2013. október 10., csütörtök

Focimeccs


Morogva válogattam a szekrényemben, a délutáni foci meccsre. Na, nem azért, mert nem szerettem a focit, mert épphogy az egyik helyi csapatban játszottam. Az ok, ami miatt morogtam az az volt, hogy a bátyám elhívta a haverjait is, akik nagyon idegesítőek. Talán még szerettem is volna őket, ha a meccseken nem ránk és a nadrágjaink hosszára tettek volna folyton megjegyzést. Így eléggé frusztráló volt játszani. Néha elképzeltem, hogy feléjük rúgom a labdát, ami szépen eltalálja őket. Szerencsére a csapattársaim jönnek értem, és úgy megyünk tovább a pályára. Bepakoltam a cipőmet az edzőtáskámba, majd lerohantam az emeletről. Anyuék dolgoztak, nem tudtak eljönni a mérkőzésre. A többiek már a ház előtt vártak, így bezártam az ajtót gyorsan és már mentünk is. A pályához érve láttuk, hogy jó páran már ott vannak, és nagy bánatomra a bátyám meg a haverjai is. Mikor megláttak integetni kezdtek, én meg fintorogva megráztam a fejemet és viszonoztam. Bementünk az öltözőbe, és átöltöztünk a mezeinkbe. Szerencsénkre kellemes nyári délután volt, nem pedig az a rekkenő hőség, ami pár hete volt. Épp a zoknimat húztam mikor bejött az edzőnk és elkezdte a szokásos mérkőzés előtti beszédét. Mire felraktam a csuklópántomat, már ideje is volt mennünk ki a pályára. Kiérve a fűre taps fogadott minket, és hallottam a fiúk kiabálásait, de nem foglalkoztam velük. Odamentem Andy-hez aki megölelt és pár lelkesítő szót motyogott el ölelésünk közepette.

A meccs alatt végig kiabáltak a fiúk és egy emberként füttyögtek, mikor kétszer felrúgott engem az ellenfél. A második esésem elég csúnya volt, így pár percig levittek a pálya szélére, hogy az orvos megvizsgálhasson, de szerencsére nem lett komolyabb bajom, így visszaengedtek. Kicsit bicegtem, de azért kitartóan játszottam a többiekhez hasonlóan. Hosszú és fájdalmas 50 perc után, lefújták a meccset és igaz szoros eredménnyel, - 3-2 –, de győztünk. Összeölelkeztünk a többiekkel és ugráltunk örömünkben, miközben az edzőnket ugráltuk körbe. Hamarosan mindenki berohant a pályára és két kar fonódott a derekam köré, megfordított majd megpörgetett a levegőben. Lenézve először azt hittem a bátyám valamelyik idióta haverjával találom szemben magamat, de kellemesen csalódtam. Liam volt az, aki örömében felkapott és megpörgetett. Ő volt az egyetlen fiú, akit szerettem a bátyám haveri köréből. Vicces, édes, aranyos, kicsit szemtelen és pimasz, de imádtam. Nevettem mikor végre lerakott és szorosan megölelt. Férfias illata, mint mindig most is bódító hatással volt rám, de igyekeztem titkolni. Liam három évvel idősebb volt nálam, ő 22 volt én pedig 19, így nem mertem felé közeledni féltem, hogy kislánynak tart és csak kinevet. Nem néztem ki belőle, de azért benne volt a pakliban.

- Nagyon ügyesek voltatok –mondta szélesen mosolyogva
- Köszi, meglett a sok edzés eredménye –mondtam
- Hősként küzdöttél, nagyon fáj a lábad? –kérdezte
- Annyira nem, egy kis jegelés és helyre jön –motyogtam
- Na, gyere te kis hős –mondta és felkapott az ölébe
- Liam, tegyél le! Még sérvet kapsz! –nevettem
- Még egy ilyen mondat és olyat teszek, hogy lehet nem bánok meg –kacsintott
- Az nem úgy van, hogy lehet, megbánom? –kérdeztem
- Ez esetben lehet, nem bánnám meg –mondta és dobva egyet rajtam bevitt a többiek után az öltözőbe

Nem tudtam mire akart kilyukadni Liam, nagyon összefüggéstelenül beszélt. Nem kérdezősködtem inkább kiélveztem a pillanatot, amíg a karjaiban voltam, hozzá érhettem, hozzá bújhattam és érezhettem érintését a testemen. Mikor beért velem lerakott a padra a szekrényem elé, kipakolta nekem a dolgaimat, - kissé elpirultam mikor kivette az előre bekészített tiszta fehérneműimet -, majd egy puszi kíséretében elment. Meg kellett csípnem magam, hogy meggyőződjek arról, nem álmodom. Megráztam a fejemet majd elmentem tusolni, mikor már a csapat fele elindult ünnepelni. Az egyik közeli helyre akartunk beülni, így mindenki oda indult. Miközben fürödtem hallottam, hogy a telefonom csipog, de mivel csak sms volt így nem siettem kifele. Felvettem a fehérneműimet és törülközőbe csavarva magamat léptem ki az öltözőbe újra. Megnéztem a telefonomat és láttam, hogy Liam-től jött az sms. Kíváncsian nyitottam meg, és majdnem elejtettem a telefonomat attól, ami az sms-ben állt.

„Volna kedved kettesben ünnepelni velem? Ha végeztél gyere ki a pályára, itt foglak várni egy kis meglepetéssel. Siess ;) Liam”

A szám szó szerint a földön hevert valahol és percekig csak újra és újra olvastam az üzenetet. Mi folyik itt? Mit akar Liam? Gyorsan leraktam a telefonomat és felöltöztem. Kifésültem a hajamat és most nem fogtam össze kontyba, helyette hagytam szabadon. Nagyon meleg éjszaka volt, így hamar megszárad a meleg szél által. Visszaraktam a holmimat a szekrénybe, majd elindultam a pálya felé. Teljesen kihalt volt az épület, már mindenki elment ünnepelni. Kíváncsian dugtam ki a fejemet a pályára vezető folyosóról, és megláttam Liam-et, aki pontosan a pálya közepén üldögélt egy pokrócon. Távolról ittam a látványát, egy farmer halásznadrág volt rajta, és egy tank top. Istenem, de utáltam mikor tank top van rajta, kiemelte minden egyes izmos részletét a mellkasának, ahova szívem szerint bújtam volna. Mivel rajtam egy papucs volt, a fű kellemesen csiklandozta a lábamat, a szél pedig lágyan fújta a szoknyámat, a hajammal együtt. Meghallhatta a lépteimet, ugyanis oldalra fordította a fejét, és elmosolyodott miközben felállt.

- Hát eljöttél –állt meg velem szemben
- Egy ilyen csábító baráti ajánlatra, nem tudtam nemet mondani –mondtam
- Oh, igazán megtisztelő, hogy nem tudsz nekem nemet mondani –hajolt közelebb
- Ez…ez lenne a meglepetés? –néztem mögé a pokrócra
- Igen, egy kis éjszakai piknik. Mit gondolsz, csatlakozol hozzám? –nyújtotta felém a kezét
- Örömmel –mosolyogtam

Letelepedtünk a pokrócra, és mint kiderült, Liam egy nagyon íncsiklandozó piknik kosarat állított össze. Volt egy sanda gyanúm, hogy ezért késett a mérkőzésről, és erre a gyomromban lévő pillangók izgatottan ficánkolni kezdtek. De gyorsan leállítottam magamat, ez csak egy nagyon kedves baráti gesztus semmi több. Liam mesélt sokat a nyári terveiről, hogy merre akarnak menni a családjával, és olyan jó volt őt hallgatni. Mély mackós hangját örökké tudtam volna hallgatni, így újabb és újabb kérdéseket tettem fel, hogy hallgathassam őt. Liam beszéd közben többször megérintett, hol a kezemet, hol a karomat, vagy a vállamat én pedig mindig megremegtem. Mikor megkérdezte, hogy fázom-e, mert észrevette, hogy remegek, gyorsan a szélre fogtam meg a vizes hajamra. Ami már száraz volt, így könnyedén belebuktam a dologba.

Egy idő után lefeküdtünk a pokrócra és a csillagokat kezdtük nézni. Szerencsére anyuval nagyon sokszor fekszünk ki nyári éjszakákon és nézzük a csillagokat, így általa az összes csillagképet felismertem és meg is találtam könnyedén.

- Nézd az ott a kis göncöl szekér! –mutattam fel Liam fölé, ahol valóban kivehető volt
- És van olyan csillagkép, ami a szerelemet jelképezi? –kérdezte és felém fordította a fejét
- Nem tudom. Anyu még nem mesélt ilyenről, de lehet, hogy van –magyaráztam
- Szerintem ott van –mutatott fel maga elé
- Hol? –követtem a tekintetét
- Ott –mondta és megfogta a kezemet, majd egy szív alakot rajzolt a levegőben, ami érintett valóban elég sok csillagot
- Ezt…ezt eddig észre se vettem –hebegtem
- Nem mindenkinek mutatkozik meg –mondta még mindig a kezemet fogva
- Kinek mutatkozik meg? –néztem a szemébe
- A szerelmeseknek. Azoknak a pároknak, akik szerelmesek –állta a tekintetemet

Nagyot nyeltem és értetlenül pislogtam rá. Nem tudtam, hogy mire gondolhat, de a szívem már nagyon hevesen dobogott. Liam feltámaszkodott a könyökére és fölém hajolt. Kisimított egy tincset az arcomból, majd kezével végigsimított a nyakamon, a kulcscsontomon, karomon, oldalamon és a csípőmön. Úgy pattantam fel a fűből, mint akibe belecsíptek. Liam is felállt majd megálltunk egymással szemben. Istenem mi a jó istent művelek, hiszen mióta vágytam már arra, hogy ne csak barátként gondoljon rám. De most megrémisztett a tudat, hogy egy éjszakával az egész barátságunkat tönkre tehetjük.

- Mi a baj? –kérdezte közelebb lépve
- Se-semmi, csak menjünk inkább mi is a többiek után –mondtam
- Nem akarsz velem lenni itt? –nézett rám azokkal a nagy barna szemeivel
- Ne-nem erről van szó – a francba is mi van velem, nem tudok egy mondatot kinyögni anélkül, hogy hebegnék – csak ezt nem kéne tennünk.
- Miért? –döntötte oldalra a fejét
- Mert nem akarom tönkretenni a barátságunkat –fordultam sarkon

Alig tettem két lépést, amikor Liam a karomnál fogva visszarántott magához. Testemet szorosan ölelte magához, teljesen összesimultunk és esélyem se volt eltávolodni tőle.

- Nem hiszem, hogy ezzel tönkretennénk bármit is –mondta
- Ha elhamarkodottan teszünk valamit, amit holnap megbánhatunk akkor igen –fixíroztam a pólóját
- Nem hinném, hogy bármi, amit veled szeretnék csinálni az elhamarkodott, lenne –simogatta az oldalamat
- Hogyan? –néztem fel rá
- Christina fogalmad sincs róla, hogy milyen régóta többet akarok tőled, mint barátság –mondta én pedig teljesen ledöbbentem
- Ezt nem értem. Te…és én…és mi mindig barátok voltunk –hebegtem
- Mindig azt láttam, hogy te csak barátként nézel rám, ezért nem csináltam semmit. De már nem bírom tovább ezt csinálni. Több akarok lenni, mint egy barát. –mondta
- Ne mondd ezt –ráztam meg a fejemet
- Miért? –emelte fel a fejemet
- Csak ne –hajtottam le a fejemet

Liam szorosabban ölelt magához, és arcát a hajamba temette.

- Ha megijesztettelek, akkor sajnálom. De legalább tudod, hogy miként érzek irántad –motyogta a hátamat simogatva
- Nem erről van szó, legalábbis nem, úgy ahogy te gondolod –bújtam ki az öleléséből
- Na, most én nem értem miről beszélsz –nézett rám
- Az isten szerelmére, Liam azóta szerelmes vagyok beléd, amióta először találkoztunk a bátyám szülinapi buliján! –fakadtam ki
- Hogy mi? De az….az már több mint …
- Igen, annak már több mint 2 éve! –fordultam el
- Istenem, miért nem mondtad el soha? –kérdezte
- Először is barátnőd volt, másodszor soha nem mutattál semmi arra utaló jelet, hogy többet éreznél irántam barátságnál –fontam össze a karomat
- Úgy tűnik mind a ketten többet akartunk, csak félve a másik reakciójától titkoltuk inkább –mondta
- Most már talán jobb is lenne, ha így maradna minden –kotortam ki a hajamat az arcomból
- Ennyi idő és várakozás után, mikor végre kiderül, mit érzünk egymás iránt, ezt akarod? Szeretlek és te is szeretsz, most mondtad! –jött közelebb
- Nem tagadom, de mi van, ha nem fog menni? Ha megpróbáljuk és mindent elrontunk? –néztem rá
- Mint kiderült régóta szeretjük egymást. Rengeteg időt töltünk együtt, együtt nyaraltunk, sátraztunk, te állsz hozzám a legközelebb és én hozzád. Annyira ismerjük egymást, és olyan szoros a kapcsolatunk, hogy nem hiszem, bármi olyan lehet, amivel elrontunk bármit is –állt meg előttem szorosan
- Ne Liam –hátráltam azonban ő visszahúzott magához és ismét túl közel kerültünk egymáshoz

Liam egyik kezével a derekamat tartotta, míg a másik kezével a hajamba túrt, így kicsit hátrahúzva a fejemet, hogy rá nézzek. Egész testemben már remegtem, és képtelen voltam ellenállni. Behunytam a szememet, mikor láttam, hogy közeledik az arca felém és ezért imádkoztam, hogy valami megzavarja őt. Azonban nem így történt. Ajkai és nyelve könnyedén játszadozott a nyakamon, majd felfelé haladt a szám felé.

- Nyisd ki a szemed –mondta

Kinyitottam a szememet és azok a nagy barna szemei közvetlen közelről néztek vissza rám. Nem sokat időzött, mikor látta, hogy már nem próbálom meg eltolni, ajkai az enyémet kezdték kényeztetni. Nyelvével először csak végignyalt az alsó ajkamon, lágyan beszívta az ajkai közé, mire belőlem egy jóleső nyögés tört fel. Kihasználta a lehetőséget és nyelvével utat törve magának, elmélyítette a csókunkat. Istenem mennyit álmodoztam arról, hogy Liam megcsókol, és most tényleg megtörténik! A kezeimet felvezette a nyakához én pedig készségesen túrtam bele a hajába. Végigsimítottam a nyakán, majd le a mellkasán, Liam pedig jólesően mormogott. Zihálva húzódtunk el egymástól és én alig mertem elhinni azt, ami az előbb történt.

- Istenem, mennyit álmodoztam arról, hogy hozzád simulva csókollak kifulladásig –döntötte a homlokát az enyémhez
- Ahogy én is –haraptam be az alsó ajkamat
- Ne csináld ezt –simított végig ujjával az ajkamon
- Miért? –néztem rá
- Mert mindig utáltam, ha ezt csinálod –mondta
- Utáltad? –lepődtem meg
- Igen… mert én akartam volna minden egyes alkalommal ezt tenni –mondta és közelebb hajolva finoman megharapta, majd az ajkai közé szívta az ajkamat, amire kicsit felszisszentem

Kezei ismét a testemet fedezték fel, majd megtalálták az utat a felsőm alá. Felvezette a kezét a hátamon, majd a gerincem mentén húzta lefele. Közelebb simultam hozzá és jólesően sóhajtoztam. Azonban mikor elkezdte lassan felfele húzni megállítottam.

- Mi a baj? Túl gyors? Nem akarod? –nézett rám bűnbánóan
- Nem erről van szó –simítottam végig a mellkasán – de ne itt!
- Miért? Szívesen kényeztetnélek itt –harapdálta a nyakamat
- Ami ellen nem is lenne kifogásom, ha nem lenne tele a pálya kamerákkal –húzódtam el
- Hűha, kamerák? Nem is tudtam –nevetett fel
- Bizony kamerák. –bólintottam
- Akkor a focipályán való szeretkezés bukta. Legközelebb lefizetem a biztonságiakat, hogy röpke 2 órára kapcsolják ki –simogatta a hátamat
- Liam! Perverz vagy –löktem meg játékosan
- Csak túl sokszor és sokféleképpen képzeltem el azt, hogy az enyém leszel –suttogta a fülembe
- Ne csináld –motyogtam
- Hmm, miért is? El se tudod képzelni mennyire őrjítő gondolat, hogy itt a focipálya közepén szeretkezzek veled, a csillagok alatt –harapta meg a fülem mögötti érzékeny részt
- Elég! –nyögtem és eltoltam kicsit magamtól
- Félsz, mert neked is tetszik a gondolat? Ne aggódj szerelmem, megoldjuk egyszer –kacsintott rám – de most menjünk

A parkoló felé vettük az irányt ahol Liam kocsija állt. Egymás kezét fogtuk, azonban ahogy végignéztem rajta, egy kósza gondolatom támadt. De egyelőre megtartottam magamnak, vártam vele még egy kicsit.

- Hova megyünk? –kérdeztem
- A többiek után, miért? –nézett rám
- Nem mehetnénk… szóval izé hozzád? –kerültem a tekintetét
- Tényleg ezt akarod? –kérdezte
- I-igen –motyogtam
- Rendben – mondta

Az út további felében nem hangzott el sok szó közöttünk, de így sem volt kínos a csönd. Megérkezve alig mertem Liam-re nézni, miközben a liftben álltunk. Még soha nem jártam a lakásán, szóval ez egy plusz izgatottságot adott. Belépve egy gyönyörű kis lakásban találtam magam, ami nem volt olyan őrült nagy, de teljesen olyan volt, mint ő maga. Egyből alábbhagyott valamit az izgatottságom.

- Kérsz valamit? –kérdezte a hűtőt bújva
- Igen –mondtam
- És mit? –emelte fel a fejét
- T-téged –motyogtam

Liam keze megállt félúton a mozdulatban, és visszaejtette az üveget a hűtő ajtajára. Kitartóan álltam a tekintetét, ahogy becsukta az ajtót és odajött lassan hozzám. Tudtam, hogy mit akarok és véghez akartam vinni, vele. Kisöpört egy kósza tincset az arcomból, és szorosan magához húzott. Az ágyékához dörzsölődve éreztem, hogy ő is annyira akar engem, mint én őt. Nagyot nyeltem és bátortalanul simítottam végig a mellkasán a trikó felett. Mikor a kezem a fedetlen bőréhez ért, nem csak ő sóhajtott fel, hanem én is. Ajkai a nyakamat csókolgatták, és a kezei a fenekemre csúsztak le. Erre hangosan felnyögtem, azonban egy csókkal hamar elhallgattatott. Elkezdtem vele hátrálni a háló felé, amit már korábban kiszúrtam. Nagy nehezen evickéltünk el az ágyig, ahol megfordítottam a helyzetet, és rálöktem az ágyra. Muszáj voltam beleharapni az ajkamba, ugyanis ahogy előttem feküdt végig az valami észvesztően őrjítő volt. A pólója felcsúszott, így láttam a fekete boxert, ami nagy részben látszódott a nadrágja széle felett. Elégedetten mosolyodott el látván a reakciómat, majd a kezeit a feje alatt összekulcsolva nézett rám.

- És most mit csinálsz? –kérdezte
- Hol vannak a nyakkendőid? –kérdeztem
- Mi? –könyökölt fel
- Nyakkendők? Merre? –ismételtem
- A felső fiókban –mutatott rá a szemközti szekrényre

Odaléptem és rövid válogatás után kihúztam egy feketét, majd visszasétáltam hozzá az ágyra. Az arcom kipirult az idegességtől, és egyre gyorsabban vettem a levegőt, de nem hátráltam meg. Levettem a szoknyámat, és fölé térdeltem az ágyon, majd lassan ráereszkedtem a csípőjére. Kíváncsian nézett rám, és láttam, hogy a szemei megtelnek vággyal. Levettem magamról a felsőmet, és végig a szemébe néztem. Megnyalta az alsó ajkát, mire hátranyúltam, kikapcsoltam a melltartómat és azt is a földre dobtam. Egy szál csipkés francia bugyiban ültem rajta, és mielőtt bármit mondhatott volna a kezébe nyomtam a nyakkendőt.

- Mit csináljak vele? –kérdezte nagyokat pislogva

Nem szóltam semmit, csak előre nyújtottam a kezeimet. Döbbenten nézett fel rám és megrázta a fejét

- Nem, nem fogom ezt csinálni veled –mondta
- De én szeretném, mindennél jobban –hajoltam előre a fülébe súgva
- De…nem kell ezt csinálni –ismételte
- Veled akarom, nagyon –mondtam elszántan és meggyőztem végre

Lazán összekötözte a kezeimet a nyakkendővel, majd miután megbizonyosodott róla, hogy nem fáj és kellően laza, levette magáról a felsőjét. A tekintetemmel szó szerint felfaltam a felsőtestének minden egyes négyzetméterét. Lassan megfordított és én kerültem alulra. Lustán nyújtóztam el az ágyon, akár egy macska és a kezemet a fejem fölé emeltem. Liam lerángatta magáról a nadrágját és fölém mászott. Kezei a combomnál jártak, én pedig ívbe feszítettem a hátamat, kezeim pedig a fejem felett lévő párnát fogták. Soha életemben nem éreztem még magam olyan szexinek és csábítónak. Liam kezei lassan indultak meg felfelé, végigsimítva a hasamon, és megállapodtak a melleimen. Előre nyomtam magamat, a kezeibe simulva, ő pedig a kezeivel kezdte el simogatni a melleimet. Jólesően felnyögtem és bár rossz volt, hogy nem érhetek hozzá, nagyon izgató volt a helyzet. Finoman és lágyan simogatott, majd előre hajolt és az egyik mellemen a nyelvével nyalt végig, majd szívni, ízlelgetni kezdte. Hangosan nyögdécseltem és Liam is egyre jobban élvezte a helyzetet, mert látta, hogy tényleg élvezem. Végig nedves csókokat hagyott rajtam, majd a hasamhoz érve pimaszul elmosolyodva nézett fel rám, és két ujját a fehérneműbe akasztva húzta le rólam. Kezével végigsimított a combomon, mire én – magamat is meglepve – lassan széttártam a lábaimat, ő pedig azonnal elhelyezkedett közötte. Elkezdte végigpuszilgatni a belső combomat, mire megremegtem ő pedig elmosolyodott és elégedetten hümmögött. Mikor az ujjával először simított végig a csiklómon, kis híján felsikítottam, de ehelyett az ajkamba harapva nyögtem. Liam elégedetten folytatta a kínzásomat, majd miután végignyalt rajtam, feldugta egy ujját, majd még egyet és ekkor már nem bírtam magamban tartani a sikítást. Hosszú és kíméletlen ujjai egyenletes tempóban kezdtek el ujjazni, majd a nyelvével is rásegített. Istenem, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen intenzív és szenvedélyes tud lenni Liam. Képtelen voltam mást csinálni, mint a nevét nyögni és a párnát gyűrni. Közeledve az orgazmushoz gyorsított a tempón, én pedig életem legintenzívebb orgazmusát éltem át vele. Szinte alig érzékeltem, hogy Liam eloldozza a kezemet és egy lágy csókot lehel a számra.

- Jól vagy? –kérdezte
- Igen. Nagyon –simogattam meg borostás arcát
- Soha nem bántanálak –mondta
- Tudom –csókoltam meg
- Ahogy azt se gondoltam, hogy ilyen szexi csábító tudsz lenni –nézett rám
- Csak ha rólad van szó –mondtam és újult erővel gördültem rá

Kezem lecsúszott a mellkasán, végig a hasán majd a boxeren keresztül végigsimítottam a péniszén. Liam erre hangosan felsóhajtott és előre nyomta a csípőjét. Szégyenlősen sütöttem le a szememet, majd lehúztam róla a boxerét. Láthatta rajtam, hogy kicsit elveszett vagyok, mert megfogta a kezemet és a férfiasságára helyezte, majd mikor már ráéreztem a dologra elvette a kezét és a takaróba kapaszkodott. Lassan simítottam végig rajta egész hosszában, majd megnyaltam a nyelvemmel a makkot, amiből némi elő váladék jött elő. Nem voltam nagy szakértő, de tudtam, hogy ez annak a jele, hogy jól csinálom. Liam hátravetett fejjel nyögött, mikor először a felét, majd teljes hosszát a számba vettem és az élvezettől nyögve szopni kezdtem a péniszét. Egyik kezével a hajamba túrt és a csípőjét mozgatni kezdte, így rásegítve az élvezetére. Mikor erősebben kezdett zihálni és sűrűbben mormogott perverz dolgokat tudtam, hogy már közel van az elélvezéshez, így a számban tartottam és úgy jutattam el a csúcsra. Láttam rajta, hogy tetszik neki, amit csinálok, ezért a nyelvemmel rásegítettem az orgazmusára. Mikor kezdett megnyugodni felhúzódtam hozzá, mire ő azonnal maga alá gyűrt.

- Isten lássa lelkemet, még soha nem akartam egy lányt sem annyira, mint téged –csókolt meg
- Hajrá nagyfiú, a tiéd vagyok, a testem mindenem –szívtam meg a nyakát egy ponton

Liam nem sokáig tétlenkedett, óvatosan előre mozdította a csípőjét és teljes egészében belém vezette magát. Felszisszentem mert feszített ahogy bennem volt, de miután az ujjával masszírozni kezdte a csiklómat és nyugtató szavakat mondott, kezdtem ellazulni, ezért már nem fájt. Ahogy elkezdett mozogni a fájdalmat felváltotta a gyönyör és a kéj, amit ő is érezhetett, mert gyorsított a tempón. Az ágy hangos nyikorgásba kezdett alattunk és a fejtámla a falnak ütközött. Csak imádkoztam, hogy a szomszédban senki ne aludjon vagy legyen. Az újabb orgazmushoz közeledve, Liam megemelte a csípőmet, hogy mélyebben bennem lehessen, majd pár lökés után szinte egyszerre élveztünk el. Lihegve feküdt a mellemen, miközben mind a ketten próbáltuk visszaállítani a légzésünket normálisra.

- Ez…erre nem találok szavakat. Fantasztikus voltál –nézett fel rám
- Köszi, bár szerintem eléggé béna voltam –motyogtam
- Dehogy! Gyönyörű, csábos, szexi és édes –csókolt meg
- Szeretlek –mondtam
- Én is szeretlek. –mondta és ismét egy csókban forrtunk össze