttog
“Nem.” tudod,hogy nem ez volt a válasz amit hallani akart,főleg mikor felhúz az ágyról“Oh bébi,pedig kéne. Had mutassak valamit.” Mielőtt rájöhetnél mi az,leül az ágyra és az ölébe húz. “Mi a kedvenc számod?” nehezen hallod a hangos szívverésedtől
“Um….hé-“ mielőtt kimondanád egy hangos csattanás hangzik végig a szobán.Kiengedsz egy halk sikolyt
“Mi volt az? Hetven?” újabb visszhang
“Most.. Niall…Azt hittem a szabályok szerint játszunk.” Nem látod őt,de tudod,hogy Liam a szobában van. Megkönnyebbülten sóhajtasz
“Oh édesem.Még nem relaxálok.” Liam odamegy hozzád és kiránt Niall térdei közül. Egy furcsa hangot hallasz,és észre veszed,hogy megbilincseltek.De csak az egyik kezeden.
“Na édesem.Ha jól viselkedsz.Nem fogom ezeket használni.” Liam óvatosan hátrál veled az ágyig és te gyengén huppansz rajta.
“Most vetkőzz. Van harminc másodperced.” Liam most már nem édesen néz rád. Igyekszel és gyorsan levetkőzöl,amíg Liam kimondja,hogy huszonnyolc. Mire felnézel Liam és Niall is meztelen és egymásra vigyorognak.
“Készen állsz bébi?” Niall édesen nevet, “Csukd be a szemed és számolj el tízig.”
“Egy…”suttogsz alig hallhatóan. Hallod ahogy közelednek,és nem tudsz mást tenni,csak egy kicsit leselkedni. Hirtelen megérzed magadon Liam karjait,ő pedig lerak az ágyra.Érzed őt magad felett és teljesen elönt a meleg.
“Most minden szépet fogunk tenni és meglátjuk,hogy elég nedves vagy-e.” Hallod a zavarodottságot Niall hangjából.
“Tíz.” Liam suttogja,ahogy beléd hatol.Kiengedsz egy hangos nyögést és ő gyorsítja a tempót feletted. “Ne izgulj picim.” Érzed,hogy besüpped melletted az ágy és a résnyire nyitott szemeiden át látsz egy szőke villanást
“Nyisd ki bébi.Itt az idő bocsánatot kérni.”Mielőtt szabályozhatnád a légzésed a Liam okozta lökések miatt,Niall már teljesen a szádban van. Próbálod megragadni Niall kezét egy kis segítségért,de ő ellöki azt. „Jobb ha viselkedsz.” suttogja, “Már elvesztetted a szerencsédet.”
Érzed,hogy közeledik az orgazmusod,ahogy Liam dörzsölgeti a duzzadt csiklód. Nem tudod elhinni,hogy Liam még mindig tartja a gyors tempót. Nem tudsz normálisan lélegezni.És ahogy ívbe feszülne a hátad,Niall visszafog és az ágyon tart.Ez megnehezíti,hogy az élvezetre koncentrálj,s elkezdesz fulladozni. Amint meghallod Niall lágy nevetését,rájössz,hogy ez volt a célja.
Még mindig fuldokolsz,amikor Niall beléd csusszan. Nem mozogtok már,csak lefog,amíg Liam a vállára teszi az egyik lábad ,hogy mélyebbre hatolhasson. Még mindig fulldokolsz,Niall nem húzza ki magát a szádból,a torkod hátulját üti.
“Niall.” Liam morog. Niall elenged és levegő után kapkodsz
“Shhh, kicsim,minden oké.” Liam suttog,ahogy egy mélyebb lökést ad. Felsikítasz,ahogy újra ívbe feszül a hátad és átadod magad az élvezetnek.
Liam kihúzza a farkát,amíg a másik lábad is a vállára teszi.
“Most,most Liam…tudod,hogy nem engedjük ennek a kurvának,hogy elélvezzen..Ő az enyém.” Felnyögsz,ahogy Liam ténylegesen kicsúszik belőled. A hideg levegő megüti a meleg központodat..Felnyögsz az érzéstől.
“Fel,most! Ötig számolok. Egy…” Niall most már a közeledben áll. Felpattansz az ágyról,olyan gyorsan,hogy Niallnek csapódsz
“Hi.” lágyan suttog. “Még nem kértél bocsánatot. Fordulj meg.” Bámulod őt,reménykedve,hogy meglágyul. Mikor megforgatja a szemeit megfordulsz,tudva,hogy nem fog megtörténni.
“Kezeket az ágyra.” Úgy teszel ahogy mondja,majd megérzed a lélegzetét és azt,ahogyan dörzsölgeti a csiklód.
“Velem nem leszel tiszteleten mint Liammel..A nevemet fogod sikítani.” Olyan szorosan fogja a csípőd,hogy jobban belesüppedsz az ágyba. “Maradj nyugton…” megteszed és vársz,várod,hogy megdugjon
“Niall…” hallod Liam hangját,ahogy veled szemben az ágyra térdel.
“Fogd már be Liam” Niall mondja ahogy beléd hatol,olyan erővel,hogy a fejed Liam mellkasának ütközik. Hangosan felkiáltasz,és egy reszelős nevetés a válasz rá.
“Tetszik ez te kurva?” Niall suttogja. Erősen megmarkolja a csípődet,hogy még jobban beléd nyomulhasson.Erősen hatol be,majd húzza magát ki.
Liam lágyan simogatja a hajad és az arcod. Felnézel rá,teljesen békés az arckifejezése. “Figyelmeztettelek,hogy viselkedj édes.” mondta lágyan
“És…” lökés “Mondtam…” lökés „én mondtam” két lökés “hogy indulatos vagyok” Niall morog
Liam farka hegye találkozik az ajkaddal és hallod,ahogy egy halk sóhaj elhagyja a száját.A saját tempódban mozogsz,ahogy Niall hagyja.
“Nem hallak bébi.” Niall morogja,ahogy erősen rácsap a fenekedre
Kiengedsz egy halk visítást és Liam lábaiba kapaszkodsz támogatásért.
“Azt mondtam,hogy kurvára nem hallak.Sikíts ribanc!” Niall megragadja mind két kezed,és olyan mélyen hatol beléd,hogy csak sikítani tudsz, „Sajnálom! Kibaszottul sajnálom!”
Liam farka csúcsa ismét a szádat érinti,a szádba veszed és olyan keményen szopod,ahogy csak tudod “Oh, bassza meg.” Liam liheg,s nemsokára a szádba élvez. “J-jobb ha ezt nem vesztegeted el.” Liam tartja a fejed,amíg Niall még gyorsabb tempóval dönget.
“Végeztem vele Az egész a tied.” Érzed,hogy Liam kiszáll az ágyból,és felnyögsz a gondolatra,hogy ismét kettesben vagy Niallel.
Niall reszelősen nevet és átfordít titeket. Mielőtt észrevennéd,ő már feletted van és az ajkaidba liheg.Egy lágy csókot lehet rá,nem teljesen a szádra,de a közelébe.
“Lehet,hogy Liam kedvel téged,de én kedvellek a legjobban.”
Niall az ágyvégébe dob és ismét beléd hatol. Az ujjaival köröket rajzol a csiklód körül.
“Hallani akarlak ribanc.” Niall még egyszer mélyen beléd hatol,ami sikításra késztet.
“Niall! Kérlek! Sajnálom!” szédülni kezdesz. Érzed,hogy bármelyik pillanatban elájulhatsz. És Niall megüt egy pontot,felsikítasz, “Oh…ISTENEM!” és a mosolya olyan pimasz,hogy azt kívánod bárcsak képen törölhetnéd.
Niall párat tol még rajtad,míg a hátad ívbe feszül. “Niall! El fogok…el….én” nem tudsz lélegezni,mivel újra keményen döngetni kezd. Akkora erővel söpör át rajtad az orgazmus,hogy Niallnek le kell fognia az ágyra.
“Mmmm, bébi….maradj nyugton” Niall morog,ahogy a nedve teljesen feltölt téged. Fogja a csípőd ahogy elélvez és te mocorogni kezdesz.
“Azt mondtam ne mozogj,tárd szét a lábaid.”
Teszed amit mondott,ő bámul és vár. “Liam!” kiabál és Liam frissen zuhanyozva belép a szobába. Az ágyhoz sétál és leguggol.
“Szép.” suttogja Liam,ahogy lehajol a csiklódhoz és mélyen végig nyal. Kiáltasz a jóleső érzéstől “Mindkettőtöknek remek íze van.’ Liam Niallre kacsint
“Harry meg ne hallja,hogy ezt mondtad.” Niall nevet
Érzed,ahogy felvesznek Mit szólnál egy zuhanyhoz?Szükséged lesz némi krémre is.”
Összeszedted a ruháid és lementél a nappaliba. Sántikáltál,ahogy meghallottad az Ír nevetést.

2013. július 29., hétfő

Szülinapi hatos




Ez egy fordítás.Rossz álmokért nem vállalunk felelősséget :DDD xx

A szülinapom volt,és Niall meglepett engem azzal,hogy felvitt magával a színpadra.A fiúk a One Thing-et énekelték nekem és kihoztak egy tortát. Ez egyszerűen imádnivaló volt,de valami hiányzott. A szülinapi szex.Alig vártam,hogy vége legyen a koncertnek,szóval Niall és én végre szórakozhatunk egy kicsit. Imádtam amikor fellépés után dugtunk. Mindig annyira fel van villanyozva,és olyan izzadt…ez annyira szexi.Már a gondolatra is benedvesedtem,arra a pillanatokra gondoltam,amikor bevitt az öltözőbe,vagy a backstage-be. Sajnálatosan Niall nem emlékezett,és áthívta a srácokat vacsorára.Egy francia étterembe mentünk és nem tudtam magamban tartani a szexuális frusztrációm,annyira kívántam Niallt. Szükségem volt rá. Megmarkoltam a térdét,hogy megkapjam a figyelmét. Felém fordult,én pedig a puncim felé intettem. Csak zavarodottan nézett rém,aztán leesett neki mire célzok.Huncut vigyor jelent meg az arcán,majd odahajolt Liamhez és súgott neki valamit.
Liam félbeszakította Harryt és Louis-t és suttogott nekik valamit. A szemük megtelt izgalommal és bólintottak.Aztán Louis Zaynhez fordult,aki velem beszélgetett. És ő is suttogott.Reméltem,hogy ha már Zayn is tudja,akkor már én jövök.Mintha telefonosat játszanánk.De nem. Végig mentünk az egész menün,egészen a desszertig.Niall a számlát kérte.Meglepett,Niall mindig eszik desszertet.Miutát fizetett,mindnyájan felálltunk és Louis és Zayn megragadták a kezeim.
-Tudod [T/N].Gyönyörűen festesz.
-Köszönöm Zayn
-Én mindig mondtam,hogy szexi vagy
-Umm..köszönöm Louis
Mindnyájan beszálltunk a kocsiba és elmentünk Niall és az én lakásomba. Mikor mindnyájan a lakásban voltunk,magamra maradtam,mert a fiúk a konyhába mentek és ettek.Fogtam magam és leültem.
-[T/N].
-Igen?
-Hercegnő,van egy kis meglepetésem neked
-Mi az?
Niall lefeküdt oda,ahol ültem.
-Öt fasz
Úgy néztem rá,mintha őrült lenne,de ekkor a többiek mind meztelenül sétáltak be.Gyorsan eltakartam a szemeimet
-Hercegnőm.Nyugodtan odanézhetsz.Ez egy az ajándékaid közül.
Leengedtem a kezeim és Niall is meztelen volt. Harry odasétált hozzám,az erekciója igazán tisztességes volt.Felkapott engem,én pedig csak bámultam Niallre.Harry a fülembe suttogott.
-Relaxálj cica.Ez életed pillanata lesz.
Felvitt az emeletre a többiek pedig követtek minket. Lerakott az ágyra.
-Vetkőzz.-mondta Louis
-Um…tessék???
-Azt mondtam vetkőzz.-udvariatlanná vált,mellém sétált,felállított  és levette  a ruhámat.Nem viseltem tangát,csak egy pántnélküli melltartót,azon volt,hogy levegye rólam.
-Baby,csodálatos melleid vannak.-egyet a szájába vett és elkezdett játszani vee,majd megragadta a másikat is és azt is szívni kezdte. A nyögéseim megtöltötték a levegőt,ahogy a fiúké is. Felnéztem és Liam éppen Niallt szopta,miközben Zayn és Harry egymásnak verték ki.(ez egy elég bizarr jelenet..:D-szerkesztői megjegyzés.)
Louis lenyomott az ágyra.
-          Nedvesítsd be őt Zayn.-Zayn odasétált s széttárta a lábaimat
Lefeküdt és végig nyalta a csiklómat,egészen le a bejáratomig aztán vissza. Elkezdte szívni a puncimat,amíg két ujját fel nem csúsztatta.
-Annyira jó az ízed bébi.
-Fogadok,hogy tetszik az érzés,hogy az ujjai benned vannak hercegnő. Szerencsém van egy ilyen ribanccal mint te.-csak nyögtem a barátom mocskos beszédére
-Tetszik ez neked?
-Igen.Zayn bassza meg. Igen!
-Annyira szűk vagy az ujjaim körül.Nem tudok addig várni,amíg a farkaink benned lesznek.
Felsikítottam a gondolatra. Felcsúsztatott még két ujjat,így már 4-el dolgozott rajtam. Elkezdte dörzsölgetni a csiklómat,én pedig elélveztem. De ő még mindig ki-be pumpálta az ujjait.Meghúztam a haját és sikítottam,ő pedig kihúzta az ujjait.
-Készen áll.
Aztán Liam és Harry sétáltak felém,és a térdemre állítottak.Mögém álltak és széthúzták a farpofáim. Istenem.IMÁDOM AZ ANÁLSZEXET! A fenekemre köptek és elkezdték dörzsölni a bejáratomat,majd 2 ujjat fecsúsztattak.
-Szentséges szar!
Az ujjak felé toltam magam,de ők kihúzták őket,aztán két farok csusszant a fenekembe.Először fájt,de amikor felvették a ritmust,eszméletlen volt.
-Szentséges szar cica, a feneked olyan szűk.
-Ez igaz édes.Tetszik neked,ahogy Harry és én a fenekedbe csapódunk!
Mindhárman elélveztünk és ők kihúzódtak belőlem.Aztán Louis rohant az ágyhoz,lefeküdt, a kezei a háta mögött.
-Lovagolj meg.-tettem ahogy mondta és elkezdtem a farkán pattogni
Ledaráltam a puncimat a hatalmas farkán.
-Baszd meg bébi.-Megéreztem,hogy valami a fenekembe nyomódik,és ez Zayn farka volt. Mindketten dugtak engem,de még mindig szűknek találtak. Louis Zayn előtt élvezett el és ott ratott engem egészen addig,amíg mindnyájan el nem mentünk.Zayn is elment,én pedig ouis farka köré élveztem. Kihúzódtak és Niall ült az ágyra. Ahogy Louis is tette az előbb.Már azon voltam,hpgy megkapjam a farkát.
- Mind a négyen a fölre.-Liam már a földön feküdt. A nagy farka kemény volt.
-Gyere bébi lovagolj meg. A farkam a puncidat akarja.-engedelmeskedtem és ő döngeti kezdett.
Megmarkolta a fenekem ezzel közelebb húzva magához,ahogy magamba fogadtam őt. A fenekemben ismét 2 farok tűnt fel.Harry és Louis.
-Cica,a feneked még mindig szűk.
-Ez igaz.Pattogj a farkamon édes.
Liam farka köré élveztem,de ők még mindig döngettek engem. Aztán Zayn a számba döfte a farkát.
-Szívd bébi. Remélem a szád is olyan jó,mint a puncid.-felnéztem,amikor meghallottam egy ismerős nyögést. Niall magának verte ki,és nézte,ahogy 4 faszt fogadok be. Először Louis élvezett el,majd Zayn,Harry és levégül Liam. Feltöltöttek a nedvükkel.Niall felállt és odajött hozzám.
-Köszönöm srácok.-elmentek,ő pedig a karjaiba vont
-Az én köröm következik bébi.
-Bassza meg.Szükségem van az Ír farkamra.-nevetett és rám feküdt az ágyon.
-Annyira szexin nézel ki szétdugva.-mondta és belém nyomult.
-De ez az én puncim
Elkezdte dörzsölgetni a csiklómat.Mindketten elélveztünk. Felhúzott engem,én még mindig petyhüdten a farkán voltam.
-Boldog születésnapot.
-Köszönöm.-azon voltam,hogy lemászom a farkáról.
-Nem hercegnő.Szeretek benned lenni és amikor felébredsz,következik a második kör!


Különös üzenet, különös lány

Ez egy kicsit a megszokottól eltérő történet.

Lehajtott fejjel sétáltam a sötét utcán sodródva a tömeggel. Páran elrohantak mellettem, meg-meglökve a vállamat, lerántva a táskámat, de nem törődtem velük. Arra gondoltam, hogy olyannak kéne lennem most, mint a többi embernek, aki most a koncertre tart. Vidámnak, sőt mit vidámnak, nagyon boldognak! Erre az estére vártam mindig, hogy láthassam a kedvenceimet élőben. De most még egy mosolyra se voltam képes. A hideg esti szél a hajamat és a kabátomat tépte s én nem tettem semmit. Semmi nem érdekelt. Az elmúlt napok eseményei után, talán csak a magányra vágytam. Nem maradt senkim. Senki, aki megölelt volna, aki a fülembe suttogta volna, hogy szeretlek, és mindig itt leszek neked. Senki. Gondolataimat az aréna felől felhangzó hangos zene zavarta meg. Hunyorognom kellett az erős fénytől, ami csípte a szememet és megzavarta az érzékeimet.

Egykedvűen csoszogtam át az út másik felére és beálltam a bejárat előtti sorba. Körülöttem csupa izgatott lány volt, akik csinosabbnál csinosabb ruhákba voltak öltözve. Közönyösen gondoltam arra, hogy rajtam egy farmer, fekete ing és szürke bakancs van. Talán ezért néztek engem olyan feltűnően. De ahogy sok minden más, ez sem érdekelt. A jegyszedőre rá se nézve adtam oda a jegyemet és üveges tekintettel néztem, ahogy lekezeli a jegyet. Megmondta, hogy merre menjek, hogy odaérjek a helyemre, majd tovább tessékelt. Tekintetemmel körbenéztem a csarnok előterében majd tovább indultam a lépcsők felé. Felérve a részlegbe ahol a helyem volt láttam, hogy már sokan ott vannak. Mindenki zenekaros pólóban volt szinte és egymással ugrálva sikongattak örömükben. Más esetben talán még hozzájuk hasonlóan is viselkedtem volna, de jelen pillanatban csak levettem a kabátomat és leültem a helyemre. Ezután kezdődött a várakozás. Megtelt körülöttem a csarnok, pedig az O2 nem volt kicsi. 1 óra is eltelt, mire nagyjából mindenki megérkezett. Irreális módon még akkor is a helyemen ültem, mikor az elő zenekar lépett ki a színpadra. Képtelen voltam jó kedvet tettetni, miközben belül ordítottam. A következő fél órában az egész aréna tombolt, ugrált, énekelt, kiabált és sikítozott. Aztán elcsöndesedtek majd vártak. Így telt el újabb fél óra. Majd ismét elsötétedett az aréna, és megjelent az oly’ várt videó. Ha a mellettem álló lány nem rángat fel a székemről, valószínűleg képes lettem volna a továbbiakban is ülve maradni. Közel voltunk a színpadhoz, az oldalánál lévő lelátón voltunk a második sorban.

Mikor a fiúk kirohantak a színpadra hatalmas ordítás közepette, gyakorlatilag sokkal közelebb voltunk hozzájuk, mint azok, akik elől a színpad előtt álltak. Nem sokat érzékeltem az egészből, a koncert elkezdődött, engem minden oldalról lökdöstek és próbáltak rávenni a „bulizásra”. Miután nem ment feladta a mellettem álló lány, majd átölelt váratlanul. Meglepett a tettével. Nem ismert, azt se tudta, hogy ki vagyok, de megölelt. Sután öleltem vissza, kezeimet a hátára tapasztva viszonoztam a gesztust. Miután elengedett még egyszer megsimogatta a karomat, majd a koncertre figyelt. Melegség öntött el. Hálás voltam neki érte így próbáltam nem annyira „savanyú” látványt nyújtani. Egy rövid szünet erejéig lementek a fiúk a színpadról, a kivetítőn egy videó jelent meg és egy férfi bejelentette, hogy aki akar, az most írjon tweet üzenetet a fiúknak. Mindenki őrülten kapta elő a telefonját és pötyögte a kérdését, üzenetét. Hirtelen azon kaptam magam, hogy én is előveszem a telefonomat és pötyögni kezdek. Automatikusan cselekedtem, még én se tudtam miért teszem. Abban biztos voltam, hogy nem fogják az enyémet kiválasztani, de jó volt leírni.

Ezután folytatódott a koncert és a fiúk pörögtek tovább. Aztán elérkezett a tweet üzenetek felolvasása. Addigra már minden fiú választott egyet. Leültem a helyemre, mert kicsit szédülni kezdtem és forgott velem az aréna. A mellettem álló lány kicsit aggódva fordult felém, de mikor kérdésére megnyugtattam, hogy nincs semmi baj, vonakodva, de a fiúk felé nézett újra. A legtöbb tweet vicces, jópofa és kedves volt. Harry maradt utoljára. Szavai hihetetlen hatással voltak rám.

- Az én tweet-em egy igen különleges üzenet. Nem vicces és mégis azonnal elsőre megfogott. Szerettem volna rá válaszolni és szeretném meg tudni, hogy ki küldte. –mondta mély rekedtes hangon

- Lássuk azt a tweet-et!! –kiáltotta Louis

Lélegzetvisszafojtva néztem fel a kivetítőre és mikor megláttam, hogy az én tweet-em az, úgy éreztem, mintha minden levegőt kiszippantottak volna a tüdőmből. A szemeim elkerekedtek, a szívem pedig hevesen kezdett el dobogni.

„Mit tehet az ember, mikor a saját családja megtagadja? Hogyan folytassa az életét, merre induljon tovább? Van egyáltalán értelme küzdeni?”

Meredten bámultam a sorokat, amiket korábban a telefonomra bepötyögve küldtem el. Nem, ez nem lehet. Ezt mégis hogyan? Pont az enyémet választotta ki.

- Ez igen komoly üzenet –mondta Liam és hallottam a hangján, hogy remeg
- Ez…erre nem tudok mit mondani –mondta Zayn elhaló hangon

Louis és Niall nem tudott semmit mondani, csak megrázták a fejüket.

- Akárki is, vagy aki ezt írta, a válaszom igen! Van értelme! Lehet, hogy a családod megtagadott téged, de emiatt egy percig ne add fel azt, aki vagy! Kövesd az álmaidat, amelyek korábban is már éltettek. Soha, hallod SOHA ne add fel! Ne másokért tarts ki, ne azokért, akik nem értékelnek. Önmagadért! Mert te és igen te egy csodálatos ember vagy. Hallod? Váltsd valóra az álmaidat, váltsd valóra azt, aki vagy! Nehéz lesz erősnek lenni, de te sem akarod feladni. Különben nem írtad volna meg ezt nekünk. –mondta Harry és a végére elcsuklott a hangja

Nem tudtam mit reagálni erre. Némán folytak a könnyeim az arcomon. Hogy lehet ez? Egy olyan fiú, aki nem is ismer, azt mondta rám, hogy csodálatos vagyok. Ezt még soha senki nem mondta nekem. A szavai megérintettek és összetörtek. A fülemben visszhangoztak tovább és egyre erősebben hallottam őket viszont. Már szinte zokogtam, mikor meghallottam Louis hangját.

- Ki írta ezt a tweet-et? –kérdezte

Erre mindenki forgolódni kezdett, hátha meglátja az illetőt. De én nem jelentkeztem, még csak fel se álltam. Meredten bámultam magam elé, miközben a könnyeim még mindig az arcomat mosták. A fiúk ahányan voltak annyi felé néztek reménykedve, de semmi. Már a közönség soraiban álló rajongók is segítettek, és már épp feladták volna, mikor a mellettem álló lány elkiabálta magát.

- Itt van!! Ő írta a tweet-et!! –kiabálta teli torokból

Ezt még megismételte jó párszor, mire a többiek, akik körülötte álltak, segítettek neki a kiabálásban. Rémülten kaptam rá a tekintetemet, amely egy riadt vadéhoz hasonlíthatott. Mikor a fény rám vetült és a fiúk észrevették a lányokat, kapkodva álltam fel.

- Ott van! –kiabálta bele Niall a mikrofonba

Meg se bírtam szólalni, mindenki engem nézett. Majd felkaptam a kabátomat és elkezdtem felfelé rohanni a sorok között. Úgy éreztem, ha ott maradok, akkor megfulladok bent. Hallottam néhány hangos és zavarodott hangot, de nem álltam meg. Hallottam, hogy valaki után kiabálnak, de addigra már kiértem a folyosóra. Lerohantam a lépcsőn miközben kapkodva vettem fel a kabátomat. Kilöktem a kétszárnyú ajtót, ami az előtérbe vezetett és mikor már a bejárati csarnokban voltam, meghallottam….Őt.

- Állj meg! Kérlek! –kiabálta egy ismerős rekedt hang

Döbbenten fordultam hátra, mikor láttam, hogy Harry az. Ő futott utánam. Megráztam a fejemet, néhány tincs a sírástól tapadós arcomra ragadt, és futottam tovább. Nem akartam ebbe őt belerángatni, már így is baja lesz, hogy elrohant a koncertről. Odakint szakadt a hó és még hidegebb volt, mint mikor jöttem. A talaj a hó miatt csúszott a lábam alatt, de nem álltam meg. A hó az arcomba vágott és a csípős szél se esett jól. Hunyorogva futottam és igyekeztem nem elüttetni magam egy autóval sem. Hátrafordulva láttam, hogy Harry még mindig ott fut mögöttem. Egy száll ingben és tornacipőben, ami a koncerten volt rajta. Meg fog fázni! Erre egy kis hang a fejemben megszólalt

„Miattad fut! Állj meg!”

Nem hallgattam rá, helyette betértem egy parkba és reméltem, hogy feladja. De nem tette. Egyenletesen futott mögöttem én pedig már kezdtem kifulladni. A sírás és a hideg levegő, ami torkomat egyszerre marta, megtette a maga hatását. Levegő után kapkodva rogytam le a földre miközben erősen ziháltam. Lehunyt szemmel vártam, hogy mi fog következni. Két kezet éreztem meg a vállamon, majd lassan felemelt. Engedtem neki, arra nem volt erőm már, hogy sírjak. Lehajtott fejjel álltam meg vele szemben, a cipőjét fixíroztam. A nadrágja és a lába csupa hó volt, valószínűleg átfázhatott már.

- Nézz rám, kérlek –mondta és lágyan felemelte a fejemet

Gyönyörű zöld szemei voltak, amelyek most csupa aggodalmat tükröztek. Nem szánalmat láttam a tekintetében, sokkal inkább melegséget.

- Tudom, mit élsz át. Miért futottál el? Bajod is eshetett volna –simogatta meg az arcomat
- Már bajom esett. Ezen nem tud senki segíteni –mondtam halkan
- Senki nem képes azonnal begyógyítani a fájó szívet. Idő kell hozzá, türelem és szeretet. –mondta
- Akkor soha nem fog begyógyulni. Az utóbbiról még csak nem is álmodhatok –motyogtam
- Miért? Miért ne? Miért látod magadat ennyire negatívan? Lehet, hogy a családod nem ért meg, de attól nem vagy rossz ember. Te is megérdemled a szeretetet, a gondoskodást, az ölelést –mondta
- Hagyd abba –fordítottam el a fejemet

Szavai ismét áttörtek bennem egy falat és sírni kezdtem. Harry nem szólalt meg, helyette lágyan magához ölelt. Mikor érezte, hogy nem ellenkezem szorosabban húzott magához. Arcát a hajamba fúrta és úgy ölelt szorosan, amíg én a pólóját áztattam.

- Shh tudom, hogy nagyon fáj. Semmi baj, sírd csak ki magad –mondta és hangja a legszebb dallamként csengett

Nem próbált meg mindenféle üres szavakkal vigasztalni, egyszerűen csak ölelt, és lágy szavakat suttogott. Pontosan azt tette, amire szükségem volt. Mellettem volt és törődött velem. Mikor megnyugodtam, eltolt magától.

- Engedd, hogy segítsek. Hadd maradjak melletted, hadd szeresselek! Feltétel nélkül –fogta kezei közé az arcomat
- Nem lehet, én csak kolonc lennék én….-dadogtam, de ő közbevágott
- Ne beszélj butaságokat! Szükséged van valakire aki szeret. És ez a valaki én szeretnék lenni. Eltörölni minden fájdalmad és bánatod. A csókjaimmal elfeledtetni, a fájdalmas órákat, pillanatokat, emlékeket. Az karjaimba vonni és elmondani ezerszer, hogy vigyázok rád és biztonságban vagy. Engedd meg nekem –suttogta és a szemei úgy ragyogtak akár a smaragd
- Én nem adhatok neked semmit…én csak én vagyok –motyogtam
- Te pont az vagy aki vagy és ezt soha ne bánd. Jó ember vagy, akivel sok rossz dolog történt. Ne zárj ki az életedből. Igen tudom most találkoztunk csak, de nem akarlak elengedni és nem is tudlak. Melletted akarok lenni, hogy érezd a szerelmem. –mondta és az arcán könnycseppek csorogtak végig
- Ne sírj Harry! Kérlek, értem ne sírj. –töröltem le a könnyeit
- Kérlek engedd meg… -most már szinte suttogott
- Megengedem…. megengedem –ismételgettem remegve

Harry szemei felcsillantak majd szorosabban ölelt magához ismét. A hó egyenletesen hullott közben, lassan ellepve minket is.

- Minden fájdalmadat el fogom törölni, minden egyes könnyedet le fogom csókolni. Te vagy számomra a mindenem –bújt hozzám
- Nem tudom mivel érdemeltelek ki az égiektől, de köszönöm. Köszönöm, hogy megmentettél –motyogtam sírástól elszorult torokkal

2013. július 28., vasárnap

Niall, who you are?

Idegesen törtem magamnak utat a tömegen keresztül a folyosón kora reggel. Mindenki az esti bál miatt volt bezsongva engem meg teljesen hidegen hagyott. Úgyse megyek el. Na nem azért, mert nem volt k meghívjon, hanem azért mert mind csupa idióta barom volt. Így inkább a délutáni otthon tévézést választottam, a legjobb barátommal Niall-el. Ő viszont már azért nem ment, mert nem hívta el senki. Nem az a menő gyerek volt, visszafogott ruhákat hordott, többnyire inget és mellényt, illetve szemüveges volt. Folyton szekálták a suliban a többiek, amiért ölni tudtam volna. Ez alól a mai nap sem volt kivétel. Épp a szekrényembe pakoltam, mikor láttam, hogy Niall-t a szekrénynek lökik. Amúgy is rossz napom volt, bal lábbal keltem, így idegesen csaptam be a szekrényem ajtaját. Levágtam a táskámat a földre és odamentem. Nem voltam finomkodós hangulatomban, a srácot aki Niall-t szorította odébb löktem és beálltam kettejük közé.

- Mikor hagyod már abba ezt a gyerekes baromságot? –kérdeztem leplezetlen haraggal
- És te mikor fejezed be ennek a kis gyökérnek a védését? –vigyorgott önelégülten
- Tudod meg tudná ő védeni saját magát is, csak nem engedem, hogy lesüllyedjen a te szintedre. –sziszegtem
- Pár éve még odáig voltál azért, hogy lesüllyedj az én szintemre –röhögött
- Szégyellem is, hogy valaha közöm volt ilyen baromhoz! –tettem keresztbe a kezeimet
- Ha ennyire szereted, miért nem jöttök együtt a bálba? Legalább átadhatnánk a suli idiótája koronákat! –röhögött az egyik lány
- Élvezném átadni neked életem, elhiheted. –dobtam egy puszit felé

Erre már nem tudott mit mondani, csak nagy hőbörgés közepette elmentek. Ahogy eltűntek azonnal Niall felé fordultam.

- Jól vagy? –kérdeztem
- Persze és köszönöm –igazgatta meg a szemüvegét
- Nincs mit. A barátom, vagy akit imádok, és mondtam, hogy mindig számíthatsz rám! –simogattam meg az arcát
- Lehet egy kérdésem? –kérdezte
- Miről lenne szó? –néztem rá
- Szóval tudom, hogy úgy volt este tévézünk de… eljönnél velem a bálba? –kérdezte a szemembe nézve
- Ha ezt szeretnéd, örömmel –karoltam bele
- Igen? –nézett rám döbbenten
- Ne nézz ilyen döbbenten, este 8-ra gyere értem –pusziltam meg és elrohantam órára

Egész nap az esti bál járt az eszemben, jó lesz egy ilyen szuper baráttal menni. Nem aggódtam a többiek miatt, egyedül Niall-t féltettem. Délután hazaérve azonnal készülődni kezdtem, hogy időben kész legyek, mire Niall jön. Hajamat göndör loknikba sütöttem be, majd egy gondos kis kontyba feltűztem. Ruhának egy tengerkék ruhát választottam, ami elől rövid volt, hátul pedig gyönyörű hosszú része. Pont akkor vettem fel a cipőmet, mikor csöngettek. Rápillantottam az órára és láttam, hogy 8 óra van. Felkaptam a táskámat és lerohantam az emeletről, pont akkor értem le, amikor anya kinyitotta az ajtót. Már épp indultam volna az ajtó felé, mikor megtorpantam. Való igaz hogy egy fiú állt az ajtóban, de az nem Niall volt. Ez a fiú elegáns szmokingot viselt, haja hanyagul volt felzselézve, nem volt szemüvege és pimaszul mosolygott rám. Döbbenten álltam pár percig, majd megtalálva a hangomat kicsit közelebb léptem.

- Kit keresel? –kérdeztem
- Téged, együtt megyünk a bálba nem? –nézett rám értetlenül
- Nem, ne haragudj. Én a barátommal megyek, és te nem ő vagy –ráztam meg a fejemet
- Esther komolyan nem ismersz fel? –jött közelebb
- Kéne? –kérdeztem
- Niall vagyok –fogta meg a kezemet
- Tessék? De…de te és ő, ez hogyan? –hebegtem
- Majd útközben minden elmagyarázok. –nyújtotta felém a kezét

Haboztam egy pillanatig, majd elfogadtam és engedtem, hogy maga után kihúzzon az ajtón. A ház előtt egy fekete Range Rover állt, ami úgy tűnt Niall kocsija. Jézusom, ez az övé lenne? Hogy ismertem ennyire félre? Beszálltunk a kocsiba és kérdőn néztem rá, de ő csak megrázta a fejét és elindultunk. A bejárathoz közeli parkolót találtunk, majd ő a karját nyújtotta felém én pedig belekaroltam.

- Mikor kapok magyarázatot minderre? –kérdeztem
- Nemsokára. Csak még egy kis türelmedet kérem –mondta
- Ugye tudod, hogy nagyon jó magyarázatot kell adnod! –néztem rá
- Tudom. És az is lesz. –mondta

Kicsit idegesen lépkedtem mellette, és próbáltam feldolgozni a látványát. Megváltozott teljesen. Magabiztos volt, szexi, dögös, édes, aranyos és udvarias. Hol bujkált eddig ez az éne, és miért most jött elő? A bál a suli nagytermében volt, és végigmenve a folyosón szinte mindenki megbámult minket. Összesúgtak és azon tanakodtak, hogy ki van mellettem. Elértük az asztalunkat és Niall kihúzta nekem a széket, majd helyet foglalt mellettem. Szinte azonnal megjelentek a nagyképű idióták, hogy belénk kössenek.

- Na, mi az Esther, mégse Niall-el jöttél? Lepattintottad? –röhögött az egyik lány
- Nem tudom, miről beszélsz, ő Niall –mondtam
- Hagyd kicsim, az ő dolguk mit hisznek –karolt át Niall

Nem tudom min döbbentem le jobban, azon hogy Niall kicsimnek szólított, vagy azon hogy mindenki úgy megbámulta magának Niall-t.

- Ez tényleg ő! –sikkantott fel az egyik lány
- Attól, hogy erre az egy estére kikupáltad magad, még ugyanolyan kis gyökér maradsz –röhögött Chris
- Nagyot tévedsz, nem vagyok kis gyökér –állt fel Niall
- De felbátorodtál –lépett közelebb hozzá Chris

Mielőtt megszólalhattak volna, két lány sikított fel és rohant oda hozzánk.

- Uramisten, ez Niall Horan! –sikoltozták
- Mivan? –nézett rájuk Chris
- Ő egy szexisten! Niall kaphatunk egy közös fotót? –kérdezték

Hasonló döbbent arcom lehetett, mint a többieknek mikor Niall édesen mosolyogva bólintott és megcsinálta a közös fotókat. Mikor végeztek elégedetten vigyorgott a többiekre.

- Te híres vagy? –kérdeztem döbbenten
- Mondhatni igen. Ti meg, ha nem akartok mást, le lehet kopni –ült le mellém

A többiek se szó se beszéd elrohantak, a lányok pedig többször visszapillantottak a válluk felett.

- Elmondod, végre mi folyik itt? –fordultam felé
- De ne akadj ki. Igazából egy híres banda tagja vagyok, és kevésbé vagyok olyan ügyefogyott, mint ahogy megismertél –mondta
- Egész végig átvertél? –mondtam ki hangosan, ami azóta bennem van, hogy megláttam az ajtóban
- Én nem akartalak megbántani, csak egy olyan lányt kerestem, aki önmagamat látja meg bennem. Nem pedig a hírnevet és a pénzt. –magyarázta
- Ilyennek ismertél meg? Hogy ha elmondtad volna korábban, akkor csak ezért lettem volna veled? –kérdeztem idegesen
- Dehogyis, ne mond ezt! –mondta idegesen
- Pedig ez így jött le nekem! –álltam fel
- Ne menj el, Esther kérlek –állt fel ő is

- Ha ilyen számítónak gondoltál és nem bíztál bennem annyira, hogy másfél évig titkoltad, akkor nincs mit megbeszélnünk. Én egy aranyos és édes fiút kedveltem meg, nem ilyet amilyen igazából vagy! –fordultam sarkon

Alig értem ki a folyosóra mikor utolért és visszahúzott magához.

- Ne tedd, ezt velem kérlek. –nézett rám könyörgő tekintettel
- Engedj el Niall, időre van szükségem –fordítottam el a fejemet

Niall elengedett és hirtelen letérdelt elém. A szívem ezerrel kezdett dübörögni a mellkasomban.

- Bocsáss meg nekem kérlek. Fontos vagy számomra, mindennél jobban –nézett fel rám
- Ne csináld ezt, állj fel –próbáltam meg felhúzni
- Csak ha megbocsátasz és nem mész el –fogta meg a kezemet

Ahogy ott térdelt előttem és kérlelően nézett rám, azokkal a gyönyörű szemeivel minden ellenállásom dugába dőlt.

- Megbocsátok, és nem megyek el. De állj fel most már –mondtam nagyot sóhajtva

Niall adott egy puszit a kezemre, majd felállt és a karját nyújtotta felém.

- Táncolsz velem szépségem? –kérdezte
- Persze –karoltam belé

Visszamentünk a terembe, ahol már javában folyt a buli. Egy ritmusosabb dal ment, és mindenki összesimulva táncolt. Niall a tánctér széléhez vezetett, majd kissé idegesen megálltunk egymással szemben. Niall közelebb lépet, kezét a derekamra csúsztatta, és magához vont. Mellem a mellkasához, csípőm pedig az ágyékához simult. Elfojtottam egy feltörő nyögést, és hagytam, hogy a kezemet a nyaka köré fonja.

- Lazíts szépségem –simította meg orrával az enyémet
- Nem olyan könnyű, főleg ha az ember rájön arra, hogy a fiú, akire barátként tekintett, sokkal többet jelent számára –mondtam
- Ezt hogy érted? –simított végig a hátamon
- Úgy, hogy megőrjítesz. Eddig is szerettelek, de ez az oldalad megőrjít –suttogtam a fülébe
- Ne csináld ezt, mert nem tudom türtőztetni magam –mondta és megfordított

Kezei becsúsztak a szoknyám alá, ahogy lassan mozogni kezdtünk. Ahogy a belső combomat simogatta, teljesen elvesztem az érintésében. Rendben Horan, ha ilyen játékot játszol, akkor legyen. Közelebb húzódtam hozzá, és a fenekemet az ágyékához dörzsöltem. Niall erre mély öblös nyögést hallatott, és belecsókolt a nyakamba.

- Ne csináld, vagy most azonnal behurcollak az egyik terembe –mormogta mély rekedtes hangon

Kezemet magam mögé csúsztattam, és végigsimítottam Niall merevedő péniszén. Erősebben markolt bele a combomba, majd szembe fordított magával.

- Szóltam előre szépségem –mondta és maga után húzott kifele a teremből

A szívem ezerrel dobogott, miközben Niall a folyosó vége felé indult, majd fel az emeletre. Végül egy az épület távoli pontjában lévő szobába nyitott be, ami igazából iroda volt, ahogy körbenéztem. Niall bezárta az ajtót magunk mögött majd odalépett hozzám.

- Még megállhatunk, ha gondolod –túrt bele a hajamba

Közelebb léptem hozzá, és kezemet a zakója alá vezetve lehúztam róla, és a valahova ledobtam a földre. Ezt Niall igennek vehette, ugyanis a vállamat kezdte el csókolgatni, kezei pedig a fenekemre simultak. Áttért a nyakamra, és lágyan megszívta a bőrt, majd nyelvével végigsimított az érzékeny ponton. Miközben ő a nyakamat kényeztette, én az ingével babráltam és igyekeztem kihámozni őt belőle. Pár gomb a vége felé elszakadt, ahogy letéptem róla az ingét, de nem foglalkoztam vele. Végigsimítottam a mellkasán, és felfelé haladva apró csókokat adtam a meztelen, izmos mellkasára végig. Ahogy lehajoltam, Niall a kezét végigvezette a hátamon, majd le a fenekemre, amibe lágyan belemarkolt. Erre egy ponton megszívtam a mellkasán a bőrt, majd a mellbimbóján is végignyaltam a nyelvemmel. Egész testében remegett meg, majd felhúzott magához. Ajkai nagyon közel voltak az enyémhez, de ő csak játszadozott velem. Megnyalta az alsó ajkamat, majd erősen a fogai közé vette és ajkaival megszívta. Hangosan felnyögtem, mire megkegyelmezett nekem és nyelvét átcsúsztatva, szenvedélyes csókban részesített. Mohón kaptam ajkai után, és a nyelve játéka megőrjített. Zihálva húzódtunk el, majd háttal fordított magának. Kezével végigsimított a nyakamon, végig a gerincem vonalán, majd lehúzta a ruhám cipzárját, és kibújtatott a ruhából. Felé fordultam és az ajkaimba haraptam. Bár nem készültem semmi ilyenre a ma estét illetően, mégis egy fehér csipkés, szexi fehérnemű szettet vettem fel. Alulra pedig egy szintén csipkés drapp színű combfixet vettem. Niall hangosan felsóhajtott, majd végignyalt a dekoltázsomon, belecsókolt a mellem közötti kis völgybe, majd letérdelt elém. Kezeivel a combomat, majd lent a vádlimat simogatta végig, majd fogával elkezdte lehúzni az egyik, majd a másik combfixemet. Mikor kibújtatott belőlük, végigcsókolt a lábamon, a belső combomon és végigsimított rajtam a francia bugyimon keresztül. Felsóhajtottam és beletúrtam a hajába, mire ő felnézett rám. Felállt, majd a hajamnál babrált, kivéve belőle azt a két csatot, amivel felfogtam.

- Így sokkal szebb –mormogta és a hajamnál fogva hátrahúzta a fejemet, hogy a nyakamon csókoljon végig

Teljesen ki voltam neki szolgáltatva és piszkosul élveztem, ahogy hozzám ér, és amit művel velem. Egy könnyed mozdulattal kapcsolta ki a melltartómat, ami a földre hullott. Kicsit szégyenlősen álltam előtte, de büszkén, ahogy láttam, a reakcióját mikor végigmért. Megfogtam a kezeit és a mellemre raktam, egyfajta bíztatásként, hogy érjen végre hozzám. Kezeibe vette a mellemet, és finoman masszírozni kezdte, mire felnyögtem. Lehajolt és az egyiket nyaldosni kezdte, majd szopni, míg a másikat a kezével simogatta. Érintése nyomán azonnal megkeményedtek, és tökéletesen illetek a kezébe. Apró csókokkal halmozta el a mellem közötti részt, majd felemelte a fejét és az ajkaimat kezdte kényeztetni. Kezemmel végigsimítottam mellkasán, majd elkezdtem kigombolni a nadrágját. Könnyedén lehúzta magáról, majd kilépett belőle. Elhúzódtam tőle, és láttam, hogy a nadrágja már igen csak szűkös kezd lenni. Nekilöktem az asztalnak, és két ujjamat a boxerébe akasztva lehúztam róla, és közben letérdeltem elé. Láttam, hogy nagyot nyel és az asztalba kapaszkodott, miközben nézte mit csinálok. Pénisze már kemény és merev volt, mikor finoman végighúztam rajta először a kezemet. Élveztem, ahogy reagált az érintésemre, ahogy hátra vetette a fejét és hangosan mély torokhangon felnyögött. Nyelvemmel először csak a makkján nyaltam végig, majd teljes hosszában és ezt megismételtem párszor. Egyik kezével elengedte az asztalt és erőteljesen – de nem annyira, hogy fájjon – a hajamba túrt. Lassan ízleltem őt, kóstolgattam mielőtt a számmal kezdtem el kényeztetni. Először félig, majd teljesen a számba vettem a farkát, egészen le a torkomig, mire ő szitkozódások hadát mormogta el. Ahogy húzódtam hátra a fejemmel, a fogammal óvatosan érintettem a péniszét, amire hangos morgást kaptam válaszul. Eljátszadoztam vele egy ideig, majd gyorsabb tempóban kezdtem őt szopni. Kezeimmel rásegítettem, hol a szexi V-vonalát simogattam, hol a golyóit vettem a kezembe.

- Jesszusom, elég, mindjárt elmegyek –mondta lihegve

Nem mondtam semmit, csak befejeztem, amit elkezdtem. Kihúztam a számból, majd körkörös mozdulatokat tettem a makkján, majd újra a számba vettem és azonnal éreztem, ahogy remegés fut végig a testén és a számba élvez. Elhúzódtam és egy része a mellemre ment. Szemei elkerekedtek mikor látta, hogy mit csinálok, majd még egyszer végignyaltam rajta és felálltam. Azonnal elkapta a csípőmet és az asztal és a teste közé szorított. Láttam a tekintetét, ami már sötét volt a vágytól, és a szája perverz mosolyra húzódott.

- Lássuk csak, mihez is kezdjek veled –mondta és kezével a combom belső részét simogatta
- Niall –kapaszkodtam a vállába
- Sshhh szépségem, türelem. –mondta és ujját beleakasztva a bugyimba lehúzta rólam, majd felültetett az asztalra

Széles terpeszbe húzta a lábaimat, majd kicsit hátrébb húzódott, ahogy végignézett rajtam. Teljesen elpirultam a nézésétől és az ajkaimba haraptam. Niall ismét közelebb húzódott, majd ujjával kezdte izgatni a csiklómat. A fejem hátra billent, és a körmeimmel az asztalt karmolásztam. Egy ideig folytatta ezt, majd feldugta egy ujját, majd még egyet és lassan elkezdett ujjazni. Végigcsókolta az alhasamat, majd nyelvével kezdett kényeztetni, miközben feldugta még egy ujját. Hangosan nyögtem, nyöszörögtem és a nevét sikítottam, nem érdekelt, hogy ki hallja meg. Kihúzta belőlem az ujjait, felhúzott az asztalról, hasra fordított majd felhúzott, hogy négykézláb legyek előtte. A nyelvével párszor végignyalt rajtam és feldugta a hüvelyembe. Ez az érzés eddig ismeretlen volt számomra, így teljesen kikészültem tőle. Hüvelykujjával folytatta a csiklóm izgatását, én pedig nagyon közel voltam ahhoz, hogy elélvezzek. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi ahogy az érintésére reagálok és teljesen átadom magam az érzésnek.

- Élvezz el szépségem –mormogta

Nem bírtam sokáig, a nevét nyögve elélveztem a hátam ívbe feszült és lihegve dőltem le az asztalra. Niall felhúzott magához, és két ujját a számba dugta, én pedig készségesen kezdtem el szopni, majd nyaltam le. A harmadik ujját ő nyalta le, majd elégedetten hümmögött. Leemelt az asztalról, majd odament a kanapéhoz és leült rá, kezét pedig párszor végighúzta újra merevedő péniszén. Kicsit zavarba jöttem, mivel én még soha nem csináltam ilyen pózban, azonban Niall bátorítóan nyújtotta felém a kezét. Beleültem az ölébe szemből, farka pedig a combom között meredezett. Megcsókolt, majd megragadta a csípőmet és kicsit felemelt. Makkja a bejáratomat érintette, ördögi játékot játszott, ahogy előre hátra mozgatta, de nem hatolt belém. Egyik kezemmel a kanapé háttámlájára támaszkodtam, majd lassan ráereszkedtem Niall-re, miközben a hajába túrtam. Teljesen bennem volt, én pedig próbáltam megszokni méretét. Feszített, de nem volt kellemetlen, sokkal inkább volt észvesztő érzés, ahogy teljesen kitöltött. Eleinte lassan kezdtem el mozogni, majd gyorsítottam a tempón, ahogy mindketten hevesebben ziháltunk. Niall hol megcsókolt, hol pedig a melleimet masszírozta, csókolta. Éreztem, hogy nagyon közel vagyok az orgazmushoz, ahogy Niall is. Magához húzott, kezeivel átkarolta a derekamat és saját tempóban kezdett el mozogni. Egyszerre élveztünk el, és ajkaink forró csókban forrt össze, elfojtva a nyögéseinket. Kimerülten, de elégedetten pihegtünk egymás karjában, időbe telt mire megnyugodtam és ki tudtam nyitni a szememet. Niall mosolygó arcával találtam szemben magamat, miközben az arcomat simogatta.

- Ez eszméletlen volt –motyogtam
- Egyetértek. És szeretném sokszor megismételni veled –mondta
- Nem játszunk barátság extrákkal dolgot –néztem rá
- Nem is akartam. Szeretném, ha a barátnőm lenné. Te vagy a tökéletes lány, akit mindig is kerestem –döntötte a homlokát az enyémnek
- Leszek a barátnőd –néztem a szemébe
- Köszönöm szépségem. Szeretlek –mondta és megcsókolt

2013. július 27., szombat

Drunk Harry

Átlagos hétvégének indult ez is, mint a legtöbb egészen addig, amíg a legjobb barátom meg nem hívott egy buliba. Teljesen szokványos bulinak ígérkezett, aminek általában csúnya vége van mindig és én kaparom fel őket, hogy ne fulladjon bele egyik se a medencébe. 
- Chris, medencés buli lesz! –huppant le mellém a kanapéra
- Akkor rám ne számíts! –bújtam ki az ölelése elől 
- Ne csináld már manó! –nézett rám nagy szemekkel
- Hiába becézgetsz és nézel nagy szemekkel! Nem fogok idióta mód fürdőruhában rohangálni, mint egy retardált! –mondtam 
- Oké, és ha te kivételes eset leszel? –kérdezte
- Pontosabban? –sandítottam rá 
- Nem kell fürdőruhában lenned! Elég egy ultra rövidnadrág és egy tetszetős felső! –mondta 
- Legyen. Ebbe még belemegyek! –adtam be a derekam 
- Nagyszerű! Akkor szombat este jövök érted! –vigyorgott 
Nem sok kedvem volt az ilyesféle bulizáshoz, de a szüleim már így is azzal nyaggattak, hogy egész nyáron otthon ülök. Így hát kihasználva ezt a megfelelő alkalmat – és remélve, hogy a következő pár hétben békén hagynak – elfogadtam a buli ajánlatot. Ruhának egy piros rövidnadrágot választottam és egy brit mintás szexi fűzőt. Fülledt meleg nyári este volt, így nem tartottam tőle, hogy fázni fogok. Max este 8 körül ért oda hozzánk és már mentünk is a számomra ismeretlen hely felé. Mint kiderült házi buli volt, valamelyik haverjának a szülinapját ünneplik. 
- Max haver! De jó hogy itt vagy! –támadta le jó pár fiú Maxet ahogy megérkeztünk
- Titeket is jó látni –éreztem a fiúkon az alkohol illatát
- És ő ki? –kérdezte egy göndör hajú fiú 
- Srácok ő itt Chris, a legjobb haverom. Már sokat meséltem róla nektek –mutatott be  
- Ő Chris? –kérdezték döbbenten
- Igen miért? –engedett el Max
- Azt hittük, hogy fiúról van szó! Ember a Chris az fiú név! –mondta az egyik szőke hajú 
- Igazából Christina a nevem, csak ez a lökött Chris-nek becéz –magyaráztam
- Mi meg fiúra számítottunk! –mondták nevetve, mire megforgattam a szemeimet
A göndör hajú srác előrelépett és elbűvölően mosolygott rám. 
- Örülök, hogy megismerhetlek –mondta mély rekedt hangon, amitől minden idegszálam felborzolódott
- Köszönöm a meghívást –álltam a tekintetét 
Láttam rajta, hogy még mondana valamit, de Max berángatott a tömegbe maga után így nem tudtam mit tenni. Rengeteg embernek bemutatott, és mint kiderült a legtöbb haverja engem fiúnak képzelt. Nem hibáztatom őket miatta, a Chris valóban fiúnév. A szülinapos srác, mint kiderült a göndör hajú srác volt, akit – ahogy azt, pár nyálát csorgató lánytól megtudtam – Harrynek hívtak. Harry. Valahogy illett hozzá a neve, olyan eleganciát, dominanciát sugárzott a tekintete és a kiállása. A Harry…pontosabban Harold illett rá. Éjfél környékén felvágták a tortát, aminek örömére Harryt meg a medencébe vágták bele a drága haverjai. Kicsit tartottam ettől az akciótól, figyelembe véve, hogy ittak már alkoholt, meleg este volt és a testük fel volt hevülve. De hála istennek, nem lett semmi baja. 
Az este további részében jól éreztem magam, azonban a vége felé ismét bebizonyosodott a társaság értelmi színvonala. Belépve a házba az a látvány fogadott, hogy jó pár lány megszabadult a bikini felsőjétől, Max és pár haverja a kanapén terpeszkedett a lányok alatt és a tömeg közepén ott ült Harry, félmeztelenül és ittasan. Nem sokat foglalkoztam volna a dologgal, ha nem merül fel az az ötlet, hogy tartsanak twitcamot ráadásul tele, akarták vele kürtölni a twittert. Odamentem hozzájuk és lecsaptam a laptop tetejét. 
- Mit csinálsz? –nézett rám Max homályos tekintettel 
- Megakadályozom, hogy baromságot csináljatok! –morogtam 
- Ne rontsd már el a bulit! –kezdett el nyafogni több lány is 
- Ne nyafogjatok, hanem menjetek és keressétek meg a női büszkeségeteket meg a bikini felsőtöket! Valahol a földön megtaláljátok! –kiabáltam rájuk 
- Milyen prűd a haverod Max! –röhögött az egyik srác 
- Lehet hogy prűd vagyok, de te akkor is hülye vagy! –vágtam hozzá egy párnát
- Hadd bulizzunk, szülinapom van! –motyogta Harry 
- Te legfeljebb a zuhany alatt fogsz tovább bulizni! –rángattam fel nem törődve a lányok nyafogásával 
- A bulinak vége, haza lehet húzni! –förmedtem rájuk 
Nagy nehezen sikerült Harryt felrángatni az emeletre, bár folyamatosan nyafogott akár egy kisgyerek. Nem foglalkoztam azzal, hogy leszedjem róla a nadrágját, úgy ruhástól belöktem a zuhany alá és ráengedtem a langyos vizet. Nem mertem hideget, mert még a végén valami baja lesz a jéghideg víztől. Így fokozatosan engedtem rá hidegebb vizet. Fél óra után kellően kitisztult a feje ahhoz, hogy ne lázadjon tovább. Segítettem neki megszárítkozni, lerángattam róla a vizes farmerjét és ráadtam egy melegítőnadrágot. Szerencsére nem nehezítette meg a dolgomat, azonnal oldalra fordult és motyogva valamit, a párnát ölelte magához. Kiosontam a szobából és Maxet is elhelyeztem az egyik szobában. Nem voltam álmos és fáradt így lementem a konyhába és kerestem valami rostos italt. Miután kitöltöttem felültem a pultra és körbenéztem a házban. Hatalmas volt az egész, még nem sikerült körbejárnom. Ízlésesen volt berendezve, és láthatóan, aki berendezte, szerette a fekete-fehér kombinációt. Kíváncsiságom felülkerekedett rajtam és annak ellenére, hogy már hajnali fél 4 volt elkezdtem körbejárni a házat. Volt ott minden, könyvtár, dolgozószoba, edzőterem, uszoda és egy….egy fura szoba. Belépve szoknia kellett a szememnek a szoba éles ellentétét a többihez képest. A falai vérvörösre voltak festve, nem volt nagy a szoba épphogy egy nagy franciaágy elfért benne. Kérdőn pillantottam körbe és a fal melletti szekrényhez léptem. Tudtam, hogy tiltott terepen mászkálok, és nem lenne szabad kutatnom, de a kíváncsiságom legyőzött. Azonban mikor kihúztam az első fiókot, azt kívántam, bár ott maradtam volna a konyha pultján. Nagyot nyeltem mikor rájöttem, hogy mi van az első fiókban. Vibrátorok. Mindenféle formájú, méretű és színű. Döbbenten gondoltam arra, hogy egy fiúnak mi szüksége lehet erre. Egy másik fiókot húztam ki és a döbbenetem még nagyobb lett. Max perverzsége által sok dolgot megismertem, amit soha életemben nem használtam és nem is akartam használni, de tudtam mi az. A második fiókban apró gyöngyök voltak, amelyet a hüvelybe kell felhelyezni és a nagyobb orgazmust, segíti elő. Riadtan toltam vissza és húztam ki még egy fiókot. Tudtam, hogy meg kéne állnom és elrohannom innen, de nem tettem. A harmadik fiúkban egy rudat találtam, aminek a végeire bilincsek voltak erősítve. Nem tudtam, hogy mi ez de valahogy az éreztem, hogy nem is akarom tudni. Mielőtt bármit is tehettem volna, egy hang szólalt meg a hátam mögött. 
- Ez egy spreader bar, vagyis feszítő rúd –mormogta egy mély rekedtes hang 
A szívem óriásit dobbant és remegni kezdett a kezem. Félve fordultam meg és még jobban megrémültem, mikor láttam, hogy Harry áll az ajtóban. Félmeztelen volt, a melegítőnadrág, amit korábban adtam rá, hanyagul lógott a csípőjén, haja pedig össze volt kócolódva. 
- Ne haragudj én nem….nem akartam kutakodni –cincogtam vékony hangon 
- A kíváncsiság nem bűn. De tudni kell féken tartani –mondta, miközben becsukta az ajtót maga mögött
Rémülten pislogtam rá, akkor már határozottan féltem. 
- Ne aggódj nem zárlak be ide. Csak nem akarom, hogy még egy erre kószáló ártatlan lélek betévedjen ide. Miközben….-kezdte de elhallgatott
- Miközben? –kérdeztem
- Miközben arról folytatunk eszmecserét, hogy mi micsoda –fejezte be
- Nem érdekel, hogy mi micsoda. –tettem vissza a rudat a fiókba
- Valóban? Akkor miért nem mentél már innen ki az első fiók után? –kérdezte zsebre dugott kézzel 
- Nem tudom, de most már határozottan el akarok menni innen –pislogtam rá még mindig rémülten 
- Mondtam már. Nem zártalak be ide, elmehetsz, ha akarsz –ismételte 
- Egy órája még teljesen részeg voltál, hogy lehet ez? –dadogtam 
- Nem voltam teljesen részeg. Csupán jól éreztem magam. De a te durvaságod, ahogy bántál velem kijózanított. –mondta
- Durvaságom? –pislogtam rá nagy szemekkel 
- Elég durván löktél be a víz alá. Bár nem panaszkodom, élveztem –mondta
- Te-tessék? 
- Szeretem, ha durván bánnak velem és azt is, ha másokkal bánhatok durván. –mondta 
- He? –ennyit bírtam kinyögni 
- Nem vagyok szadista. Csak nem ragadtam le a vanília szexnél –mondta
- A minél? –kérdeztem vissza
- A lágy, egymás karjában fekszünk miközben lágyan, mozgok benned, és lassan szeretkezünk módnál –magyarázta 
- Értem –éreztem, hogy az arcom lángol 
Egy ideig némán álltunk egymással szemben én pedig nem értettem, miért nem rohantam már el onnan. Harry némán figyelt engem, majd a szerkény felé biccentett a fejével. 
- A többi fiók még rosszabb dolgokat tartalmaz. Kinyithatod, ha akarod, de tekintve, hogy már az előzőektől is megrémültél talán nem kéne –magyarázta 
- Nem a tárgyaktól rémültem meg. –ráztam a fejemet
- Nem? –láthatóan meglepődött
- Nem. –néztem a szemébe
- Hát? 
- Tőled! –mondtam 
- Értem. Azt hiszed bántani foglak? –kérdezte
- Nem. Tisztában vagy vele, hogy ha sikítok arra mindenki, felébred –mondtam 
- Ha elhallgattatlak, akkor nem biztos –mondta nyugodt hangszínen 
A szívem hatalmasat dobbant. Ha elhallgattat? Hogyan? 
- Mindenre megvan a megfelelő eszköz. –válaszolta meg a ki nem mondott kérdésemet
- Te ezt élvezed? –kérdeztem leplezetlen undorral 
- Régebben élveztem igen. Ma már nem. –hajtotta le a fejét 
- Régebben. Mi változott, hogy már nem? –kérdeztem 
- Ha nem érdekel és félsz tőlem, miért vagy rá kíváncsi? –emelte fel a fejét 
- Kérdésre nem válaszolunk kérdéssel. –fontam keresztbe a karjaimat 
- Rosszul vagyok a gondolattól, hogy bárkit is bántsak. Durva határ van Christina a kemény perverz szex és az erotikus szex között. –mondta
- Egyik terén sem vagyok szakértő….hiszek neked –mondtam 
- Óóó –suttogta 
- Mi az? 
- És vanília szex? –nézett rám 
- Semmi közöd hozzá! –vágtam rá talán túl gyorsan
- Hmm –döntötte kicsit oldalra a fejét, izmai megfeszültek a karján, ami irtó szexi volt. 
Állj! Most komolyan azt mondtam, hogy irtó szexi? Jézusom! 
- Azt hiszem egy teljesen érintetlen teremtés áll előttem –mondta 
- Nem mindenkinek vannak fura hajlamai szexuális téren! –néztem rá 
- Valóban nem. De ahogy elnézem neked semmilyen hajlamaid nincsenek –állta a tekintetem 
- De van, csak nem jók az emlékeim. Ennyi. –fordítottam el a fejemet
- Bántottak? –kérdezett rá kertelés nélkül
- Nem. Vagyis nem mondhatni. –motyogtam 
- Hm. –ennyit bírt mondani majd közeledni kezdett
Automatikus hátráltam, ahogy előre haladt, majd megtorpant. 
- Menekülsz előlem? –kérdezte és kinyújtotta a kezét, hogy végigsimítson az alkaromon 
- Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a közeledbe akarok kerülni. Te sem vagy más –néztem fel újra rá 
- Ne ítélkezz. Lehet, hogy szeretem az, úgymond extra dolgokat szex közben, bocsánat szeretkezés közben, de nem bántanálak –magyarázta 
- Ezt jól mondod, nem fogsz, mert én most megyek –próbáltam megkerülni őt, de gyorsabb volt nálam 
Keze a derekam köré fonódott és szorosan húzott magához. Összeszorítottam a szememet és próbáltam kiszabadulni a karjaiból. Kisöpörte a hajamat a nyakamból és lágyan csókolgatni kezdte, a vállamtól egészen a fülem mögötti érzékeny részig. 
- Engedj el –motyogtam 
- Nem bántalak –ismételte
Nagyot sóhajtottam és beleremegtem az érintésébe, ahogy keze a hasamat simogatta és ajkaival a nyakamat harapdálta. Kezdtem elveszni a karjában, pontosan tudta, hogy mit kell tennie. És ez megijesztett. Utána már a félelemtől remegtem meg. Ezt ő is pontosan tudta. 
- Ne félj, kérlek –ölelt szorosan magához és a fejét a nyakamba fúrta 
- Nem tehetek róla. Megijesztesz –vallottam be
- Engedd meg, hogy változtassak ezen –suttogta mély rekedt hangján 
- Nem tudom –mondtam és éreztem, hogy teljesen össze vagyok zavarodva
- Akkor ne gondolkodj. Ha azt akarod, hogy megálljak, csak szólj, és leállok –mondta 
- Harry én….-kezdtem 
- Christina kérlek –mondta elfúló hangon és a nyakamba csókolt 
Bólintottam egy egészen aprót, de ő így is értette. Kezei a fűzőm aljához vándorolt és elkezdte lehámozni rólam. Ijedten kaptam a kezéhez és éreztem, hogy a szívem ezerrel dübörög a mellkasomban. 
- Meg kell ettől válni, másként nem fog menni –mondta lágyan 
- De nincs….nincs valami –kezdtem, de ő félbeszakított
- Egy pillanat –mondta és kiment 
Pár perc múlva visszatért egy szürke inggel a kezében, felemelte mikor megállt előttem. 
- Megfelelő? –kérdezte
- Igen –motyogtam
- Gyere –rakta a vállára az ingét, majd folytatta az előbbi műveletét
Lassan hámozta le rólam a fűzőt majd mikor az utolsó kapcsot is kikapcsolta, elkerekedtek a szemei. A fűző alatt egy fekete csipkés melltartót viseltem, aminek az egyik fele fekete selyem volt. Mutatóujjával végig simított a dekoltázsomon, majd egy ügyes mozdulattal kipattintotta a melltartó kapcsát. Elől kapcsos volt így nem volt nehéz dolga. A ruhadarab valahol a földön landolt és Harry ajkát egy halk nyögés hagyta el. Fülig vörösödtem attól, ahogy nézett rám. Gyorsan megrázta magát, majd rám adta az inget, össze nem gombolta és nem is engedte. Ujjával végigsimított a mellem közötti kis völgyön, majd elmosolyodott. 
- Ezt a területet szeretném közelebbről szemügyre venni és megízlelni –dörmögte
A hideg rázott ki már a gondolatától is, de nem volt időm ezen sokat agyalni. Harry keze már a nadrágommal babrált, majd hamar megszabadított attól is. Szerencsére az inge a combomig ért így valamelyest takart. 
- Azt hiszem valamivel kisebb inget kellett, volna hoznom –mérte fel a helyzetet ő is 
- Pont jó –motyogtam 
- Nos, ez esetben szépségem –jött közelebb
Kezével végigsimított a combomon, majd két ujját a franciabugyim szélébe akasztva elkezdte lehúzni rólam. Szívesen megállítottam volna, de mozdulni nem bírtam. Annyit érzékeltem, hogy megemeli a lábaimat, és óvatosan kiléptet a fehérneműből. Hiába volt rajtam az inge, frusztrált a tudat, hogy nincs rajtam semmi. Aztán eszembe jutott valami. 
- Másokra is ezt az ingedet adtad? –kérdeztem 
Sikerült meglepnem őt láthatóan, mert elhúzódott tőlem és a homlokát ráncolta. 
- Nem. Ezt a saját szekrényemből hoztam, mindennapos viseletre van –mondta
- Értem –motyogtam
- Miért kérdezted? –kérdezte
- Gondolom nem én, vagyok az első, akit ide behoztál –babráltam az ing ujjával 
- Szívesebben mondanám azt, hogy te vagy az első, de sajnos nem. Viszont egyik sem volt hozzád hasonló. –emelte fel a fejemet
Nem szóltam semmit, elakadt a lélegzetem, ahogy az ujjával körberajzolta a számat körbe. 
- Amióta megérkeztél, szeretnélek megcsókolni –mondta 
- Akkor miért nem teszed meg? –néztem a szemébe
- Mert nem akarok semmi olyat tenni, amit te nem akarsz –mondta 
- Harry, levetkőztettél, és te most mégis engedélyt kérsz ahhoz, hogy megcsókolj? Elkéstél az engedély kérések sorozatával, nem gondolod? –döntöttem oldalra a fejemet 
- Szemtelen –mosolyodott el és egyik kezével a hajamba túrva húzott közelebb magához
- Biztos akarod? –kérdezte 
Elmosolyodtam, majd közelebb hajolva megharaptam óvatosan és beszívtam az alsó ajkát.
Harry száját mély öblös nyögés hagyta el és kezeivel a fenekembe markolt az ingen keresztül. Szorosan húzott közelebb, a csípőm az ágyékához, a mellem pedig a mellkasához simult, miközben apró csókokkal halmozta el a nyakamat. A mozdulatai gyakorlottak voltak, ahogy ajkaival ízlelgetett, majd óvatosan a hajamnál fogva hátra húzta a fejemet, hogy még jobban a nyakamhoz férve, lágyan harapdálni majd szívni kezdte. A nyelvével végigsimított az érzékeny felületen, majd ajkai megtalálták az én ajkamat. Először csak ízlelgette, nyelvével körbejárta a szám vonalát, majd vadul megcsókolt. Esélyem sem volt arra, hogy ellenkezzek olyan hirtelen támadt le. Ennek ellenére nagyon lágy volt a csókja, bár azzal, hogy a szájába nyögtem sikerült még jobban felizgatnom. Erősen ziháltam, mikor elhúzódott megkegyelmezve nekem. Bele se mertem gondolni, hogy mi vár rám, ha már a csókjától ilyen szinten meghaltam. Belepuszilt a hajamba, majd az ágy felé vezetett. Megállt előtte és egy gyors mozdulattal megvált a nadrágjától. Képtelen voltam zavarodottságot tettetni, ahogy végignéztem rajta. Tökéletes teste volt, minden porcikája vonzó volt. Mindenét végig akartam csókolni. Harry a homlokát az enyémnek támasztotta, ezzel kizökkentve a gondolatmenetemből. Sikeresen elpirultam mikor arra gondoltam, hogy mit akarok vele tenni. 
- Nincs abban semmi rossz, ha beindul a fantáziád –mondta 
- De ez….-motyogtam
- Ijesztő? Igen, elsőre az –ölelt szorosan magához 
- Nagyon béna vagyok igaz? –motyogtam ismét 
- Dehogy vagy az. Sőt! Rettentő édes vagy –simogatta a hátamat
- Képzelem –csuktam be a szememet
- Figyelj rám. Nálad vonzóbb és édesebb lánnyal még soha nem találkoztam. Ráadásul még rettentő szexi is vagy az ingemben –hallottam a hangján, hogy mosolyog
- Ne gúnyolódj –löktem meg finoman 
- Ha nem akarod, még mindig abbahagyhatjuk –mondta 
Megráztam a fejemet. Kezdeti félelmem kellett alábbhagyni. Ahogy az előbbi percekben viselkedett és bánt velem. Megmutatta a gyengédebb énét és ez megnyugtatott. Harry távolabb húzódott, és mikor a szemembe nézve látta, hogy komolyan gondolom a szekrényhez ment. 
Kivette belőle ismét a spreader bart és nagyot nyeltem mikor ismét felém fordult. Egyik felem el akart rohanni onnan sikítva, a másik pedig kívánta, hogy Harry megtegye. Letette az ágyra, majd ismét csókolózni kezdtünk, miközben ledöntött az ágyra. Egyik kezével karolt így lassan leengedett, majd rám ereszkedett. Kezével felfedezte a testemet, az oldalamat, a mellemet, a combomat majd felhúzta az egyik lábamat és hüvelykujjával a csiklómat dörzsölte. 
- Hm a kezdeti ellenállás ellenére, nagyon gyorsan reagálsz –dörmögte 
- Melletted csodálkozol? –pimaszkodtam 
- Még mindig szemtelen vagy –puszilta meg az orromat
- Mert megtehetem –vigyorogtam rá
- De bátor lett valaki –csúszott lejjebb
Széthúzta a lábaimat, majd felnézett rám. Tudtam, hogy megerősítést vár, amit meg is kapott egy apró bólintással. A rúd mindkét felén egy kisebb bilincs volt, amelyet a bokáimra erősített. Állítható volt, így meg tudta határozni, hogy milyen széles terpeszben legyen a lábam. Kicsit megijedtem, de Harry nem állította túl szélesre, pont kényelmes volt nekem is és neki is. 
- Kényelmes? Nem fáj? –kérdezte 
- Nem –ráztam meg a fejemet és tényleg igaz volt 
- Így nem fogsz tudni mozogni, amely még intenzívebbé teszi az orgazmust –mondta
Akkora gombóc volt a torkomban, hogy már szólni se bírtam. A szívem a torkomban dobogott és már attól mocorogni kezdtem, ahogy rám nézett. Lassan kezdett az ujjával körözni a csiklómnál, miközben a nyelvével a mellbimbómat izgatta. Őrjítő volt, hogy nem tudtam összezárni a lábaimat, teljesen ki voltam neki szolgáltatva. Kezeimmel a takaróba kapaszkodtam és nyögdécseltem. Láttam rajta, hogy nem azt élvezi, hogy ilyen helyzetben vagyok, hanem azt ahogy az érintésére reagálok. Hangosan felnyögtem, mikor feldugta két ujját és ujjazni kezdett. Közben még mindig a mellemet izgatta a nyelvével, a másikat meg a kezével kényeztette. Ennyi ingerlést egyszerre érezni gyilkos volt. Feldugta még egy ujját és valamivel gyorsabb tempóra váltott. Majd lehúzódott és elhelyezkedett a lábam között. Kihúzta ujjait és nyelvével végignyalt a csiklómon. Közel álltam ahhoz, hogy a nevét sikítsam, de e helyett az ajkamba haraptam. 
- Nagyon finom vagy és selymes –mondta kéjesen 
- Istenem Harry –motyogtam 
Elmosolyodott és a nyelvével folytatta kényeztetésemet. Önkéntelenül próbáltam meg többször is összezárni a lábaimat, de a rúd megakadályozta. Éreztem, hogy az orgazmus egyre inkább közeledik és ezzel a nyögéseim is hangosabbak lettek. Harry hirtelen megállt és a lábamnál kezdett matatni. Felemeltem a fejemet és láttam, hogy leveszi a lábamról a bilincseket. Megsimogatta a bőrt, ahol a bilincsek kicsit felsértették, majd kezeivel nyitotta széles terpeszbe a lábaimat, és úgy folytatta. Így sem tudtam mozogni, de az ő érintése jobb volt ezerszer. Ahogy feldugta a nyelvét a hüvelyembe megőrjített, a szemeim már folyamatosan csukva voltak és éreztem, ahogy elélvezek. A hátam ívbe feszült és hangosan zihálva feküdtem miközben Harry felhúzódott hozzám. Kinyitottam a szemeimet és az ő gyönyörű zöld szempárjával találtam szemben magamat. Mosolyogva nézett rám, miközben mellettem támaszkodott a könyökén. 
- Szia –suttogta mosolyogva
- Szia –suttogtam erőtlenül 
- Fáj? A bokád? –kérdezte
- Nem. Tényleg nem. –mondtam 
- Akkor jó –fúrta a fejét a nyakamhoz 
- Miért vetted le? –kérdeztem a hajába túrva
- Mondtam már, hogy utálom ezeket, a dolgokat. De most mikor rajtad láttam, rájöttem, hogy igazán mennyire is utálom. –motyogta
- Értem. Szeretném én is megpróbálni –mondtam 
- Nem, muszáj –emelte fel a fejét 
- De én szeretném. Nem csak őrjítheted meg a másikat –néztem rá 
- Rendben. Csak a tiéd vagyok –gördült le rólam és lefeküdt mellém az ágyra 
Nagy levegőt véve ültem fel, és fordultam felé. Akkor vettem csak észre igazán, hogy mennyi tetoválása van. A legjobban az a két madár tetoválása tetszett a kulcscsontjánál. Közelebb hajolva csókoltam végig mindkettőn, majd haladtam lefelé a hasán. Nem volt az a kigyúrt állat, de így sokkal jobban tetszett. Vörös lett az arcom, mikor láttam, hogy Harry erekciója egyre növekszik. Az alhasához érve, erekciója már erőteljesen meredezett és láttam az arcán, hogy mennyire felizgult. Először csak a kezemmel simítottam végig a péniszén, majd lassan a nyelvemmel végignyaltam rajta. Jó volt látni, hogy Harry becsukja a szemét és ajkát egy öblös nyögés, hagyja el. Párszor még végignyaltam rajta, majd először a felét vettem be a számba, utána már az egészet teljes hosszában. Nyelvemmel végignyaltam a makkján majd hosszan beszívtam a péniszét. Harry kezével végigsimított a fenekemen és a hajamba túrt. Nem akartam tovább kínozni, így egyenletes ütemben szopni, ízlelgetni kezdtem. Kezeimmel a golyóit simogattam, masszíroztam és a hangos nyögéseitől és érintésétől a testemen, éreztem, hogy újra kezdek felizgulni. Csípőjét néha előrenyomta így a pénisze egészen a torkomig leért, amire erősen beszívtam és nyelvemmel lágyan nyalva, kihúztam a számból. Nem kellett sok ahhoz, hogy érezzem Harry a számba, élvez. Egy része a számba ment, egy része a mellemre, ahogy hátra húztam a fejemet. Harry teste úszott az izzadtságban, testére tapadt a takaró és hangosan zihálva csukott szemmel feküdt. Egy ideig néztem őt, majd egy apró puszit adtam a szájára. Kinyitotta a szemét majd az éjjeliszekrény felé nyúlt. Elővett egy apró kis törlőkendőt és letörölte a mellemet. 
- Képtelen vagyok megszólalni. Kifacsartál –gyűrt maga alá 
- Pedig nincs sok tapasztalatom benne –motyogtam
- Mi lett volna, ha még tapasztalatod is van –mosolyodott el 
Zavaromban nem tudtam mit mondani, Harry pedig csípőjével a lábaim között helyezkedett el. Erekciója a combomhoz simult, és kívántam őt. 
- Hogy szeretnéd? –kérdezte lágyan 
Legurítottam magamról, feltornásztam magam négykézlábra és az ágy háttámlájához, másztam. Megtámaszkodtam a támlában, háttal Harrynek. Közelebb kúszott hozzám, majd hátulról megölelve simult hozzám. Pénisze a lábam közötti részhez nyomult, és a vállamat csókolgatta. Egyik kezével szélesebbre nyitotta a lábaimat, majd teljesen hozzám simulva belém hatolt. Teljesen kitöltött, szinte feszített ahogy hatalmas péniszét magamban éreztem. Nem mozdult, csak egyik ujjával a csiklómat izgatta. Éreztem, hogy kezdek körülötte kitágulni, ellazulni mire lassan mozogni kezdett bennem. Eleinte fájt, majd a sokadik tolás után már nagyon jó érzés volt. 
- Magamban akarlak érezni, teljesen –nyögtem 
Harry erre előrébb tolt, hátrébb húzta a fenekemet és egy erőteljes lökéssel teljesen bennem volt. Hátra hajtottam a fejemet az élvezettől, ő pedig végigsimított a hátamon, majd a fenekemen. Ahogy erősödtek és gyorsultak a lökései, úgy ziháltunk egyre hangosabban. Golyói a fenekemhez csapódtak, ujjaim pedig már elfehéredtek, ahogy az ágy támlába kapaszkodtam. Szinte egyszerre közeledtünk a csúcshoz, Harry felhúzott hátra, a melleimet masszírozta, majd éreztem, ahogy elélvezek a pénisze körül. Nem kellett sok, hogy magamban érezzem, ahogy eléri őt is az orgazmus. 
Lihegve dőltünk le egymás mellé, Harry pedig magunkra húzta a takarót, miközben a mellkasára húzott. 
- Még mindig félsz tőlem –puszilta meg a kezemet 
- Már nem –néztem fel rá 
- Azt hiszem, életem legszebb születésnapi ajándékát kaptam –mosolyodott el 
- Csak egy ajándék voltam? –kérdeztem 
- Nem. Nem azzal a szándékkal közeledtem feléd. Bár nem tudom, te akarsz-e. Akarod-e ezt. –nézett rám 
- Randik, járás, barátnő dolgokról beszélünk most? –kérdeztem 
- Igen. Határozottan erről. A tiéd vagyok, ha akarsz –puszilta meg a homlokomat 
- És én is a tiéd. Ha akarsz –mondtam
Harry erre elmosolyodott és lágyan megcsókolt. 
- Akarlak, örökké!