2013. augusztus 30., péntek

Miért pont ő?



Besétáltam a fürdőbe.ahol a barátom már javában zuhanyzott. Próbáltam észrevétlen maradni,ezért csendesen kinyitottam a csapot,megfogtam a fogkefém és rányomtam a fogkrémet.De tervem sikertelenül zajlott le.Zayn kihajolt a zuhanyfüggöny mögül és rosszallóan nézett rám.
-Miért rejtőzködsz előlem?
-Én nem..-próbáltam volna magyarázkodni,de mindhiába. 
Megragadta a csuklómat,s berántott maga mellé. Erőszakosan tépte rólam a ruháimat,elég kellemetlenül éreztem  magam.
-Héé Zayn,állj le.Én nem akarom ezt.-próbáltam kiszabadulni szorításából,több kevesebb sikerrel.
-Kussolsz kurva.- tapasztotta be kezével  a számat,majd semmi bevezetéssel 4 ujját belém tolta.
Hihetetlenül feszített,és fájt.El sem tudtam hinni,hogy az én édes Zaynem ezt műveli velem.Próbáltam sikítani,de nem ment.Tehetetlen voltam.
Abbahagyta ujjazásomat,s egyetlen egy,határozott döféssel tövig belém hatolt. Meg sem várta,míg megszokom méretét,eszeveszett tempóban döngetni kezdett. Már szinte sírtam a fájdalomtól,de őt nem igazán érdekelte. Csak döngetett,s a nyakamat szívta.
-Zayn kérlek állj le..-zokogtam
-Nem..amíg el nem élvezel ide nekem édesem..-kicsúszott belőlem,letérdelt,majd ütemesen nyalni kezdett, nagy figyelmet fordítva a fájó pontomra.
Ez a része már tetszett,egészen addig amíg újra ujjazni nem kezdett.Nem spórolt,kegyetlen gyorsasággal mozgatta bennem 3 ujját.Közben pedig a másik kezével saját farkát verte. Nagy nehezen elélveztem,ő pedig minden cseppet kinyalt az örömlémből. Vagyis nem éppen öröm,de neki az volt.
Hamarosan ő is elévezett,s zihálva nyomta homlokát az enyémnek,neki szegezett a fürdőszobafalnak.
-Annyira sajnálom,nem tudom mi ütött belém…-láttam az arcán,hogy megbánta,de abban a pillanatban nem érdekelt.
Egy hatalmas pofon landolt az arcán,még meg is tántorodott tőle.Ezt kihasználva kirohantam a fürdőből.nem érdekelt,hogy nincs rajtam semmi,csak szaladtam az ajtó felé,amin épp ekkora lépett be Liam.
Sikeresen belé ütköztem.
-Héé.mi történik itt…jól vagy??-szorított erősen magához
-Nem.Én csak..én..Liam kérlek vigyél haza..-zokogtam mellkasába.
Felrohant a szobájába,adott kölcsön egy pólót,majd haza vitt,és egészen addig el nem ment mellőlem,amíg álomba nem sírtam magam…