2013. október 10., csütörtök

Focimeccs


Morogva válogattam a szekrényemben, a délutáni foci meccsre. Na, nem azért, mert nem szerettem a focit, mert épphogy az egyik helyi csapatban játszottam. Az ok, ami miatt morogtam az az volt, hogy a bátyám elhívta a haverjait is, akik nagyon idegesítőek. Talán még szerettem is volna őket, ha a meccseken nem ránk és a nadrágjaink hosszára tettek volna folyton megjegyzést. Így eléggé frusztráló volt játszani. Néha elképzeltem, hogy feléjük rúgom a labdát, ami szépen eltalálja őket. Szerencsére a csapattársaim jönnek értem, és úgy megyünk tovább a pályára. Bepakoltam a cipőmet az edzőtáskámba, majd lerohantam az emeletről. Anyuék dolgoztak, nem tudtak eljönni a mérkőzésre. A többiek már a ház előtt vártak, így bezártam az ajtót gyorsan és már mentünk is. A pályához érve láttuk, hogy jó páran már ott vannak, és nagy bánatomra a bátyám meg a haverjai is. Mikor megláttak integetni kezdtek, én meg fintorogva megráztam a fejemet és viszonoztam. Bementünk az öltözőbe, és átöltöztünk a mezeinkbe. Szerencsénkre kellemes nyári délután volt, nem pedig az a rekkenő hőség, ami pár hete volt. Épp a zoknimat húztam mikor bejött az edzőnk és elkezdte a szokásos mérkőzés előtti beszédét. Mire felraktam a csuklópántomat, már ideje is volt mennünk ki a pályára. Kiérve a fűre taps fogadott minket, és hallottam a fiúk kiabálásait, de nem foglalkoztam velük. Odamentem Andy-hez aki megölelt és pár lelkesítő szót motyogott el ölelésünk közepette.

A meccs alatt végig kiabáltak a fiúk és egy emberként füttyögtek, mikor kétszer felrúgott engem az ellenfél. A második esésem elég csúnya volt, így pár percig levittek a pálya szélére, hogy az orvos megvizsgálhasson, de szerencsére nem lett komolyabb bajom, így visszaengedtek. Kicsit bicegtem, de azért kitartóan játszottam a többiekhez hasonlóan. Hosszú és fájdalmas 50 perc után, lefújták a meccset és igaz szoros eredménnyel, - 3-2 –, de győztünk. Összeölelkeztünk a többiekkel és ugráltunk örömünkben, miközben az edzőnket ugráltuk körbe. Hamarosan mindenki berohant a pályára és két kar fonódott a derekam köré, megfordított majd megpörgetett a levegőben. Lenézve először azt hittem a bátyám valamelyik idióta haverjával találom szemben magamat, de kellemesen csalódtam. Liam volt az, aki örömében felkapott és megpörgetett. Ő volt az egyetlen fiú, akit szerettem a bátyám haveri köréből. Vicces, édes, aranyos, kicsit szemtelen és pimasz, de imádtam. Nevettem mikor végre lerakott és szorosan megölelt. Férfias illata, mint mindig most is bódító hatással volt rám, de igyekeztem titkolni. Liam három évvel idősebb volt nálam, ő 22 volt én pedig 19, így nem mertem felé közeledni féltem, hogy kislánynak tart és csak kinevet. Nem néztem ki belőle, de azért benne volt a pakliban.

- Nagyon ügyesek voltatok –mondta szélesen mosolyogva
- Köszi, meglett a sok edzés eredménye –mondtam
- Hősként küzdöttél, nagyon fáj a lábad? –kérdezte
- Annyira nem, egy kis jegelés és helyre jön –motyogtam
- Na, gyere te kis hős –mondta és felkapott az ölébe
- Liam, tegyél le! Még sérvet kapsz! –nevettem
- Még egy ilyen mondat és olyat teszek, hogy lehet nem bánok meg –kacsintott
- Az nem úgy van, hogy lehet, megbánom? –kérdeztem
- Ez esetben lehet, nem bánnám meg –mondta és dobva egyet rajtam bevitt a többiek után az öltözőbe

Nem tudtam mire akart kilyukadni Liam, nagyon összefüggéstelenül beszélt. Nem kérdezősködtem inkább kiélveztem a pillanatot, amíg a karjaiban voltam, hozzá érhettem, hozzá bújhattam és érezhettem érintését a testemen. Mikor beért velem lerakott a padra a szekrényem elé, kipakolta nekem a dolgaimat, - kissé elpirultam mikor kivette az előre bekészített tiszta fehérneműimet -, majd egy puszi kíséretében elment. Meg kellett csípnem magam, hogy meggyőződjek arról, nem álmodom. Megráztam a fejemet majd elmentem tusolni, mikor már a csapat fele elindult ünnepelni. Az egyik közeli helyre akartunk beülni, így mindenki oda indult. Miközben fürödtem hallottam, hogy a telefonom csipog, de mivel csak sms volt így nem siettem kifele. Felvettem a fehérneműimet és törülközőbe csavarva magamat léptem ki az öltözőbe újra. Megnéztem a telefonomat és láttam, hogy Liam-től jött az sms. Kíváncsian nyitottam meg, és majdnem elejtettem a telefonomat attól, ami az sms-ben állt.

„Volna kedved kettesben ünnepelni velem? Ha végeztél gyere ki a pályára, itt foglak várni egy kis meglepetéssel. Siess ;) Liam”

A szám szó szerint a földön hevert valahol és percekig csak újra és újra olvastam az üzenetet. Mi folyik itt? Mit akar Liam? Gyorsan leraktam a telefonomat és felöltöztem. Kifésültem a hajamat és most nem fogtam össze kontyba, helyette hagytam szabadon. Nagyon meleg éjszaka volt, így hamar megszárad a meleg szél által. Visszaraktam a holmimat a szekrénybe, majd elindultam a pálya felé. Teljesen kihalt volt az épület, már mindenki elment ünnepelni. Kíváncsian dugtam ki a fejemet a pályára vezető folyosóról, és megláttam Liam-et, aki pontosan a pálya közepén üldögélt egy pokrócon. Távolról ittam a látványát, egy farmer halásznadrág volt rajta, és egy tank top. Istenem, de utáltam mikor tank top van rajta, kiemelte minden egyes izmos részletét a mellkasának, ahova szívem szerint bújtam volna. Mivel rajtam egy papucs volt, a fű kellemesen csiklandozta a lábamat, a szél pedig lágyan fújta a szoknyámat, a hajammal együtt. Meghallhatta a lépteimet, ugyanis oldalra fordította a fejét, és elmosolyodott miközben felállt.

- Hát eljöttél –állt meg velem szemben
- Egy ilyen csábító baráti ajánlatra, nem tudtam nemet mondani –mondtam
- Oh, igazán megtisztelő, hogy nem tudsz nekem nemet mondani –hajolt közelebb
- Ez…ez lenne a meglepetés? –néztem mögé a pokrócra
- Igen, egy kis éjszakai piknik. Mit gondolsz, csatlakozol hozzám? –nyújtotta felém a kezét
- Örömmel –mosolyogtam

Letelepedtünk a pokrócra, és mint kiderült, Liam egy nagyon íncsiklandozó piknik kosarat állított össze. Volt egy sanda gyanúm, hogy ezért késett a mérkőzésről, és erre a gyomromban lévő pillangók izgatottan ficánkolni kezdtek. De gyorsan leállítottam magamat, ez csak egy nagyon kedves baráti gesztus semmi több. Liam mesélt sokat a nyári terveiről, hogy merre akarnak menni a családjával, és olyan jó volt őt hallgatni. Mély mackós hangját örökké tudtam volna hallgatni, így újabb és újabb kérdéseket tettem fel, hogy hallgathassam őt. Liam beszéd közben többször megérintett, hol a kezemet, hol a karomat, vagy a vállamat én pedig mindig megremegtem. Mikor megkérdezte, hogy fázom-e, mert észrevette, hogy remegek, gyorsan a szélre fogtam meg a vizes hajamra. Ami már száraz volt, így könnyedén belebuktam a dologba.

Egy idő után lefeküdtünk a pokrócra és a csillagokat kezdtük nézni. Szerencsére anyuval nagyon sokszor fekszünk ki nyári éjszakákon és nézzük a csillagokat, így általa az összes csillagképet felismertem és meg is találtam könnyedén.

- Nézd az ott a kis göncöl szekér! –mutattam fel Liam fölé, ahol valóban kivehető volt
- És van olyan csillagkép, ami a szerelemet jelképezi? –kérdezte és felém fordította a fejét
- Nem tudom. Anyu még nem mesélt ilyenről, de lehet, hogy van –magyaráztam
- Szerintem ott van –mutatott fel maga elé
- Hol? –követtem a tekintetét
- Ott –mondta és megfogta a kezemet, majd egy szív alakot rajzolt a levegőben, ami érintett valóban elég sok csillagot
- Ezt…ezt eddig észre se vettem –hebegtem
- Nem mindenkinek mutatkozik meg –mondta még mindig a kezemet fogva
- Kinek mutatkozik meg? –néztem a szemébe
- A szerelmeseknek. Azoknak a pároknak, akik szerelmesek –állta a tekintetemet

Nagyot nyeltem és értetlenül pislogtam rá. Nem tudtam, hogy mire gondolhat, de a szívem már nagyon hevesen dobogott. Liam feltámaszkodott a könyökére és fölém hajolt. Kisimított egy tincset az arcomból, majd kezével végigsimított a nyakamon, a kulcscsontomon, karomon, oldalamon és a csípőmön. Úgy pattantam fel a fűből, mint akibe belecsíptek. Liam is felállt majd megálltunk egymással szemben. Istenem mi a jó istent művelek, hiszen mióta vágytam már arra, hogy ne csak barátként gondoljon rám. De most megrémisztett a tudat, hogy egy éjszakával az egész barátságunkat tönkre tehetjük.

- Mi a baj? –kérdezte közelebb lépve
- Se-semmi, csak menjünk inkább mi is a többiek után –mondtam
- Nem akarsz velem lenni itt? –nézett rám azokkal a nagy barna szemeivel
- Ne-nem erről van szó – a francba is mi van velem, nem tudok egy mondatot kinyögni anélkül, hogy hebegnék – csak ezt nem kéne tennünk.
- Miért? –döntötte oldalra a fejét
- Mert nem akarom tönkretenni a barátságunkat –fordultam sarkon

Alig tettem két lépést, amikor Liam a karomnál fogva visszarántott magához. Testemet szorosan ölelte magához, teljesen összesimultunk és esélyem se volt eltávolodni tőle.

- Nem hiszem, hogy ezzel tönkretennénk bármit is –mondta
- Ha elhamarkodottan teszünk valamit, amit holnap megbánhatunk akkor igen –fixíroztam a pólóját
- Nem hinném, hogy bármi, amit veled szeretnék csinálni az elhamarkodott, lenne –simogatta az oldalamat
- Hogyan? –néztem fel rá
- Christina fogalmad sincs róla, hogy milyen régóta többet akarok tőled, mint barátság –mondta én pedig teljesen ledöbbentem
- Ezt nem értem. Te…és én…és mi mindig barátok voltunk –hebegtem
- Mindig azt láttam, hogy te csak barátként nézel rám, ezért nem csináltam semmit. De már nem bírom tovább ezt csinálni. Több akarok lenni, mint egy barát. –mondta
- Ne mondd ezt –ráztam meg a fejemet
- Miért? –emelte fel a fejemet
- Csak ne –hajtottam le a fejemet

Liam szorosabban ölelt magához, és arcát a hajamba temette.

- Ha megijesztettelek, akkor sajnálom. De legalább tudod, hogy miként érzek irántad –motyogta a hátamat simogatva
- Nem erről van szó, legalábbis nem, úgy ahogy te gondolod –bújtam ki az öleléséből
- Na, most én nem értem miről beszélsz –nézett rám
- Az isten szerelmére, Liam azóta szerelmes vagyok beléd, amióta először találkoztunk a bátyám szülinapi buliján! –fakadtam ki
- Hogy mi? De az….az már több mint …
- Igen, annak már több mint 2 éve! –fordultam el
- Istenem, miért nem mondtad el soha? –kérdezte
- Először is barátnőd volt, másodszor soha nem mutattál semmi arra utaló jelet, hogy többet éreznél irántam barátságnál –fontam össze a karomat
- Úgy tűnik mind a ketten többet akartunk, csak félve a másik reakciójától titkoltuk inkább –mondta
- Most már talán jobb is lenne, ha így maradna minden –kotortam ki a hajamat az arcomból
- Ennyi idő és várakozás után, mikor végre kiderül, mit érzünk egymás iránt, ezt akarod? Szeretlek és te is szeretsz, most mondtad! –jött közelebb
- Nem tagadom, de mi van, ha nem fog menni? Ha megpróbáljuk és mindent elrontunk? –néztem rá
- Mint kiderült régóta szeretjük egymást. Rengeteg időt töltünk együtt, együtt nyaraltunk, sátraztunk, te állsz hozzám a legközelebb és én hozzád. Annyira ismerjük egymást, és olyan szoros a kapcsolatunk, hogy nem hiszem, bármi olyan lehet, amivel elrontunk bármit is –állt meg előttem szorosan
- Ne Liam –hátráltam azonban ő visszahúzott magához és ismét túl közel kerültünk egymáshoz

Liam egyik kezével a derekamat tartotta, míg a másik kezével a hajamba túrt, így kicsit hátrahúzva a fejemet, hogy rá nézzek. Egész testemben már remegtem, és képtelen voltam ellenállni. Behunytam a szememet, mikor láttam, hogy közeledik az arca felém és ezért imádkoztam, hogy valami megzavarja őt. Azonban nem így történt. Ajkai és nyelve könnyedén játszadozott a nyakamon, majd felfelé haladt a szám felé.

- Nyisd ki a szemed –mondta

Kinyitottam a szememet és azok a nagy barna szemei közvetlen közelről néztek vissza rám. Nem sokat időzött, mikor látta, hogy már nem próbálom meg eltolni, ajkai az enyémet kezdték kényeztetni. Nyelvével először csak végignyalt az alsó ajkamon, lágyan beszívta az ajkai közé, mire belőlem egy jóleső nyögés tört fel. Kihasználta a lehetőséget és nyelvével utat törve magának, elmélyítette a csókunkat. Istenem mennyit álmodoztam arról, hogy Liam megcsókol, és most tényleg megtörténik! A kezeimet felvezette a nyakához én pedig készségesen túrtam bele a hajába. Végigsimítottam a nyakán, majd le a mellkasán, Liam pedig jólesően mormogott. Zihálva húzódtunk el egymástól és én alig mertem elhinni azt, ami az előbb történt.

- Istenem, mennyit álmodoztam arról, hogy hozzád simulva csókollak kifulladásig –döntötte a homlokát az enyémhez
- Ahogy én is –haraptam be az alsó ajkamat
- Ne csináld ezt –simított végig ujjával az ajkamon
- Miért? –néztem rá
- Mert mindig utáltam, ha ezt csinálod –mondta
- Utáltad? –lepődtem meg
- Igen… mert én akartam volna minden egyes alkalommal ezt tenni –mondta és közelebb hajolva finoman megharapta, majd az ajkai közé szívta az ajkamat, amire kicsit felszisszentem

Kezei ismét a testemet fedezték fel, majd megtalálták az utat a felsőm alá. Felvezette a kezét a hátamon, majd a gerincem mentén húzta lefele. Közelebb simultam hozzá és jólesően sóhajtoztam. Azonban mikor elkezdte lassan felfele húzni megállítottam.

- Mi a baj? Túl gyors? Nem akarod? –nézett rám bűnbánóan
- Nem erről van szó –simítottam végig a mellkasán – de ne itt!
- Miért? Szívesen kényeztetnélek itt –harapdálta a nyakamat
- Ami ellen nem is lenne kifogásom, ha nem lenne tele a pálya kamerákkal –húzódtam el
- Hűha, kamerák? Nem is tudtam –nevetett fel
- Bizony kamerák. –bólintottam
- Akkor a focipályán való szeretkezés bukta. Legközelebb lefizetem a biztonságiakat, hogy röpke 2 órára kapcsolják ki –simogatta a hátamat
- Liam! Perverz vagy –löktem meg játékosan
- Csak túl sokszor és sokféleképpen képzeltem el azt, hogy az enyém leszel –suttogta a fülembe
- Ne csináld –motyogtam
- Hmm, miért is? El se tudod képzelni mennyire őrjítő gondolat, hogy itt a focipálya közepén szeretkezzek veled, a csillagok alatt –harapta meg a fülem mögötti érzékeny részt
- Elég! –nyögtem és eltoltam kicsit magamtól
- Félsz, mert neked is tetszik a gondolat? Ne aggódj szerelmem, megoldjuk egyszer –kacsintott rám – de most menjünk

A parkoló felé vettük az irányt ahol Liam kocsija állt. Egymás kezét fogtuk, azonban ahogy végignéztem rajta, egy kósza gondolatom támadt. De egyelőre megtartottam magamnak, vártam vele még egy kicsit.

- Hova megyünk? –kérdeztem
- A többiek után, miért? –nézett rám
- Nem mehetnénk… szóval izé hozzád? –kerültem a tekintetét
- Tényleg ezt akarod? –kérdezte
- I-igen –motyogtam
- Rendben – mondta

Az út további felében nem hangzott el sok szó közöttünk, de így sem volt kínos a csönd. Megérkezve alig mertem Liam-re nézni, miközben a liftben álltunk. Még soha nem jártam a lakásán, szóval ez egy plusz izgatottságot adott. Belépve egy gyönyörű kis lakásban találtam magam, ami nem volt olyan őrült nagy, de teljesen olyan volt, mint ő maga. Egyből alábbhagyott valamit az izgatottságom.

- Kérsz valamit? –kérdezte a hűtőt bújva
- Igen –mondtam
- És mit? –emelte fel a fejét
- T-téged –motyogtam

Liam keze megállt félúton a mozdulatban, és visszaejtette az üveget a hűtő ajtajára. Kitartóan álltam a tekintetét, ahogy becsukta az ajtót és odajött lassan hozzám. Tudtam, hogy mit akarok és véghez akartam vinni, vele. Kisöpört egy kósza tincset az arcomból, és szorosan magához húzott. Az ágyékához dörzsölődve éreztem, hogy ő is annyira akar engem, mint én őt. Nagyot nyeltem és bátortalanul simítottam végig a mellkasán a trikó felett. Mikor a kezem a fedetlen bőréhez ért, nem csak ő sóhajtott fel, hanem én is. Ajkai a nyakamat csókolgatták, és a kezei a fenekemre csúsztak le. Erre hangosan felnyögtem, azonban egy csókkal hamar elhallgattatott. Elkezdtem vele hátrálni a háló felé, amit már korábban kiszúrtam. Nagy nehezen evickéltünk el az ágyig, ahol megfordítottam a helyzetet, és rálöktem az ágyra. Muszáj voltam beleharapni az ajkamba, ugyanis ahogy előttem feküdt végig az valami észvesztően őrjítő volt. A pólója felcsúszott, így láttam a fekete boxert, ami nagy részben látszódott a nadrágja széle felett. Elégedetten mosolyodott el látván a reakciómat, majd a kezeit a feje alatt összekulcsolva nézett rám.

- És most mit csinálsz? –kérdezte
- Hol vannak a nyakkendőid? –kérdeztem
- Mi? –könyökölt fel
- Nyakkendők? Merre? –ismételtem
- A felső fiókban –mutatott rá a szemközti szekrényre

Odaléptem és rövid válogatás után kihúztam egy feketét, majd visszasétáltam hozzá az ágyra. Az arcom kipirult az idegességtől, és egyre gyorsabban vettem a levegőt, de nem hátráltam meg. Levettem a szoknyámat, és fölé térdeltem az ágyon, majd lassan ráereszkedtem a csípőjére. Kíváncsian nézett rám, és láttam, hogy a szemei megtelnek vággyal. Levettem magamról a felsőmet, és végig a szemébe néztem. Megnyalta az alsó ajkát, mire hátranyúltam, kikapcsoltam a melltartómat és azt is a földre dobtam. Egy szál csipkés francia bugyiban ültem rajta, és mielőtt bármit mondhatott volna a kezébe nyomtam a nyakkendőt.

- Mit csináljak vele? –kérdezte nagyokat pislogva

Nem szóltam semmit, csak előre nyújtottam a kezeimet. Döbbenten nézett fel rám és megrázta a fejét

- Nem, nem fogom ezt csinálni veled –mondta
- De én szeretném, mindennél jobban –hajoltam előre a fülébe súgva
- De…nem kell ezt csinálni –ismételte
- Veled akarom, nagyon –mondtam elszántan és meggyőztem végre

Lazán összekötözte a kezeimet a nyakkendővel, majd miután megbizonyosodott róla, hogy nem fáj és kellően laza, levette magáról a felsőjét. A tekintetemmel szó szerint felfaltam a felsőtestének minden egyes négyzetméterét. Lassan megfordított és én kerültem alulra. Lustán nyújtóztam el az ágyon, akár egy macska és a kezemet a fejem fölé emeltem. Liam lerángatta magáról a nadrágját és fölém mászott. Kezei a combomnál jártak, én pedig ívbe feszítettem a hátamat, kezeim pedig a fejem felett lévő párnát fogták. Soha életemben nem éreztem még magam olyan szexinek és csábítónak. Liam kezei lassan indultak meg felfelé, végigsimítva a hasamon, és megállapodtak a melleimen. Előre nyomtam magamat, a kezeibe simulva, ő pedig a kezeivel kezdte el simogatni a melleimet. Jólesően felnyögtem és bár rossz volt, hogy nem érhetek hozzá, nagyon izgató volt a helyzet. Finoman és lágyan simogatott, majd előre hajolt és az egyik mellemen a nyelvével nyalt végig, majd szívni, ízlelgetni kezdte. Hangosan nyögdécseltem és Liam is egyre jobban élvezte a helyzetet, mert látta, hogy tényleg élvezem. Végig nedves csókokat hagyott rajtam, majd a hasamhoz érve pimaszul elmosolyodva nézett fel rám, és két ujját a fehérneműbe akasztva húzta le rólam. Kezével végigsimított a combomon, mire én – magamat is meglepve – lassan széttártam a lábaimat, ő pedig azonnal elhelyezkedett közötte. Elkezdte végigpuszilgatni a belső combomat, mire megremegtem ő pedig elmosolyodott és elégedetten hümmögött. Mikor az ujjával először simított végig a csiklómon, kis híján felsikítottam, de ehelyett az ajkamba harapva nyögtem. Liam elégedetten folytatta a kínzásomat, majd miután végignyalt rajtam, feldugta egy ujját, majd még egyet és ekkor már nem bírtam magamban tartani a sikítást. Hosszú és kíméletlen ujjai egyenletes tempóban kezdtek el ujjazni, majd a nyelvével is rásegített. Istenem, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen intenzív és szenvedélyes tud lenni Liam. Képtelen voltam mást csinálni, mint a nevét nyögni és a párnát gyűrni. Közeledve az orgazmushoz gyorsított a tempón, én pedig életem legintenzívebb orgazmusát éltem át vele. Szinte alig érzékeltem, hogy Liam eloldozza a kezemet és egy lágy csókot lehel a számra.

- Jól vagy? –kérdezte
- Igen. Nagyon –simogattam meg borostás arcát
- Soha nem bántanálak –mondta
- Tudom –csókoltam meg
- Ahogy azt se gondoltam, hogy ilyen szexi csábító tudsz lenni –nézett rám
- Csak ha rólad van szó –mondtam és újult erővel gördültem rá

Kezem lecsúszott a mellkasán, végig a hasán majd a boxeren keresztül végigsimítottam a péniszén. Liam erre hangosan felsóhajtott és előre nyomta a csípőjét. Szégyenlősen sütöttem le a szememet, majd lehúztam róla a boxerét. Láthatta rajtam, hogy kicsit elveszett vagyok, mert megfogta a kezemet és a férfiasságára helyezte, majd mikor már ráéreztem a dologra elvette a kezét és a takaróba kapaszkodott. Lassan simítottam végig rajta egész hosszában, majd megnyaltam a nyelvemmel a makkot, amiből némi elő váladék jött elő. Nem voltam nagy szakértő, de tudtam, hogy ez annak a jele, hogy jól csinálom. Liam hátravetett fejjel nyögött, mikor először a felét, majd teljes hosszát a számba vettem és az élvezettől nyögve szopni kezdtem a péniszét. Egyik kezével a hajamba túrt és a csípőjét mozgatni kezdte, így rásegítve az élvezetére. Mikor erősebben kezdett zihálni és sűrűbben mormogott perverz dolgokat tudtam, hogy már közel van az elélvezéshez, így a számban tartottam és úgy jutattam el a csúcsra. Láttam rajta, hogy tetszik neki, amit csinálok, ezért a nyelvemmel rásegítettem az orgazmusára. Mikor kezdett megnyugodni felhúzódtam hozzá, mire ő azonnal maga alá gyűrt.

- Isten lássa lelkemet, még soha nem akartam egy lányt sem annyira, mint téged –csókolt meg
- Hajrá nagyfiú, a tiéd vagyok, a testem mindenem –szívtam meg a nyakát egy ponton

Liam nem sokáig tétlenkedett, óvatosan előre mozdította a csípőjét és teljes egészében belém vezette magát. Felszisszentem mert feszített ahogy bennem volt, de miután az ujjával masszírozni kezdte a csiklómat és nyugtató szavakat mondott, kezdtem ellazulni, ezért már nem fájt. Ahogy elkezdett mozogni a fájdalmat felváltotta a gyönyör és a kéj, amit ő is érezhetett, mert gyorsított a tempón. Az ágy hangos nyikorgásba kezdett alattunk és a fejtámla a falnak ütközött. Csak imádkoztam, hogy a szomszédban senki ne aludjon vagy legyen. Az újabb orgazmushoz közeledve, Liam megemelte a csípőmet, hogy mélyebben bennem lehessen, majd pár lökés után szinte egyszerre élveztünk el. Lihegve feküdt a mellemen, miközben mind a ketten próbáltuk visszaállítani a légzésünket normálisra.

- Ez…erre nem találok szavakat. Fantasztikus voltál –nézett fel rám
- Köszi, bár szerintem eléggé béna voltam –motyogtam
- Dehogy! Gyönyörű, csábos, szexi és édes –csókolt meg
- Szeretlek –mondtam
- Én is szeretlek. –mondta és ismét egy csókban forrtunk össze

2013. szeptember 26., csütörtök

Sebesség




Nagyot fújva dőltem hátra a székemben, miután egy hosszú telefonkonferencián voltam túl, a jelenlegi beszállítóinkkal. A főnököm megkért, hogy intézzem el helyette, mert neki el kell mennie a lánya diplomaosztójára. Délután 3 óra volt már és forró nyári napon voltunk túl. Ilyenkor örültem annak, hogy egy légkondicionált irodában csücsülök egész nap, így csak hazáig kell kibírnom valahogy a metrón. De nem panaszkodom, végül is nem sokan mondhatják el magukról, hogy Los Angelesben élnek, van egy tökéletes otthonuk, munkájuk és párjuk. Kinyújtóztattam elgémberedett végtagjaimat és átnéztem még a naptáramat, van-e elintézendő dolgom aznapra. Örömmel láttam, hogy már mindent megcsináltam, így összepakoltam az asztalomat, kikapcsoltam a gépet és elindultam a mosdóba, hogy átöltözzek. Munkában kötelező volt a nadrágkosztüm, de munkába jövet és hazafele menet más ruhát viselek. Gyorsan átöltöztem és elégedetten nézegettem magamat a tükörben. Egy nagyon rövid farmernadrágot vettem fel, hozzá drapp színű ujjatlan, szegecses nyakú inget, ami hátul hosszabb fazonú volt, a kedvenc fekete bakancsomat viseltem, és a Harry-től kapott Ray Ban napszemüveget. Felvettem a táskámat és a Harry-től reggel lenyúlt kalapot, majd a lift felé indultam. Ha valaki meglátott volna így munkán kívül, biztos nem hiszi el, hogy a napom nagy részében, elegáns nadrágkosztümben, és magas sarkú cipőben tipegek, szoros kontyban összefogott hajjal. Szerencsére Péntek volt, ami azt jelentette, hogy korán kiürült az irodaház. Harry-vel egy épületben dolgoztunk, csak ő jóval felettem volt, és az egyik legjelentősebb cég igazgatója volt. Hasonló személyiség volt, mint én, és a vezetőség tagjai már meg se lepődnek, ha laza öltözetben látják reggelente, munkába menet. Mikor először meglátták, szakadt fekete csőnadrágban, hozzá illő sportcipőben, fekete trikóban és rajta zakó felsőben, néhány ember majdnem szívinfarktust kapott. Főleg hogy mellette álltam én, a magam sajátos stílusában. Annak idején mikor először Harry-t, elegáns öltönyben láttam meg, nem is értettem, hogy miért néz engem. Arra gondoltam, hogy biztos idiótának gondol, amiért így sétálok be a munkahelyemre. Csak később derült ki, hogy azonnal megtetszettem neki, és a stílusom is nagyon bejött neki. Valószínűleg nem sok ember tehette meg azt, amit Harry, de a világ 3. legnagyobb cégének volt az igazgatója. Dúsgazdag volt és rettentő befolyásos ember. A lift ajtajának dőlve mosolyodtam meg az emléket, mikor először találkoztunk és én rögtön beképzelt bunkónak neveztem őt. Az irodaház minden lánya nyál csorgatva epekedik utána, de most már ő csak az enyém. Már majdnem leértem az aulába, mikor csörgött a telefonom. Melegség öntött el, mikor láttam, hogy Harry írt. 

„Szépségem, menj le a parkolóházba, vár egy meglepetés. Kulcs a táskádban, az iratokkal együtt. Harry xx” 

Döbbenten pislogtam a kijelzőre. Első gondolat, ami megfogalmazódott bennem, hogy mikor tett bármit is bele a táskámba. Gyorsan megnyomtam a mélygarázs szintet és kíváncsian vártam, hogy milyen meglepetés vár odalent. Mikor kinyílt a lift ajtaja némi keresgélés után meg is találtam.

-         Ugye csak szórakozik velem? –motyogtam döbbenten

A kocsi, amin egy hatalmas piros masni volt, nem más volt, mint egy Merdedes Brabus V12 kabrio, 800 lóerős szépség volt. Na, ne! Ez egy álomautó és méregdrága! Tudtam pontosan, hogy mennyibe kerül, mert a múlthéten nézegettük Harry-vel pont ezt, az egyik autószalonban. Belesajdult a szívem, ahogy végignéztem rajta, éjfekete volt, gyönyörű vörös kárpittal. 

Beletúrtam a táskámba, és előhúztam a kulcsokat. Próbaként megnyomtam a nyitó gombot, és legnagyobb ijedelmemre tényleg ezt a kocsit nyitotta. Megráztam a fejemet és a telefonom pont azt a pillanatot választotta, hogy csörögni kezdjen. Tudtam, hogy Ő az így automatikusan vettem fel. 

-         Őrült vagy szívem, mondtam már? –indítottam
-         Köszönöm a bókot, örülök, hogy tetszik –dorombolta mély rekedt hangján
-         Ezt nem fogadhatom el Harry –motyogtam döbbenten
-         Dehogynem. És el is fogadod, a kedvemért –váltott át a hangja keményebbre
-         De ez egy őrülten drága autó és félnék is vezetni ezt. –győzködtem
-         Az autó nem érdekel, csak te vigyázz magadra. –mondta
-         Nem csinálhatod ezt! Nem vehetsz nekem egy több mint százmilliós autót! –álltam az ostromát
-    Bármit megtehetek, amivel a kedvedben járhatok. Kinézted ezt az autót, én megvettem neked. –mondta és hallottam a hangján, hogy nem fog engedni
-         Szörnyű vagy –nyitottam ki az ajtót
-    Csak a tiéd, csak érted. Szállj be a kocsiba, megőrülök azért, hogy abban a vörös bőrülésben lássalak, miközben vezetsz –dorombolta ismét
-         Harry! –figyelmeztettem
-         Hajadat a szél borzolná, kezeid a kormányt szorítják, ahogy engem szoktak, én pedig a combodat simogatom, egyre feljebb és feljebb –folytatta
-         Elég vagy gyalog megyek! –szóltam rá erélyesebben, és próbáltam titkolni, hogy gyorsabban veszem a levegőt
-         Ha már nem lehetek melletted, álmodozni még szabad nem? Szeretnélek azon a motorháztetőn látni, ahogy felfekszel rá és átadod magad nekem. Ahogy meztelenül fekszel rajta és … -folytatta volna, de én közbeszóltam
-         Köszönöm a kocsit szerelmem, otthon találkozunk! –hadartam és kinyomtam

Most már nem csak egyszerűen gyorsabban vettem a levegőt, szabályosan ziháltam attól, amiket mondott. Utáltam, hogy a hangja ilyen hatással van rám. Fejemet a kormánynak döntöttem, hogy megnyugodjak, majd elindítottam a kocsit. Azonnal reagált és gyönyörűen szólt a motor. Igyekeztem kiverni a fejemből Harry szavait, féltem tőle, hogy ha arra gondolok még tényleg baj lesz belőle. Azonban alig hajtottam ki a mélygarázsból és értem el az első lámpát, egy ismerős autó gurult be mellém. Először nem vettem észre, de mikor a tekintete szinte perzselte a bőrömet, odafordultam és meglepettségemben majdnem felkiáltottam. Harry volt az, az enyémhez hasonló kocsiban, csak az övé teljesen fekete volt, az ülések is. Jézusom, mi van felvásárolta a fél autószalont? Csábítóan pimasz és perverz mosoly bujkált a szája sarkán és lejjebb húzva a napszemüvegét rám kacsintott kihívóan. Azonnal hevesebben kezdett verni a szívem és igyekeztem az útra koncentrálni. Tudtam, hogy hazáig úgymond üldözni akar, de meg akartam kicsit leckéztetni. Egy ideig egymás mellett mentünk, vagy többnyire ő mögöttem, de mikor ő tovább ment egyenesen a lakásunk felé, én elfordultam jobbra és egy, a városból kimenő útra tértem rá. Rátapostam a gázra és a kocsi nagyon jól reagált, egyből felgyorsult arra a sebességre, ami előhozta az adrenalin függőségemet. Alig mentem pár perce, mikor a telefonom csipogni kezdett. 

„Ez nem volt fair húzás. Vigyázz szépségem, ha utolérlek, az a csinos feneked a motorháztetőn végzi. Harry xx” 

Bár nem ez volt a célom, az üldözés tudata felpezsdítette a véremet és még izgalmasabbá tette ezt az egészet. Imádtam az izgalmas helyzeteket és az, hogy Harry üldöz engem még inkább tetszett. Ismertem erre a járást, gyakran jártam erre, mert a szüleimmel gyakran jártunk erre. Tudtam, hogy sok bekötő út van, ahonnan rá lehet hajtani erre az útra. Figyelmem egy percre sem lankadt le, még fél óra múlva sem, amikor már más azt hinné, nem talál meg. Ismertem Harry-t, szerette a végsőkig elhúzni a dolgokat és akkor támadni, amikor nem készül rá az ember. Az üzletben is ilyen volt, talán ez volt a sikere titka. Épp egy nagy kereszteződésnél álltam meg, ahol pirosra váltott a lámpa, mikor megláttam őt. Velem szemben átlósan állt a pirosnál, és tudtam, hogy lát. Nem csinált semmit, csak jobbra mutatott, jelezve, hogy menjek arra. Még piros volt a lámpa, így tudtam neki egy sms-t írni. 

„Csak szeretnéd ;)” 

Mire Harry feleszmélt és felfogta mit írok, már zöldre váltott a lámpa és én elhúztam mellette, állva, hagyva őt. Jó sofőr volt, jobb, mint én, de bármikor el tudtam vonni a figyelmét. Ez pedig most kapóra jött. A telefonom csipogott és elmosolyodtam az orrom alatt. Tudtam, hogy kezdem nagyon felhúzni, de nem érdekelt. 

„Látom, szépségem szeretsz játszadozni. Játszhatunk a te szabályaid szerint, de utána megtudod, hogy milyen összekötözött kézzel a motorháztetőn lenni…alattam” 

Nagyot nyeltem és hirtelen kihagyott egy dobbanást a szívem. A tenyerem izzadni kezdett és az arcom kipirult. Szinte hallottam azt a mély rekedtes hangját, amivel ezt a fülembe súgja, de megráztam magam. Tudtam, hogy ez a célja ezzel, szóval igyekeztem kitisztítani a gondolataimat. Gyors tempóban száguldoztam és kerülgettem az autókat, az adrenalin erőteljesen dolgozott bennem, és lényem egy része akarta, hogy utolérjen, a másik viszont még játszani akart. Húzni a fejét, amíg az őrületbe nem kergetem, hogy utána eszét vesztve szeretkezzen velem. Jézusom, még jó hogy ezeket a dolgainkat más nem tudja. Még a végén valami szexmániás, idióta libának nézne, aki élvezi, ha a pasija megkötözi. Pedig nem! Harry-vel szerettük egymást és néha szerettünk más dolgokat is kipróbálni, soha nem uralkodott felettem. Érezni az érintését a meztelen bőrömön, miközben a nyakkendője lazán összefogja a kezemet a fejem fölött és ívbe hajol a hátam az érintése illetve csókjai nyomán. Megborzongtam erre a gondolatra, de az is igaz volt, hogy ez kölcsönösen működött közöttünk, Volt már, hogy én kötöztem ki őt az ágyhoz. A francba, Harry pontosan erre ment ki, hogy ilyenekre gondoljak. 

Megdörzsöltem a tarkómat és tudtam, hogy mögöttem van. Belenéztem a visszapillantó tükörbe és szó szerint találkozott a tekintetünk, pedig jóval le volt maradva mögöttem. Beletapostam a gázba és megelőztem két autót is. Sajnos Harry tartotta velem a tempót és szintén megelőzte a két autót, sőt még engemet is. Na, na Styles! Ha azt hiszed így legyőzöl, akkor tévedsz! Alig előzött meg és kezdett fékezni lassítva ezzel engemet is, bekanyarodtam az egyik jobbra vezető kis úton és ezzel sikerült döbbent pillantást kiváltanom belőle. Tudtam, hogy ha egyszer a közelembe ér, akkor nem fog hallgatni semmilyen józan érvre. Már utolért és idő kérdése volt, hogy sikerüljön neki megállítania, így hát egy elhagyatott ismeretlen útra vezettem őt. Nem kellett a tükörbe nézzek, hogy tudjam, a nyomomban van. Ez a rész egy lezárt útrész volt, amerre nem járt senki már régóta. Meghagytam neki azt az örömöt, hogy megelőzhessen ismét és befarolva elém megállítson. Oldalról láttam, hogy gyorsan emelkedik és süllyed a mellkasa, majd leállította a kocsit és kiszállt. Leállítottam én is a kocsit és a rádiót kicsit lejjebb halkítottam. Harry megkerülte a kocsit, és beült mellém az anyósülésre. A szívem őrülten dobogott, mikor felém fordult és keze a combomon simított végig. Közelebb hajolt és szinte bele lihegett a nyakamba. 

-         Remélem, nincs rajtad fehérnemű –mormogta
-         Nincs –mondtam pár pillanatnyi zavart hallgatás után
-         Kikészítesz. Kapcsold be magad és fogd meg a kormányt –mondta
-         Tessék? –néztem rá értetlenül
-         Rossz kislány voltál. Ne félj szerelmem, vigyázok rád –csókolt meg lágyan 

Megcsináltam, amit kért tőlem és lélegzetvisszafojtva vártam, hogy mire készül. Harry lágyan maga felé fordította a fejemet és nyelve máris átcsúszva kényeztette az enyémet, egy szenvedélyes csókban. Felnyögtem, ahogy keze a combomról felvándorolt a legérzékenyebb pontomra. Majd kigombolta a nadrágomat és lehúzta a cipzárt, ezután lejjebb húzta a nadrágomat. Fészkelődtem, hogy megkönnyítsem a dolgát, amire a számba dorombolt és morgott. Ujjai az alhasamat cirógatták végig, majd egyre lejjebb csúsztak, míg végül elérték a csiklómat, mire egy sóhaj szakadt fel belőlem, elszakítva az ajkától. Lágyan és gyengéden simogatott, miközben a nyakamat csókolgatta. Beletúrtam a göndör hajába, mire lefogta a csuklómat. Egy csókot adott rá, majd visszahelyezte a kormányra. 

-         Ne engedd el a kormányt –mormogta

Megemeltem a csípőmet, ahogy tovább folytatta az édes kínzást, és olyan erővel szorítottam meg a kormányt, hogy elfehéredtek az ujjaim. Harry először egyik ujját, majd még további kettőt helyezett fel, és lassú mozdulatokkal ujjazni kezdett. El se hittem, hogy tényleg ezt teszi velem én meg hagyom, de annyira erotikus volt. Harry mindig rám gondolt előbb, nem akarta, hogy úgy érezzem, csak kihasznál engem. Eleinte volt, hogy nem is engedte, hogy én kényeztessem őt. Egyre nedvesebb voltam, és Harry ujjai is gyorsabb tempóra váltottak. Fejemet hátrafeszítettem és tehetetlenül nyögtem, sóhajtoztam, nyöszörögtem. 

-     El se tudod képzelni, mennyire gyönyörű látvány vagy. Istenem, egyszer belehalok a látványodba. –túrt a hajamba
-         Harry istenem –szorítottam a kormányt
-         Sshh engedd el magad szerelmem, ez most a te pillanatod –mondta és ujjai egy igen érzékeny pontot érintettek meg – Annyira erotikus látni, ahogy ebben a kocsiban elégítelek ki, hogy miattam élvezel el 

Nem tudtam mit mondani, csak arra gondoltam, hogy fogja már be, mert a hangja is veszélyesen hat az érzékeimre ilyen állapotban. De ő tovább suttogott a fülembe, mély erotikus és rekedt hangon, ami csak rátett az egészre egy lapáttal. Egy halk sikítás keretében az ujjai köré élveztem, ő pedig szerelemtől csillogó tekintettel nézett végig rám, és addig mozgatta az ujjait, míg teljesen ki nem készített. Kezeimmel elengedtem a kormányt, és két kezem közé fogva az arcát, mélyen és vágytól fűtve csókoltam meg. Mikor elengedtem kiszálltam a kocsiból és várakozóan néztem rá. Nem érdekelt, hogy ki van gombolva a nadrágom, Harry tekintetét látva nem éreztem feszengést, helyette szexinek éreztem magam és vonzónak. Ráhajoltam a motorháztetőre és az egyik ujjamat a számba téve néztem rá, mire Ő nagyot nyelt. Lehunytam a szememet, miközben kihúztam az ujjamat, amin utána végignyaltam a nyelvemmel. Harry nem bírta tovább, letépte magáról az inget és kiszállt a kocsiból. Ahogy megláttam, meg kellett kapaszkodnom a kocsiban. Félmeztelen felsőteste akár egy Adoniszé, tele tetoválásokkal, amit úgy imádtam benne. Nadrágja és boxere mélyen az alhasán voltak, így látszódott az őrülten szexi V-vonala. Összeszedve magamat közelebb húztam magamhoz és miközben lenyomtam a motorháztetőre, ajkaink forrón olvadtak össze. Áttértem a nyakára, amit harapdálni, szívni kezdtem lágyan, majd nedves csókokat hagytam végig le a mellkasán. Felhúzódtam hozzá és a szemébe néztem, miközben kigomboltam a nadrágját és boxerével együtt letoltam róla. Kicsit elhúzódtam tőle, és végignézve rajta, az ajkamba haraptam, ami tudtam jól, hogy beindítja őt. Erekciója büszkén és erőteljesen meredezett kielégülésért vágyakozva. Láttam, hogy elsötétedik a tekintete, ahogy kigomboltam az ingemet és levettem magamról. A kocsija hátsó ülésére dobtam, a nadrágommal együtt. Szerencsére a kocsija takart minket valamelyest, így nem éreztem semmi frusztrációt, ahogy leguggolva elé, végighúztam a kezemet a péniszén. Megkapaszkodott a kocsiban és nyögve hajtotta hátra a fejét. Felnéztem rá és színtiszta szerelmet éreztem iránta. Ki akartam elégíteni, kényeztetni, hogy érezze azt, amit én is mikor az előbb kínzott az ülésen. Nyelvemmel végignyaltam a makkján, amin azonnal megjelent némi elő váladék. Felmosolyogtam rá gonoszan, majd lassan az egész farkát a számba vettem, nyelvemmel pedig körbe-körbe nyaltam, izgattam. 

-         Ah, istenem! –nyögte és a hajamba túrt lágyan 

Felizgatott, ahogy a nevemet mondta zihálva és éreztem, ahogy remeg a teste az érintésem nyomán. Mikor a fogammal óvatosan érintettem a végét, felszisszent, de nem a fájdalomtól, hanem az élvezettől. A kezemmel a golyóit masszíroztam lágyan, miközben hol lassan, hol gyorsan mozgattam a számat a péniszén. Mások nem igazán voltak oda az orális szexért, de mi nem zárkóztunk el tőle, sőt szerettük a másikat ilyen módon „szeretni”, kényeztetni. Nincs benne semmi rossz, ha adok-kapok alapon működik egy párkapcsolatban. Mélyebben fogadtam a számba, így teljes hosszában képes voltam végigszopni, ami elképesztő volt. Tudtam, hogy már nincs sok hátra neki, mert egyre hangosabban zihált és egyre gyakrabban nyögött, sóhajtozott. 

-   Mindjárt, mindjárt elmegyek –nyögte és máris éreztem, ahogy rángatózni kezd a számban és megéreztem a jól ismert meleg, sós ízt a számban

Harry lihegve és izzadtan dőlt neki a motorháztetőnek, mikor felemelkedtem hozzá és megcsókoltam. Habozás nélkül nyúlt a combom alá és fektetett fel a motorháztetőre. Úgy helyezett el, hogy könnyedén hozzám férjen, miközben előtte fekszem az autón. 

-         Istenem, mennyire erotikus látvány –simogatta a mellemet
-         Harry! –nyögtem az édes érintésre
-         Gyönyörű vagy, ahogy itt fekszel ez az autón. Jézusom, kifacsarsz –mondta és szájába vette az egyik mellbimbómat és nyalni, szívni kezdte
-         Még hogy én téged –ziháltam
-         Valamivel kompenzálni kell azt, amilyen hatással vagy rám. –emelte fel a fejét pimaszul vigyorogva

Nem válaszoltam, csak élveztem, ahogy simogatott és csókolgatott mindenfelé. Mikor végzett a kínzásommal, közelebb húzott magához, a lábaimat a csípője köré fonta, és lassan belém vezette magát. A hátam, mint mindig most is ívbe feszült és hangosan gátlástalanul nyögtem fel. Harry ujjával a csiklómat kezdte izgatni, hogy ellazuljak és kellően nedves legyek, méretes farkához. Megfogtam a kezét és elhúztam onnan, mire ő kérdőn nézett rám. 

-         Ne csináld, nem az ujjadtól akarok elmenni. Mozogj! –néztem rá 

Harry lassan elkezdte mozgatni a csípőjét, hogy szokjam a méretét magamban. Azonban mikor már könnyen tudott mozogni bennem, erőteljesebben kezdett mozogni. Legnagyobb meglepetésemre, a kocsi is mozgott alattunk, a lengéscsillapítója pedig nyikorogni kezdett. A tudat, hogy ez attól van, hogy éppen a motorháztetőn szeretkezünk szenvedélyesen, még jobban felizgatott. Harry fölém hajolt, két oldalt a fejem mellett támaszkodott meg a kocsin, és őrült tempóban mozgatta csípőjét, az orgazmushoz közeledve. Máskor, ha az irodájában csináljuk, vagy otthon visszafogjuk magunkat. De itt senki nem hallhatott meg minket, így mikor belém élvezett hangosan felkiáltott, nyögött és káromkodott. Azonban nem állt meg, és lassúbb tempóban folytatta, míg végül én is elélveztem egy hangosabb és hosszú kiáltás keretében.
Lihegve dőlt rám és fejét a mellemre hajtotta. Nem mozdultunk, még bennem volt a pénisze, próbáltuk visszaállítani a normális légzésünket. Nagyot nyeltem mikor felemelte a fejét és lágyan megcsókolt. 

-         Azt hiszem, leteszteltük a kocsi rugózását –mondta vigyorogva
-         Le, és tökéletesen működik –mondtam a hajába túrva
-         Gyere kicsim, menjünk haza. Ma én főzök és utána összebújunk a tv előtt
-         Jól hangzik, menjünk –bólintottam

Összeszedtük magunkat, felöltöztünk és elindultunk hazafele. Ez is egy újabb extrém hely marad, ahol egymáséi lettünk.

2013. szeptember 18., szerda

Testvérek hálójában





December 23-a volt és én morogva álltam a szobámban lévő tükör előtt. A cégünk éves karácsonyi bulijára készültem, és semmi kedvem nem volt hozzá. Másnap utaztam haza, és még sehol nem álltam az ajándékok csomagolásával. Ráadásul ki nem állhattam, a főnökeimet. Merthogy kettő volt. Nick és Harry. Testvérek voltak, úgy örökölték meg a céget az apjuktól, aki már korábban visszavonult az üzleteléstől. Így fiaira hagyta, akik igazából nagyon is értettek hozzá, és jól csinálták a dolgukat, csak elviselhetetlen volt a modoruk. Én pedig ennek a két elviselhetetlen alaknak voltam a titkárnője. Még szakmai gyakorlat alatt kerültem a céghez, és mivel Mr. Harrods meg volt velem elégedve, kiadta, hogy a gyakorlat lejárta után is alkalmazzanak. Ennek következtében már 2. éve viselem el a testvérpár irritáló modorát. 

Nagyot sóhajtottam és végignéztem magamon a tükörben. Egy fekete egybe részes ruhát viseltem, ami alul nadrág volt, szorosan követte a testem vonalát. Felül csipkés felsője volt, aminek hosszú csipkés ujja volt, a dekoltázsa szintén csipkés volt és hátul kivágott volt a hátam közepéig. Épp a magas sarkú cipőmbe bújtam bele, amikor láttam, hogy egy sms érkezett. Felvettem a telefonomat és bosszúsan sóhajtottam. Harry küldte.

„Szia, szépségem! Remélem az estén olyan ruha lesz rajtad, amiben gyönyörködhetek a szép formás lábaidban. Ne késs! H x” 

Hogy ez az alak mennyire bosszantó tud lenni néha! Felkaptam a táskámat illetve a téli szövegkabátomat majd leindultam a mélygarázsba. Szerencsére az egész ház fűtött volt, így nem fagytam meg, míg elértem a kocsiig. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy nem megyek el, de akkor kinyírtak volna. 1 óra autózás után megérkeztem az irodaházunkhoz, ahol már folyt nagyban a mulatság. Felöltöttem a tőlem telhető legjobb műmosolyt, és elindultam be. Egy fekete kis bolerot még magamra kaptam, így nem fázott a hátam annyira. Mosolyogva fogadtam az üdvözléseket és reméltem, hogy sokáig nem botlok bele a fiúkba. Szerencsémre először Mr. Harrods talált meg engem, aki kedvesen üdvözölt. 

-         Édes lányom, de jó téged újra látni! –ölelt magához atyaian
-         Jó estét Mr. Harrods! Hogy tetszik lenni? –kérdeztem
-         Jól kedvesem, és most hogy itt vagy még jobban! –szorongatta meg a kezemet
-         Ennek örülök. Reméltem, hogy láthatom önt! –mosolyogtam őszintén
-         Szintúgy. Reméltem, hogy az én kelekótya fiaim nem üldöztek el még –ráncolta a homlokát
-        Kettőnk között megvallva, néha közel állnak hozzá, de ahogy ön tanácsolta, nem adom fel –mondtam fojtott hangon
-         Ez a beszéd kedvesem! –ölelt meg ismét
-         Sarah! De jó, hogy ideért –szólalt meg a hátam mögött egy hang és engem a hideg rázott ki tőle
-         Harry –fordultam vele szembe és biccentettem felé
-         Sarah! Már azt hittem, hogy soha nem érsz ide! –jelent meg a semmiből Nick
-         Nick! –biccentettem felé is
-         Na, de mi ez a hűvös üdvözlés? –mondta Harry és közelebb lépve megölelt, majd adott két puszit.

Nick követte a példáját és nem tudtam nem észrevenni, hogy mindkét fiú keze lecsúszott vészesen közel a fenekemhez. Elhessegettem a rossz gondolataimat, és inkább ismét Mr. Harrods felé fordultam. Nagy bánatomra Harry és Nick nem unta meg a beszélgetésünket, épp ellenkezőleg! Ami nem volt elég, ugyanis a vacsoránál is két oldalról fogtak közre, és néha hol egyikük, hol másikuk simított végig a combomon. Mocorogni kezdtem a székemen és reméltem, hogy nem vagyok feltűnő. Mikor a főételt hozták ki, Nick közelebb hajolt. 

-         Ne mocorogj ilyen feltűnően –mondta és már vissza is húzódott

Döbbenten pislogtam rá, és megráztam a fejemet. A két fiú ezt folytatta tovább egész vacsora alatt, azonban mikor Harry keze feljebb csúszott a lábamon, elkaptam a kezét és visszaraktam az ölébe. Ránézve láttam, hogy ráncolja a homlokát, amit én rosszalló tekintettel díjaztam. 

-         Fejezd be! –szóltam rá halkan
-         Miért tenném, amikor mindketten élvezzük? –hajolt közelebb
-         Harry, Sarah! Miért nem mentek táncolni ti is? –hallottuk meg Mr. Harrods hangját
-         Mi? –néztem fel döbbenten
-         Remek ötlet apa! –állt fel Harry – Sarah? –nyújtotta felém a kezét 

Ha nem Mr. Harrods kérte volna, akkor nem tettem volna meg, de így elfogadtam Harry felém nyújtott kezét. 

-         Gyönyörű vagy ma este. Bár jobb lett volna, ha szoknyát húzol –mondta
-   Már majdnem megköszöntem a bókot. Még szerencse, hogy csak majdnem –húztam fel a szemöldököm
-    Sokkal jobban szeretem azokat a nőket, akiknek van tartásuk és nem adják könnyen magukat –dorombolta mély hangon
-         Elég! –löktem meg a vállánál
-         És még vad is –kacsintott
-      Komolyan ebben nektek mi az élvezet? Hogy ritka idióta módon folyton beszóltok és megaláztok? –kérdeztem dühösen
-         Megalázunk? –pislogott rám döbbenten
-         Igen! Folyton mindenféle megalázó szexuális megjegyzéseket tesztek! –mondtam elszántan
-         Nem akartunk soha megalázni –rázta a fejét
-         Hát sikerült! –mondtam és kibontakozva a karjaiból leültem Mr. Harrods mellé 

Az est további felében a fiúk édesapjával beszélgettem, illetve több munkatársam is jelen volt. Egy pillanatra nem néztem a fiúk felé, nem érdekelt mit csinálnak, csak az, hogy távol vannak tőlem.  Azonban a páros tánc alól nem tudtam kihúzni magamat és pechemre Nick-el kerültem össze. 

-         Csodásan áll rajtad ez a ruha –mondta 2 percnyi némaság után
-         Köszi –mondtam mereven
-         Harry mesélte, hogy mit beszéltetek –mondta váratlanul
-         Örülök neki, legalább te is tudod mekkora bunkó voltál –néztem el a válla felett
-         Hidd el, amit mondott, nem akartunk soha megbántani –mondta
-         Hát persze, elhiszem –mondtam némi éllel a hangomban
-         Soha nem gondoltál még arra, hogy miért csináltuk a dolgokat? –kérdezte
-        Nem nagyon volt időm azon agyalni, hogy két éretlen férfi miért szólogat be a titkárnőjüknek. Nekem nincs ennyi időm, mint nektek –néztem rá
-         Hű azt hiszem jogos a haragod –mondta
-         Persze, hogy jogos! –vágtam rá
-         Ne utálj minket ennyire. Csak megőrülünk érted –mondta és erre lefagytam
-         Hogyan? –néztem rá
-         Látom, nem tudod, hogy mennyire vonzó és csodálatos nő vagy –simított végig az oldalamon
-         Nem, mert nem vagyok az –ráztam meg a fejemet
-         Hidd el, az vagy –mondta egy másik hang és éreztem, hogy valaki hátulról hozzám simul

Mint akibe belecsíptek úgy ugrottam meg és bújtam ki az ölelésből. Harry állt mögöttem és most mind a ketten sarokba szorítottak. 

-         Mit akartok tőlem? –néztem rájuk
-         Semmi olyat, amit te nem. –mondta Nick
-         Semmit nem akarok tőletek! –ráztam a fejemet
-         Akkor miért remegsz mindig, ha hozzád érünk? –kérdezte Harry
-         Én nem…ez nem igaz! –mondtam
-         Biztos? –lépett közelebb Nick
-         Igen! –néztem rájuk
-         Szerintem meg csak tagadod –mondta Harry és magához rántott
-         Engedj el, még megláthatnak! –mondtam, de esélyem se volt, mert Nick beállt mögém 

Hiába volt minden tiltakozásom, ahogy kezükkel simogattak, a testem elárult. Megremegtem és tudtam, hogy ezt ők is érzik. Vissza kellett fojtanom egy jól eső nyögést, mikor Nick kezei a mellemet kezdték el masszírozni, amelyek azonnal megkeményedtek az érintésére. 

-         Hm, szóval még mindig tagadod? –suttogta Harry szinte már a számba
-         Miért csináljátok? –kérdeztem
-     Hát nem elég egyértelmű? Oda vagyunk érted, rajongunk minden porcikádért, te pedig könnyedén taposol el minket anélkül, hogy észrevennéd milyen hatással vagy a férfiakra –mondta Nick
-         Ez nem igaz. Én nem vagyok ilyen –motyogtam
-         Erre mind a ketten jobban hozzám simultak és éreztem a kemény férfiasságukat. Nagyot nyeltem.
-         Ez őrültség! –ráztam meg a fejemet
-         Miért? Mind a ketten kényeztetni akarunk téged, az őrület határáig szeretni –csókolt bele mind a két fiú a nyakamba
-         Nem lehet, nem tehetjük –tiltakoztam
-         Dehogynem. Ha akarod, akkor igen. Nem fogjuk kitapétázni vele az irodát. –mondta Harry
-         Bízz bennünk, olyannak ismersz minket, mint akik gusztustalanul kitolnak egy nővel? –fordította maga felé a fejemet Nick
-         Nem tudom, azt hiszem nem –hebegtem
-         Meg aztán, apánk biztos elsőként ölne meg minket. Azt mi se akarjuk –biztosított Harry 

Mikor látták, hogy már nem ellenkezem annyira, elkezdtek kifele húzni a bejárat felé. A szívem a torkomban dobogott, mikor a sofőrjük előhozta a kocsit, mi pedig beültünk a hátsó ülésre. Nem tudom mire számítottam, de a fiúk nagyon udvariasak voltak. Mindkettő a kezemet fogta, én pedig megszeppenten ültem közöttük. A kezemet simogatták az ujjukkal, ami valamelyest megnyugtatott. Hogy a jó istenbe kerültem én ilyen helyzetbe? Tényleg akarom én ezt? A válasz valahol legbelül már megvolt, csak én féltem hangosan is bevallani. Mert akkor az azt jelentené, hogy tényleg akarom őket veszettül. A kocsi egy rándulással megállt a házuk alatt lévő mélygarázsban, én pedig kikászálódtam Harry után a kocsiból. Valószínűleg láthatták, hogy mennyire meg vagyok szeppenve, ugyanis finoman bántak velem. Felérve a lakásba, levették a cipőiket, illetve a zakót és felém fordultak. 

-         Emeld a lábad szépségem –mondta Harry előttem térdelve
-         Felemeltem a lábamat és levette rólam a cipőmet, amit az övék mellé rakott le.
-         Gyere –húztak maguk után 

Egyszer már jártam itt, így tudtam, hogy amerre megyünk, ott a hálószoba van. Beérve Nick becsukta az ajtót, majd hamar közöttük találtam magam ismét. A bolerotól hamar megszabadítottak, ami valahol a fotelban landolt. 

-         Istenem, gyönyörű vagy! –harapott az ajkába Nick
-         Szégyenlősen lesütöttem a szememet, és elmotyogtam egy köszönömöt.
-         Ez az igazság –emelte fel Harry a fejemet 

Nem szóltam semmit, csak álltam meredten, mikor éreztem, hogy Nick elkezdi lehúzni a ruhám cipzárját, Harry pedig a nyakamat kezdte el csókolgatni. Egy jóleső nyögés csúszott ki a számon, mire Harry elkezdte szívni a nyakamat. Önkéntelenül karoltam át a nyakát és túrtam bele a hajába. Göndör fürtjei az ujjaim között szánkáztak, ami nagyon jó érzés volt. Mikor megharapta a nyakamat, majd végignyalt a sérült bőrön, meghúztam kicsit a haját mire egy rekedtes torokhang tört fel belőle. Nick eközben lassan kihámozott a ruhámból, ami végül lecsúszott róla én pedig kilépve belőle ott álltam a fiúk előtt fehérneműben. Zavarban voltam nem kicsit, de nem volt időm ezzel foglalkozni. Nick hátulról hozzám simult, és kezei a hasamat simogatták, majd haladt felfelé a mellemhez. A fejem hátrabicsaklott a vállára és a melleimet a kezéhez nyomtam, jóleső nyögések közepette. Láttam, hogy Harry nagyot nyel, majd elkezdte kigombolni az ingjét. Irtó szexi volt, ahogy ott áll előttem félmeztelenül. Csak most tűnt fel, hogy mennyi tetoválás borítja a testét. Elhúzódtam Nick-től, és Harry felé hajolva, elkezdtem végigcsókolgatni minden egyes tetoválását. Harry a hajamba túrt és hallottam, hogy nehezebben veszi a levegőt. Eközben Nick végigsimított a hátamon, a gerincem vonalán, majd le a fenekemre. Mikor keze visszafele siklott kikapcsolta a melltartómat, ami így hamar lekerült rólam. Felegyenesedtem és szembefordultam Nick-el, majd megszabadítva az ingjétől az ajkamba harapva néztem végig rajta. Az ő teste is olyan volt akár egy adoniszé. Kigyúrt izmos felsőteste volt, mint Harry-nek, csak nem volt tetoválása. Neki is megcsináltam azt, amit Harry-nek, és közben Harry ágyékához dörgöltem a fenekemet. Harry erre rám hajolt, végigcsókolgatta a hátamat és a mellemet simogatta. Nick beletúrt a hajamba és mikor a boxere vonalához értem felhúzott magához és szenvedélyesen megcsókolt. Nyelve könnyedén érte el az enyémet és vadul csókolt. Zihálva húzódtunk el egymástól, mire Harry szembefordított magával, és letérdelt elém. Két ujját beleakasztotta a fehérneműm szélébe és lassan lehúzta rólam. Mikor kiléptem belőle percekig csak néztek én pedig rettentő zavarban voltam. Így Nick nadrágja után nyúltam, és lehúztam róla a boxrével együtt, majd láttam, hogy Harry addigra már kibújt a sajátjából. 

-         Gyere –mondta Harry és felkapva az ölébe lerakott az ágyra 

Nick fölém mászott és elkezdett lassan végigcsókolgatni. Elidőzött a melleimnél, az egyiket lágyan szopta, míg a másikat a kezével simogatta. Majd haladt lefelé a hasam felé, és óvatosan szétnyitotta a lábaimat. Nyöszörögtem mikor először simított végig a csiklómon az ujjával. Amikor egy ujját belém dugta a hátam ívbe feszült és majdnem felsikítottam. Azonban ezt követte még két ujja és először lassan, majd nagyobb tempóban kezdett ujjazni. Oldalra pillantottam és láttam, hogy Harry szinte már fekete tekintettel néz, és az erekciója egyre nagyobb lesz. Felé nyúltam ő pedig értette a célzást. Közelebb jött, feltérdelt az ágyra mellém én pedig lassan végighúztam a kezemet kemény farkán. Láttam, ahogy hátraveti a fejét és jólesően nyögni kezd mély rekedtes hangján. Nick eközben egyre gyorsabban és mélyebben ujjazott én pedig már közel voltam nagyon az orgazmushoz. Ekkor kihúzta az ujját belőlem és a nyelve váltotta fel. Itt már nem bírtam és tényleg felsikítottam, mámorító érzés volt, ahogy a nyelvét a hüvelyembe dugta és úgy kényeztetett. Harry is egyre többször és nagyobbakat nyögött, így tudtam, hogy már közel van. Kicsit elhúzódtam Nick-től, és négykézlábra másztam fel az ágyon. Közelebb húzódtam Harry-hez, és mindkét fiú szerencsére értette mit akarok. Nick folytatta tovább, én pedig szájjal kezdtem el Harry-t kényeztetni. Előretolta a farkát, ami így egészen a torkomig ért le, de egészen jól bírtam és nem lettem rosszul. Hihetetlen érzés volt, ahogy Nick a nyelvével és az ujjával juttatott a csúcsra, miközben Harry-t szoptam, aki pillanatokon belül beleélvezett a számba. Láttam rajta, hogy még mindig az adrenalin hatása alatt van, azonban mielőtt bármit is tehettem volna, Nick hátra húzott és fölém kerekedve, a pénisze hegyével a csiklómat kezdte el izgatni. Körmeimet a hátába vájva kiáltottam a nevét. 

-         Ne csináld ezt –motyogtam
-         Css mindjárt –mondta és lassan belém hatolt
-         Ahhww –nyögtem és a hátam ívbe feszült, a mellem pedig a mellkasához simult
-    Gyerünk szépségem hadd halljuk mennyire tetszik –mondta Nick és ütemesen kezdett el mozogni bennem
-         Istenem –mondtam, ahogy gyorsabb tempóra váltott

Lábaimmal átkulcsoltam Nick derekát, hogy mélyebben érezzem magamban, mire őt hátradőlt, így én kerültem felülre. Értettem a célzást, így az ágy háttámlájába kapaszkodva elkezdtem mozogni rajta. Nick kezei eközben a csípőmet szorongatták, és egy idő után gyorsabb tempót kezdett el diktálni. Mikor mind a ketten elélveztünk egy ideig még nem szálltam ki az öléből, csak körkörös mozdulatokat csináltam, miközben a pénisze teljes hosszában bennem volt. 

-         Jézusom Sarah! –nyögte Nick

Leszálltam róla és hangosan zihálva dőltem le az ágyra. Pillanatokon belül Harry volt felettem és lágyan megcsókolt. Óvatosan beszívta az ajkai közé az ajkamat, mire belenyögtem a szájába. Alig voltam túl a második orgazmusomon máris kívántam őt. Harry pénisze a combomat érintette és mindennél jobban magamban akartam őt érezni. Nem kellett sokat várnom, Harry lassan szétnyitotta a lábamat és óvatosan belém vezette magát. Kétségbeesetten kaptam a takaró után, ugyanis hatalmas mérete volt. Eleinte nem mozdult, majd lassan kezdett el tolni, én pedig a nyakát kezdtem el harapdálni és a hátát karmolászni. 

-         Ezt ne csináld, mert nagyon vadító –nyögte a fülembe

Nem hallgattam arra, amit mondott, ugyanúgy folytattam tovább, mire Harry gyorsabban kezdett el mozogni és a golyói hangosan csapódtak a fenekemhez. Tudtam, hogy nagyon élvezi, amit vele csinálok így eszemben se volt megállni. Mikor már nagyon közel voltunk, Harry kihúzódott belőlem, és felállított négykézlábra. Beállt mögém és ismét erőteljesen kezdett el mozogni bennem. 

-         Olyan gyönyörű vagy –mormogta a fülemben miközben rám hajolva a mellemet simogatta
-         Harry –nyögtem és éreztem, ahogy a pénisze köré élvezek, amitől is azonnal elélvezett

Pár percig csak ziháltunk, majd Harry kihúzta belőlem a péniszét és maga felé fordítva megcsókolt szenvedélyesen. Majd mikor elhúzódtunk Nick beletúrt a hajamba, és magához húzva ő is vadul kapott az ajkam után. Mikor azt hittem, hogy már vége, a fiúk lefeküdtek az ágyra, és lehúztak engem is magukkal. Közöttük feküdtem, ők pedig simogatni kezdtek mindenhol, miközben felváltva csókolgattak. 

-     Egyszerűen nem tudunk betelni veled, olyan tökéletes vagy –mormogta Nick és nyelvével végigsimított az alsó ajkamon
-         Szeretnék újra és újra beléd hatolni és eljuttatni az orgazmusig –mondta Harry és nyelvével végignyalt a mellemen
-         Én is ezt akarom –bukott ki belőlem és mire visszakozhattam volna Harry a hátára gördült és magára húzott

Láttam, hogy Nick mögém térdel, majd Harry magához húzott egy szenvedélyes csókra, Nick pedig a csiklómat kezdte izgatni a farka végével, és lassan belém vezette magát. Ráharaptam Harry szájára, mire ő nyögött most bele a csókunkba. Pár perc után Nick felhúzott magához, és most Harry tolta belém kemény péniszét. Erőteljesen tolt, miközben Nick a mellemet simogatta és csókolt. Ezt csinálták felváltva, ami ellen nem tudtam ellenkezni és nem is akartam. Végül fáradtan és levegő után kapkodva dőltünk le egymás mellé és én csukott szemmel hagytam, hogy magunkra húzzák a takarót, miután egyikük ingét rám adták. 

-         Jól vagy? –fordultak felém
-         Igen, csak kimerültem –nyitottam ki a szememet
-         Fantasztikus voltál. Egyszerűen elképesztő –adott egy puszit a homlokomra Harry
-         Köszi –mosolyogtam rá
-         Aludj hercegnő, pihenésre van most szükséged –simogatta meg a kezemet Nick

Jólesően hümmögtem és Harry-hez bújtam önkéntelenül is, aki átkarolt és a fülembe suttogott.

-         Szeretlek!
-         Én is szeretlek Harry –mondtam